Widzewianka_TM napisał(a):a właśnie, śle ktoś kody na środy z Orange na seanse?
Ja z tego korzystam, warto! 17zł za 2 bilety do kina..

A do tego "zużyte" bilety wymienić można na partię gry w kręgle w Fantasy Parku
www.mazdaspeed.pl
sedek napisał(a):Zła kobieta – również dobry filmfajne teksty, można się pośmiać
Ja z tego korzystam, warto! 17zł za 2 bilety do kina..![]()
A do tego "zużyte" bilety wymienić można na partię gry w kręgle w Fantasy Parkuot taka promocja w Cinema City ;D
Widzewianka_TM napisał(a):a kolega kiedy wysyła kody i jak często się udaje?![]()
![]()
sedek napisał(a):Widzewianka_TM napisał(a):a kolega kiedy wysyła kody i jak często się udaje?![]()
![]()
staram się czwartek ranoaby mieć na wszelki wypadek na środę w następnym tygodniu
za każdym razem się udaje ;d
Kiedyś wystarczało posłać w dzień seansu, a teraz albo za dużo chętnych na tą promocję albo Orange zmniejszyło ilość kodów (albo jedno i drugie) Często zdarza się że już w piątek kodów nie ma
Widzewianka_TM napisał(a):Piraci- miodziowidziałam w kinie w 3D, jak zwykle muzyka zwala mnie z nóg, warto obejrzeć, jedyny minus to za mało Jacka Sparrowa jest w tym filmie
Testosteron leciał, jak dla mnie bomba
Blade napisał(a):Piraci ujdą – na poziomie 2 i 3 części. Jack Sparrow nie mówi nic o rumie więc to już nie jest to samoFast Five.... zrobił się z tego film "sensacyjny" dla dzieci.
Fans napisał(a):Fast Five – fajna kolejna seria
X-men First Class – oczekiwałem czegoś więcej, zabrakło mi więcej Wolverina
Transformers 3 – ale tylko w kinie dla efektów, fabuła masakryczna
Przede mną : Captain america the first avenger – nie wiem co się po tym filmie spodziewać.
Lubie tego typu bajki oglądać
Widzewianka_TM napisał(a):Fans napisał(a):Fast Five – fajna kolejna seria
X-men First Class – oczekiwałem czegoś więcej, zabrakło mi więcej Wolverina
Transformers 3 – ale tylko w kinie dla efektów, fabuła masakryczna
Przede mną : Captain america the first avenger – nie wiem co się po tym filmie spodziewać.
Lubie tego typu bajki oglądać
ja też lubię takie filmu.
X -men chętnie zobaczęuwielbiam Wolverine
Don Corleone napisał(a):24s i była to jedna ze scen które mi się naprawdę podobały
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości