Zresztą – teraz tak chyba należy, żeby NIE stosować się do ustaw, rozporządzeń czy innych jakichśtam konstytucyj.
Telefony komórkowe
Kogo jak kogo, ale Ciebie takie rzeczy przecież dziwić nie powinny 
Zresztą – teraz tak chyba należy, żeby NIE stosować się do ustaw, rozporządzeń czy innych jakichśtam konstytucyj.
brii napisał(a):Pytanie – odprawę robi firma kurierska czy bezpośrednio Urząd Celny?
Urząd celny, przynajmniej dla Poczty Polskiej. W dzisiejszych czasach pewniej zamawiać DHLem, bo oni to przynajmniej odprawiaja od kwoty która jest napisana na paczce.
Ja polecam https://www.eglobalcentral.eu ceny maja dobre co prawda chwile trzeba poczekać ale żadnego cła itp a paczka dhl wysyłana.
- Od: 15 maja 2012, 15:34
- Auto: Jest GJ 2.2 AT
Jest Citroen SpaceTourer
Było C4 Picasso
Była Mazda 6
GH
Ja swojego redmi brałem z ibuygou i dopłaciłem chyba 5% wartości zamówienia do ubezpieczenia od VAT ale i tak nie miałem naliczonego. Dodatkowo przesyłka DHL i paczka u mnie równo w tydzień
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Regeneracja DPF........info PW
Ja korzystałem dodatkowo z kuponu że zniżka. Fakt sklep nie jest najtańszy. Sugerowałem się dobrymi opiniami na miui polska i częściową polską gwarancją.
Regeneracja DPF........info PW
Dominator, taniej nie znalazłem:
http://cebula.online/promocje/banggood/ ... i-4-332-3/
http://cebula.online/promocje/gearbest/ ... -32gb-rom/
gearbest droższy, ale dla mnie trochę pewniejszy, bo go już znam. Poza tym mam tam trochę punktów, to bym jeszcze pewnie kilka dolców zbił.
Edit. Na Banggod chyba się promocja skończyła. Teraz jest 159$.
http://cebula.online/promocje/banggood/ ... i-4-332-3/
http://cebula.online/promocje/gearbest/ ... -32gb-rom/
gearbest droższy, ale dla mnie trochę pewniejszy, bo go już znam. Poza tym mam tam trochę punktów, to bym jeszcze pewnie kilka dolców zbił.
Edit. Na Banggod chyba się promocja skończyła. Teraz jest 159$.
Grzyby napisał(a):Kogo jak kogo, ale Ciebie takie rzeczy przecież dziwić nie powinny
Dziwi mnie to dlatego, że administracja podatkowa działa tutaj wbrew zasadom na korzyść obywateli – to dosyć niezwykłe
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
5X z jednej strony fajny bo aktualizacje wprost od Google. Z drugiej spory minus to fakt, że jest to LG, a LG ma problem z lutowaniem swoich płytek przez co telefony często wpadają w bootloop.
JohnnyB, by telefonu dało się normalnie używać na MIUI polecam zrobić to co gość na tym filmiku. Inaczej MIUI będzie Ci cały czas zamykał apki w tle oraz pokazywał powiadomienia dopiero po włączeniu ekranu.
JohnnyB, by telefonu dało się normalnie używać na MIUI polecam zrobić to co gość na tym filmiku. Inaczej MIUI będzie Ci cały czas zamykał apki w tle oraz pokazywał powiadomienia dopiero po włączeniu ekranu.
- Od: 7 kwi 2014, 13:44
- Auto: Jest: Grey Fūjin '03
Było: Mazda6 Tamura '07
loockas napisał(a):Nexus 4 też był od LG. Używałem prawie 2 lata, drugie 2 lata używa moja żona. Jeszcze działa
bo z tym to jak z panem Dariuszem na Odrze ...
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
Drinking wine and killing time
Wyjątek nie potwierdza reguły. Może wtedy jeszcze mieli jakieś standardy.
Wystarczy tylko poczytać o G3, G4, G5, V10, V20. Wszystkie flagowce i wszystkie mają taki problem. 5X niestety też to dotknęło.
Jako ciekawostka, Nexus 4 nadal jest nieoficjalnie wspierany . Robione są na niego ROMy na bazie Androida 7.1.1 gdzie oficjalne wsparcie skończyło się na 5.1.1.
Jako ciekawostka, Nexus 4 nadal jest nieoficjalnie wspierany . Robione są na niego ROMy na bazie Androida 7.1.1 gdzie oficjalne wsparcie skończyło się na 5.1.1.
- Od: 7 kwi 2014, 13:44
- Auto: Jest: Grey Fūjin '03
Było: Mazda6 Tamura '07
Zmacałem Nexusa 5x, zmacałem Redmi 3 bo akurat był w EuroRTV. Na razie nie zmieniam androida. Po chwili zabawy wychodzi, ze w stosunku do Zenfone2 zyskam tylko czytnik linii papilarnych, a stracę 1/2GB RAM. Zenfone jako używka prezentuje tragiczną wartość na rynku wtórnym, więc zamiana póki co bez sensu. Trzeba go dojechać do końca
Najpierw Iphone zmodernizuje o kilka wersji wyżej 
Po pierwszym dniu całkiem ok.
Najbardziej jestem zadowolony z budowy. Jest przyjemnie ciężki, wiem że mam go w rękach. Trochę musiałem nad nim popracować, a dawno nic przy androidzie nie robiłem. W każdym razie chodzi nieco lepiej. Zmieniłem to co podrzuciliście wyżej, nie doświadczyłem żadnych zamykań aplikacji w tle.
Na razie sprawnie wszystko działa. Przesiadłem się z Andka 4.4 na 6.1 – dziwnie te wszystkie ikonki powiadamiań wyglądają
. Sama nakładka przypomina tą z Huawei czyli jak dla mnie OK.
Dziś test baterii. Odpiąłem około 18 od ładowarki wczoraj, na razie mam 92%.
Najbardziej jestem zadowolony z budowy. Jest przyjemnie ciężki, wiem że mam go w rękach. Trochę musiałem nad nim popracować, a dawno nic przy androidzie nie robiłem. W każdym razie chodzi nieco lepiej. Zmieniłem to co podrzuciliście wyżej, nie doświadczyłem żadnych zamykań aplikacji w tle.
Na razie sprawnie wszystko działa. Przesiadłem się z Andka 4.4 na 6.1 – dziwnie te wszystkie ikonki powiadamiań wyglądają
Dziś test baterii. Odpiąłem około 18 od ładowarki wczoraj, na razie mam 92%.
..::Born To Rise Hell::..
JohnnyB napisał(a):Przesiadłem się z Andka 4.4 na 6.1 – dziwnie te wszystkie ikonki powiadamiań wyglądają
w MIUI zawsze wyglądały inaczej i akurat wersja andka nie ma tu dużego znaczenia. MIUI jest takie trochę iOSowe. Mnie to akurat pasuje, bardzo udana nakładka. Niektórzy jednak narzekają na brak przycisku aplikacji i wszystko wywalone na ekrany/pulpit.