nemi napisał(a):JohnnyB napisał(a):A po co Ci GPS w domu ?
No przecież ręcznie nie będę za każdym razem przełączał.
Ja to robie zawsze
www.mazdaspeed.pl
nemi napisał(a):JohnnyB napisał(a):A po co Ci GPS w domu ?
No przecież ręcznie nie będę za każdym razem przełączał.
JohnnyB napisał(a):ładowarka jest w stanie co najwyżej podtrzymać aktualny stan baterii
loockas napisał(a):Li Mu Bai napisał(a):Tylko już stosuję zasadę, że nigdy nie zostawiam na ładowarce na całą noc, a ładuje przed snem i po naładowaniu odpinam..
Bateria po osiągnięciu 100% naładowania przestaje być ładowana (nie istnieje już efekt przeładowania znany z akumulatorów ni-mh). Oczywiście z czasem poziom spada i ładowanie jest wznawiane, ale krótkie ładowanie jest znacznie mniej szkodliwe dla baterii od długiego ładowania "od zera" do pełna (cykl ładowania).
Li Mu Bai napisał(a):Xperia mini miała ciekawy system działania, po naładowaniu do 100% całkowicie odcinała się od ładowania aż spadło do 95% i znowu było ładowane, po nocce wykres przebiegu procentowego był sinusoidą.
Mr_Bartek napisał(a):iPhonem, który, niezależnie od generacji, kosztuje grubo ponad 2 tysiące złotych.
JohnnyB napisał(a):Mnie korci ten BB.....wiem, że to błędna decyzja, ale jakoś tak mam potrzbe zakup gadzetu....
Bartek1986 napisał(a):aparat jest tak mistrzowski, że robi zdjęcia jak średniej jakości lustro
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość