Telefony komórkowe
Może nie jedyny ale plusem tego jest to że skoro wyszła już ta nawigacja na androida to też google będzie miał większa motywację do pracy nad google maps. No i prawdopodobnie będzie szybciej swój program rozwijał i może częściej aktualizował.
Leszek napisał(a):1 listopada minął wieki temu a "lizaczka" nadal nie ma na mojego nexusa...
A kto Ci naopowiadał bzdur, że 1.11 dostaniesz lolipopa?
Wczoraj pojawił się factory image dla nexusa 7, pewnie niebawem dla nexusa 4 i 5. Na OTA pewnie poczekasz jeszcze kilka dni.
http://www.androidauthority.com/lollipo ... -3-539768/
bieski napisał(a):Factory image jest narazie tylko dla nexus playera oraz nexusa 9![]()
Nexus 4 miał mieć OTA wczorajAle myślę że jeszcze z 2 tygodnie poczekamy.
Skąd info że nexus 4 miał mieć OTA wczoraj? Bardziej chyba w domyśle chodziło o obrazy systemu.
Release dla N5, N4 i paru innych został przeniesiony na 12.11.
- Od: 7 kwi 2014, 13:44
- Auto: Jest: Grey Fūjin '03
Było: Mazda6 Tamura '07
bieski napisał(a):Factory image jest narazie tylko dla nexus playera oraz nexusa 9
Chciałem napisać 9, a napisałem 7... za dużo tych nexusów
makovic napisał(a):@up tak choć nie wiadomo czy obrazy czy OTA
Rok temu najpierw pojawił się obraz, a potem OTA. Na dodatek OTA też nie poszła od razu do wszystkich więc trwało to kilka dni. Niecierpliwi wgrywali obraz
Motorola podobno planuje OTA na grudzień.
loockas napisał(a):A kto Ci naopowiadał bzdur, że 1.11 dostaniesz lolipopa?
To onet kłamie?

Mr_Bartek napisał(a):Release dla N5, N4 i paru innych został przeniesiony na 12.11
aha aha poczekamy te parę dni
Jakiś tam podpis Leszka :P

Co wy na to ?
Lumie zaczyna powli działać mi na nerwy i zastanwaim się nad migracją na Andka.
..::Born To Rise Hell::..
JohnnyB napisał(a):Co wy na to ?
Czekam na Europejską wersje z LTE.
Jeśli LTE ci nie potrzebne to bierz
Dopisano Cz, 6 lis 2014, 11:23:
A jak nie potrzebujesz Faktury to tutaj masz taniej:
http://www.ibuygou.com/p-xiaomi-mi4-sma ... -6189.html
loockas napisał(a):Mimo wszystko inbox wygląda ciekawie, na pewno się wyróżnia. Zobaczymy jak się rozwinie.
Wyróżnia się, chyba w dziedzinie archeologii stosowanej w IT
Google odkopało "technologię" z 2001 roku o której mało osób wie (Sieve). Ja sobie bez tego nie wyobrażam funkcjonowania. Zobaczymy jak te filtry u ludzie będą działać – ja wolę mieć kontrolę nad tym co robią filtry sortujące a nie puszczać je samopas.
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Nie widzę problemów póki co z ich działaniem. Z drugiej strony to nie jest katalogowanie, tylko otagowanie. Wszystkie maile z poziomu gmail są nadal widoczne w skrzynce odebrane, więc nawet jak się INBOX pierdzielnie z tagiem, to tragedii nie będzie.
Mimo wszystko to nie jest usługa dla mnie. Nie lubię sortować poczty, a tym bardziej żeby ktoś robił to za mnie
Mimo wszystko to nie jest usługa dla mnie. Nie lubię sortować poczty, a tym bardziej żeby ktoś robił to za mnie