Nie ma szans, numer telefonu który posiadam poszedł do klientów, partnerów, jest na wizytówkach itd. Mam go od 6 lat. A z prywatnego nie chciałbym rezygnować.
Dual Sim w samsungu Grand sprawował się genialnie. Problemem tego telefonu była jego wydajność. Jeżeli miałbym się zdecydować na chińczyka, to tylko na coś dopracowanego. Teraz np czytałem o Zopo ZP998 i w zasadzie spełnia wszystkie wymagania poza jakością wykonania :/
Raczej odpuszczę, ale chciałem się dowiedzieć czy coś się na rynku zmieniło.
Póki co odłożyłem Lumię na półkę, bo zdałem sobie sprawę, że i tak wszystko robię na telefonie prywatnym (maile, kalendarz, notatki, zdjęcia itd) więc noszenie dwóch smartfonów z czego jeden robi za zwykły telefon jest bez sensu. Fajny jest ten WP8, ale jednak za bardzo się uzależniłem do kalendarza googla, gdocs'ów czy keepa. A teraz jeszcze prywatnie doszło Google Music

Tego nigdy na WP nie będzie, a jak będzie to mocno okrojone. Odkopałem solida z szuflady i znowu cieszę się z latarki jak dziecko

Ostatnio bawiłem się nową Lumią 630 Dual Sim. Super telefon za 700zł. Gdybym tylko nie był nałogowym androidowcem