Witam,
niestety z powodów osobistych jestem zmuszony sprzedać mój sprzęt foto. Jak na razie szukam klientów po forach, na których bywam bo naprawdę sprzęt jest praktycznie nieużywany i szkoda mi wystawiać go na Allegro bo może przyda się jakiemuś młodemu pasjonatowi a zapewniam że będzie długo służył. Dopiero to, czego nie sprzedam powędruje na Alledrogo.
Puszkę Canon 50D sprzedałem dzisiaj. Zostały mi jeszcze:
1. CANON 50mm 1.4 USM-cały komplet, wygląda i pracuje jak nówka.
2. TAMRON 17-55mm f2.8 SP AF XR Di II VC-mocowanie oczywiście Canona. Obiektyw zrobił na pewno nie więcej niż 500-600 fotek. Wygląda i działa jak nowy, zestaw jest kompletny z osłona przeciwsłoneczną. Ostrzy w punkt.
Gratis daję zestaw czyszczący, który zakupiłem do obiektywów, ale nawet nie było po co go używać więc leży nie odpakowany. Zostało 9 miesięcy gwarancji-kupiony w sklepie 14 maja tego roku.
3. METZ 58 AF-1-mocowanie oczywiście również do Canona. Lampka błysnęła nie więcej niż 100-150 razy. Kupiłem do niej na początku zwykłe baterie alkaliczne Panasonic i jeszcze na nich działa (dołożę je w zestawie-jeszcze parę razy błysną. Później kupiłem do niej 4 akumulatory Hahnell wraz z ładowarką ale nawet nie zdążyłem ich do lampki włożyć i leżą nieużywane.
Zestaw oczywiście kompletny lampka, pokrowiec, papiery, pudełko no i dołożę jeszcze gratis wspomniane akumulatory z ładowarką oraz dokupiony osobno dyfuzor.
Zostało 9 miesięcy gwarancji-kupiony w sklepie 14 maja tego roku.
4. PHOTTIX TITAN BP-511A-zakupiłem 2 sztuki ale nie były nigdy ładowane. Pudełek niestety nie posiadam ponieważ po kupnie odpakowałem baterie i luzem włożyłem do torby, aby nie zajmowały dużo miejsca. Nówki, nie używane.
5. SANDISK CF 8 GB ULTRA (30MB/s)-Karty również zakupiłem 2 szt i tak samo jak baterie-pudełka wyrzuciłem a karty schowałem do torby. Jedna z nich była raz używana, ponieważ chciałem sprawdzić różnicę w prędkości zapisu serii pomiędzy nią a wyżej wspomnianym Kingstonem. Oczywiście SanDisk wygrał . Karty w 100% oryginalne.
6. LOWEPRO D RES 240 AW Torbę zakupiłem na początku od znajomego, ponieważ gdy ją kupił okazało się iż nie mieści mu się do niej sprzęt a mi wtedy idealnie wchodził tam C50D oraz C50mm i tak torba ta chroniła mój zestaw prze kurzem-raz może była na zewnątrz-ogólnie trzymałem ją w szafce a w niej sprzęt.Wygląda jak nówka, mam jeszcze oryginalne etykiety w kieszonce. Można zobaczyć jak wygląda na tej aukcji:
http://allegro.pl/item1176619098_lowepro_torba_d_res_240_aw.htmlZdjęć sprzętu nie wklejam bo szkoda miejsca na serwerze-i tak pewnie każdy wie jak co wygląda a jak nie wie to sobie wgoogla i się dowie a poza tym powyższy sprzęt nie ma żadnych znaków szczególnych ani uszkodzeń i wygląda identycznie jak zdjęcia w internecie.
Jeśli ktoś będzie na coś zdecydowany, wtedy oczywiście wyślę realne fotki tego, konkretnego przedmiotu który go będzie interesował.
Sprzęt można obejrzeć osobiście w Tarnowie.
Ewentualna wysyłka tylko kurierem-koszty przesyłki dzielimy wtedy na pół.
Pytania proszę kierować na
dgancarz@wp.pl oraz telefonicznie 502994388.
PS. Bardzo proszę moda o nie usuwanie tego postu-specjalnie nie pisałem go w giełdzie ponieważ wtedy nie trafiłby do odpowiedniego targetu. Moim celem nie jest reklama a jedynie dotarcie z odpowiednią informacją do ludzi, którzy mogą być nią zainteresowani.