Telefony komórkowe
Mi s2 padła od tak, ktoregos dnia zgasł i już się nie włączył... inaczej bym wcale nie wymienial, miałem slima na i9300 i telefon faktycznie idealny tylko te baterie liche:(
Wysłane z mojego Lenovo K900 za pomocą Tapatalk 4
Wysłane z mojego Lenovo K900 za pomocą Tapatalk 4
- Od: 14 sie 2014, 18:01
- Auto: Mazda 3 BK, 1.6 2004r
JMZBK14Z241115494
A tto baterie juz tak musza padac, wez procesor napedz wyswietlacz zasieg itd
Do tego net fifiriwi albo z 3g 14-18h i po bateri , to nie nokie bez niczego,ktore trzymaja tydzien .
- Od: 8 mar 2010, 19:20
- Auto: Mazda BA 323f 97' Z5 PB+LPG
Ford Focus 11' 1.6 tdci Titanium
Sorry za offtopic, ale stwierdziłem, że się podzielę – ostatnio kupowałem nowy telefon – HTC One M8 – cudo, jestem bardzo zadowolony, szybki android, bateria relatywnie długo działa, więc jest okej. Ale nie o tym – szukałam w Internecie telefonu i zastanawiałem się, czy lepiej z allegro czy z salonu czy jakiegoś sklepu ze sprzętem i trafiłem na kupony rabatowe do Saturna. Co prawda, teraz nie widzę, żeby był ten, z którego korzystałem, ale jak byście coś kupowali to wejdźcie tu i pewnie coś dla siebie znajdziecie. Lepiej wejść i nic nie znaleźć, niż nie skorzystać.
-
chriskasprzak1978
mam problem z Wondershare Mobile Go... zawsze jak włączałem apkę na słuchawce i klikałem połącz, to obok zegara wyskakiwał dymek żeby się połączyć i tto wystarczyło dla połączenia WiFi.
Teraz to włączam, to nic się nie dzieje. Skanuję QR i też łączy łączy i dupa... any ideas? Może gdzieś jakiś proces nie działa w tle?
W telefonie PC zmienia kolor z szarego na niebieski i mimo to nic nie wchodzi.
Teraz to włączam, to nic się nie dzieje. Skanuję QR i też łączy łączy i dupa... any ideas? Może gdzieś jakiś proces nie działa w tle?
W telefonie PC zmienia kolor z szarego na niebieski i mimo to nic nie wchodzi.
-
Moderator GJ
- Od: 10 cze 2012, 18:04
- Auto: M6 GY-L3 2,3l 122kW '04
Ja polecam whatsappa. W 100% odpowiada moim oczekiwaniom jeśli chodzi o taki komunikator. A wysyłanie załączników jest mega wygodne, plus notatki głosowe. Całość obsługuje się szybko i intuicyjnie.
P.S. Wiecie gdzie sprawdzić czy/i kiedy będzie aktualizacja androida na telefon?
Bo w googlach czytam tylko jakieś domysły i ploty. Mam Alcatela One Touch Idol'a.
P.S. Wiecie gdzie sprawdzić czy/i kiedy będzie aktualizacja androida na telefon?
Bo w googlach czytam tylko jakieś domysły i ploty. Mam Alcatela One Touch Idol'a.
Sprawdzić możesz z poziomu andka.
Do mojego są aktualki, ale wywala coś tam, ze root itd.
Poczytałem, ze trzeba założyć roota ponownie i dopiero aktualke, ale nic to nie dało, a wkur... mnie niemiłosiernie moja wersja, gdyż po zgubieniu zasięgu bardzo często nie chce on wskoczyć, pomaga tylko restart
Do mojego są aktualki, ale wywala coś tam, ze root itd.
Poczytałem, ze trzeba założyć roota ponownie i dopiero aktualke, ale nic to nie dało, a wkur... mnie niemiłosiernie moja wersja, gdyż po zgubieniu zasięgu bardzo często nie chce on wskoczyć, pomaga tylko restart
slisman napisał(a):Ja polecam whatsappa.
Wygląda fajnie, identycznie jak telegram.. tylko nie wiem jak/nie umiem/nie da sie korzystac ze zwykłych smsów przez niego?
Aktualizacje androida dla poszczególnych modeli sprawdzisz z poziomu telefonu. i chyba tylko tak niestety...
Jakiś tam podpis Leszka :P
Leszek napisał(a):Aktualizacje androida dla poszczególnych modeli sprawdzisz z poziomu telefonu. i chyba tylko tak niestety...
Oj jest kilka sposobów.
W normalnych telefonach jest adb sideload i fastboot. Nistety shitsungi mają wszystko zablokowane
Samsungi właśnie mają wszystko odblokowane i w tym jest problem.
- Od: 7 kwi 2014, 13:44
- Auto: Jest: Grey Fūjin '03
Było: Mazda6 Tamura '07
Zabralem sie wreszcie za wgranie najswiezszej wersji andka, oczywiscie oficjalnego. Poszlo gladko tylko z rootem byly pozniej kwiatki. Udalo sie znalezc na szczescie jakas chinska metode i sie zrootowaldziad. Chodzi znacznie lepiej, plynniej, szybciej no i bez brandu 
Send by Taptalk
Send by Taptalk
Słyszeli o Nokii 515 dual? W sieci znalazłem trochę opinii ale nie wydają mi się wiarygodne bo są strasznie skrajne. Producent podaje absurdalne 33 dni w stanie czuwania, ludzie piszą o 33 godzinach 
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.