KONIN 2007 – wrażenia ze Zlotu Wiosennego

Postprzez mX-MEN » 15 maja 2007, 21:25

Niedawno wróciłem do życia i dlatego pisze tak późno :)

Ze swej strony chciałbym podziękować wszystkim tym ( każdy wie o kogo chodzi ) bez których ten zlot nie byłby tak dobrze zorganizowany.Ba, bez których pewnie wogóle by sie nie odbył :)

Dziekuję organizatorom za to, że włożyli wiele pracy(i nie tylko)abyśmy mogli się spotkać większa grupą i niesamowicie świetnie bawić :)

Wszelkie potknięcia spowodowane czy to pogodą czy też tym, że czasami cięzko to wszystko ogarnąć , nalezy traktować jako narmalne zjawisko. ;)

Powiem krótko: Bawiłem się tak jak większość uczestników bardzo wyśmienicie czy to na lotnisku, czy na wspólnej kolacji czy też już na tej mniej oficjalnej cześci która miała miejsce w naszych komnatach do późnych godzin nocnych :)

Jeszcze raz wielkie dzięki, że mogłem z Wami spędzić te krótkie wielkie chwile :)

Pozdro dla wszystkich uczestników Zlotu Konin 2007 – oby takich spotkań więcej :)
Forumowicz

Od: 1 lis 2005, 13:02
Auto: Xedos 6 KF '94 / B 1600 '83 / Vivaro 1,9DI '03 / Fazer1 '11 /

Postprzez anonimka » 15 maja 2007, 21:28

marek napisał(a):ciekawe czy znaleźli ogórki....

złoooo ogórki były wszedzie hahaha ... ponoc ganiały sie z oliwakami po pokoju 105, az drzwi uciekły ze starchu hahaha hahaha hahaha hahaha
In this white wave I am sinking...
In this silence... In this white wave... In this silence... I believe...
I have seen you, in this white wave, you are silent...
You are breathing in this white wave ...I am free...
Forumowicz

Od: 31 mar 2007, 15:10
Auto: hmmm nie ma wyjścia, musi być znów mx3...

Postprzez marek » 15 maja 2007, 21:29

anonimka napisał(a):az drzwi uciekły ze starchu

hahaha hahaha hahaha
Forumowicz

Od: 4 lis 2003, 02:08
Auto: FR+Django+Rail

Postprzez Jackyk » 15 maja 2007, 23:22

Mev napisał(a):A ja się głupi zastanawiałem pół zlotu o kogo Ci chodziło

jak widac wiedzieli tylko wtajemniczeni jak Fiveopac
Fiveopac napisał(a):To ja ciebie wywolywalem na start jako Dżeki Ka

ale skad mi do glowy przyszlo ze to chodzi wlasnie o mnie to nie wiem...
marek napisał(a):No ale teraz wiem że to Jackyk

...i niech tak juz zostanie... :)
I'm so fast that last night I turned off the light switch in my bedroom and was in bed before the room was dark...
Rx-8 duel http://www.youtube.com/watch?v=UdZC0OU2ID0 ';..;'
Forumowicz

Od: 25 paź 2006, 23:12
Auto: Mazda Rx-8

Postprzez malutka » 15 maja 2007, 23:28

Jackyk napisał(a):...i niech tak juz zostanie...

no....i nie robcie ze mnie matulki ;)
Obrazek
good girls go to heaven bad girls go everywhere...
bad girl ;)
Forumowicz

Od: 6 maja 2006, 12:20
Auto: マツダ MX-6 2.0 FS '92

Postprzez jacobs » 15 maja 2007, 23:42

malutka napisał(a):no....i nie robcie ze mnie matulki

a może mulatka <lol>
If you’re in control, you’re not going fast enough.
Forumowicz

Od: 20 lis 2005, 13:31

Postprzez slav » 16 maja 2007, 02:48

przy okazji, chcialem podziekowac , Czolgowi i seba123 za pilotowanie ,w tym mnie <lol> ,na lotnisko i na osir , dzieki bardzo za poswiecenie :)
Forumowicz

Od: 29 maja 2005, 23:38
Auto: rozne

Postprzez 88ET » 16 maja 2007, 10:49

Dziekuje wszystkim za super zlocik :]
Wrazenia i atmosfera super.Szkoda tylko ze pogoda nam sie popsula.
Forumowicz

Od: 5 gru 2006, 11:30
Auto: MX-5 / Bandit 1200

Postprzez xANDy » 16 maja 2007, 11:21

Wiem, że trochę jestem spóźniony ale chciałem niezwykle podziękować: <prosze>
Jakcykowi (trzeba Cię przechrzcić po prostu) za przewiezienie dziewczyn (ciągle to wspominają)
Faji za to samo (to znaczy – Faja senior przepędził je po pasie)
oraz Fiveopac'owi za to, że również spełnij tą prośbę.
Teraz niezatarte wrażenia najwspanialszych facetów żywo rosną po Zaniemyślu :D
Co prawda jakiś jeden nachalnie zalecał się do moich parafianek :| ale nie była potrzebna interwencja "zewnętrznych sił".
Mimo tego dziwnego/przykrego incydentu dziewczyny były urzeczone niemal rodzinnością tego spotkania!!

Pomimo skromnego pasa (nie dało się zrobić kilku rzeczy na raz :() to spot był wspaniały – widać wielką pracę organizatorów, nie widać było czego zabrakło (maskowali błędy genialnie)... był wiatr, nie było dachu, linek... dobrze, że chociaż kable i linki holownicze się znalazły hahaha
Nagłośnienie to SUPER sprawa, pomimo leciwości miksera i padających baterii wszystko było super – z wyjątkiem pogody.
Toju jak zwykle otworzył bagażnik, grilla – nikt głodny nie chodził (w okolicy)
Jeździłem mazdą 5 <list> 7 miejsc......................................
Tylko musiałem znikać na wieczorną Mszę :(

PS. czy można będzie otrzymać płytkę z dobrze zrobionym filmem (przejazd autostradą, fotki itd.)?
Jeśli masz pytanie o cokolwiek to najpierw poszukaj TUTAJ (PORADNIK) – pewnie ktoś już zadał to pytanie i odpowiedzi są już gotowe.
z przyczyn niezależnych bardzo ograniczony w dostępie – :(
Forumowicz

Od: 27 lis 2004, 21:42
Auto: Mazda 6, MZR-CD, 136KM

Postprzez BernR1 » 16 maja 2007, 13:01

ravo napisał(a):
BernR1 napisał(a): mam nadzieje że następnym razem będzie większa ekipa z Torunia na zlocie

bern a wiesz, ze wisisz kase klubowi ?

a za co bo sie nie orientuje ?? chyba że został rozpatrzony mój wniosek o członkostwo i mam opłacić składkę w wysokości błękita
Początkujący

Od: 23 lut 2007, 21:45
Auto: 323f ba v6 24V

Postprzez Marcin » 16 maja 2007, 16:38

Acha,a tak w ogole to ja chcialem wracac ze zlotu przez Konin i przed samym Koninem zabralem jakiegos kolesia na stopa ktory jak sie okazalo docelowo jechal do Poznania...
Stwierdzilem ze ma dzis szczesliwy dzien i zawioze go do tego Poznania.Autostopowicz powiedzial ze jak tak,to on mi pokaze szybsza droge.Mowie sobie:bajka!
Zawrocilem(wg wskazan pilota ;) ) i myk jego drogami.
Po jakims czasie on mowi:tu sobie zjedz i pojedziemy A2 kawal drogi za darmo...
Gadka-szmatka (jadac juz A2) a tu ciach i bramki :) znowu 11PLN do tyłu ale nawet lepiej bo wyjechalem praktycznie w samym Poznaniu (do ktorego w ogole nie jechalem ;) ).
Na Ratajach wysadzajac szczesliwca, zawrocilem na rondzie i z "powrotem" do Śremu <lol>
Najlepsze jest to ze niby jechalem dalsza droga a zrobilem tyle samo klockow co na zlot.
Forumowicz

Od: 30 sty 2007, 02:18
Auto: Toyota Prius 2010

Postprzez Siw-y » 16 maja 2007, 21:49

ja takze chcialem podziekowac za zlot mila atmosfere i co najwazniejsze swietna zabawe, pogoda jak o w jej zwyczaju troche nam nie dopisala w sobote ale za to w niedziele byla w sam raz na zbieranie sil do powrotow.
dziekuje organizatorom za swietne przygotowanie imprezy zarowno na lotnisku jak i w hotelu, zabawa przednia, jedyny mankament to ciepla wodka (ale o to do nikogo pretenji nie mam ;) )
szacuneczek dla grupy taneczno-wokalnej <lol>

troche zaluje ze nie udalo mi sie wszystkich poznac :( ale mam nadzieje niedlugo to nadrobie

:| hyba nigdy nie zapomne traumatycznego powrotu do lesnej polany <lol>

ps. wielkie dzieki dla malutkiej za eskorte w drodze powrotnej do warszawy
Obrazek
¼ – 16,851s
Forumowicz

Od: 31 paź 2006, 13:36
Auto: présidentiel

Postprzez malutka » 16 maja 2007, 23:34

Siw-y napisał(a):wielkie dzieki dla malutkiej za eskorte w drodze powrotnej do warszawy

ojej dziekuje...co prawda moim zwyczajem musialam sie lekko zagubic, ale nie wyszlo najgorzej...na szczescie do Wloclawka nie dojechalismy ;)
Obrazek
good girls go to heaven bad girls go everywhere...
bad girl ;)
Forumowicz

Od: 6 maja 2006, 12:20
Auto: マツダ MX-6 2.0 FS '92

Postprzez marek » 16 maja 2007, 23:39

malutka napisał(a):co prawda moim zwyczajem musialam sie lekko zagubic, ale nie wyszlo najgorzej

Jeśli masz tendencje do gubienia to nastepnym razem postaram się Ci nie uciekać tak jak to zrobiłem na drodze z lotniska do OSiRU – bo to ja jechałem tym mondziakiem przed Tobą, a nie wiedziałem że ta "kolorowa" mazda to Twoja :)
Forumowicz

Od: 4 lis 2003, 02:08
Auto: FR+Django+Rail

Postprzez Siw-y » 17 maja 2007, 00:34

malutka napisał(a):ojej dziekuje...co prawda moim zwyczajem musialam sie lekko zagubic, ale nie wyszlo najgorzej...na szczescie do Wloclawka nie dojechalismy

nie bylo az tak zle ;) to ze kilkanascie km wiecej to pikus bo madzia spalila w drodze powrotnej 7.92 l/100km LPG

z toba zgubic sie to jak znalezc hahaha
Obrazek
¼ – 16,851s
Forumowicz

Od: 31 paź 2006, 13:36
Auto: présidentiel

Postprzez Jackyk » 17 maja 2007, 00:37

xANDy napisał(a):za przewiezienie dziewczyn (ciągle to wspominają)

no i widzisz a gdybym po przewiezieniu nie zarzadzil zrzutki na paliwo to pewnie by slowem nie wspomnialy o tej przygodzie... :] ;)
I'm so fast that last night I turned off the light switch in my bedroom and was in bed before the room was dark...
Forumowicz

Postprzez darekk86 » 17 maja 2007, 02:42

ravo napisał(a):
BernR1 napisał(a): mam nadzieje że następnym razem będzie większa ekipa z Torunia na zlocie

bern a wiesz, ze wisisz kase klubowi ?

A to nie o mnie przypadkiem chodzi? Bo ja pozyczalem 50zl po tym jak wydalem wszystko co mialem na lawete...
Ale spoko, oddam niedlugo. Musze tylko uzbierac na silnik...
Obrazek
Forumowicz

Od: 2 gru 2006, 20:58
Auto: C63 AMG Kombi + Fiat Bravo Psst... + Combo

Postprzez xANDy » 17 maja 2007, 09:38

Jackyk napisał(a):no i widzisz a gdybym po przewiezieniu nie zarzadzil zrzutki na paliwo to pewnie by slowem nie wspomnialy o tej przygodzie...
No coś Ty... ja tak nie jeżdżę jak Ty im pokazałeś :D Jednej zrobiło się niedobrze, druga marzyła o tym od pierwszego spojrzenia na RX-8 a trzecia zamęczyłaby mnie na śmierć, gdybym Ciebie nie poprosił...
Poza tym – wklejałem jej zdjęcie, które na temat Twojej madzi mówi tyle:
Obrazek
a najlepsze było pytanie – Ksiądz – a RX-8 jest w kombi, bo ksiądz kombi potrzebuje hahaha
Jeśli masz pytanie o cokolwiek to najpierw poszukaj TUTAJ (PORADNIK) – pewnie ktoś już zadał to pytanie i odpowiedzi są już gotowe.
z przyczyn niezależnych bardzo ograniczony w dostępie – :(
Forumowicz

Od: 27 lis 2004, 21:42
Auto: Mazda 6, MZR-CD, 136KM

Postprzez Jackyk » 17 maja 2007, 10:16

xANDy napisał(a): Jednej zrobiło się niedobrze, druga marzyła o tym od pierwszego spojrzenia na RX-8 a trzecia zamęczyłaby mnie na śmierć, gdybym Ciebie nie poprosił...

...nie ma sprawy polecam sie na przyszlosc ksiądzu... księżu... księciu... eee ojcze? :]
Forumowicz

Postprzez Pit » 17 maja 2007, 10:37

Jackyk napisał(a):...nie ma sprawy polecam sie na przyszlosc ksiądzu... księżu... księciu... eee ojcze? :]

:D Five'a dziewczyna zdębiała na widok koloratki podczas zbierania autografów na regulaminach, nie uprzedziliśmy jej, że posłaniec boży będzie na zlocie :P zamiast, cześć, dzień dobry, czy czegoś w tym stylu, walnęła "Szczęść Boże" :D
Forumowicz

Od: 14 lut 2005, 06:56
Auto: FD3S