KONIN 2007 – wrażenia ze Zlotu Wiosennego

Postprzez kamil_v6 » 14 maja 2007, 08:10

Ja również chciałem podziękować wszystkim organizatorom. Wspaniała zabawa, dużo wrażeń i do następnego zlotu !!!!!!!!!!!
KAMIL_V6
Forumowicz

Od: 25 maja 2005, 00:20
Auto: WRX MY03, smart :)

Postprzez dunia » 14 maja 2007, 08:16

Witam Kochani. Cieszę się, że wszyscy wrócili do domków w doskonałych nastrojach i z ogromem wrażeń.
Zlot naprawdę super i gdyby nie pogoda <killer> to byłoby fantastycznie. Ludzie jak zwykle nie zawiedli, było mi bardzo miło zobaczyć się ze starymi znajomymi i poznać nowe osoby. Żałuję jednak, że nie udało mi się zostać na wieczornej imprezie i musieliśmy wracać do domu. Ale następnym razem nie odpuszczę sobie takich baletów :)
Jeszcze raz dziękuję wszystkim uczestnikom.
Forumowicz

Od: 29 cze 2006, 15:36
Auto: 323 f (BA) 2,0 V6

Postprzez karaś » 14 maja 2007, 08:44

Bimbak napisał(a):ehh szkoda że mnie tam nie było

no zaluj zaluj Bimbo <diabełek>
ale cale szczescie Twoj sobowtor "Puszek Okruszek" dawal rade i stanal na wysokosci zadania hahaha

a tak na marginesie jak zwykle bylo rewelacyjnie :D
Piotrus WIELKIE GRATKI za tak rewelacyjne spiecie wszystkiego "do kupy" ;)
Forumowicz

Od: 9 lip 2004, 15:15

Postprzez Toju » 14 maja 2007, 08:55

Witam

Zlot naprawdę bardzo udany – no może z wyjątkiem pogody – ale cała reszta na bardzo wysokim poziomie – gratuluję organizatorom.
Do zobaczenia następnym razem...
ZAMIAST MAZDY 6 – AUDI A6 ;)
poprzednie auto : XEDOS 9
Forumowicz

Od: 18 paź 2005, 18:48
Auto: AUDI A6 1,9 TDI 110PS 99r.

Postprzez Violetka » 14 maja 2007, 09:06

widzę, że jak zawsze wszycy zadowoleni, a szczególnie z nocnej imprezy :D
ja podziękuję za ogrom wrażeń jakie dostarczył mi brii chyba do końca życia zapamiętam te trzy magiczne cyfry ;) chociaż dzisiaj moje "wrażenie" powoli opada i chce mi się jeszcze :]
brii jeszcze raz dziękuję!
oczywiście dołączam również gratki dla organizatorów :D
Obrazek
Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche

www.forumppp.com.pl Partnerstwo Publiczno – Prywatne (PPP) w Polsce
Forumowicz

Od: 20 lut 2006, 17:46
Auto: mx5 NA 1.6/miata 1.8

Postprzez radost » 14 maja 2007, 09:54

Mój pierwszy zlot... Wrażenia jak najbardziej pozytywne. Następnym razem postaram się nie opuścić imprezy w chotelu. Wielki szacun dla organizatorów.
626 GE KL --> 626 GE FS --> Xedos 6 CA KF --> Grandeur 3.3
Forumowicz

Od: 22 mar 2006, 21:23
Auto: xedos 6 CA KF

Postprzez brii » 14 maja 2007, 10:43

Teraz dopiero doszedłem do końca do siebie :)
Dziękuję wszystkim za udaną imprezę i jak zwykle bardzo miło spędzony czas :D
Szkoda, że następny duży zlot dopiero w sierpniu :|
Trusted computing – Yes or No?

Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Forumowicz

Od: 9 sty 2005, 23:46
Auto: Endek / Kupisiontes / Smark EV / iczy

Postprzez Pit » 14 maja 2007, 11:09

No dobrze, odespałem ostatnie 2 dni, mój głos także ma się coraz lepiej... :)

(...)

Chciałbym w PIERWSZEJ KOLEJNOŚCI podziękować za obecność WSZYSTKIM uczestnikom Zlotu Wiosennego. To Wy tworzycie ten Klub. To dzięki Waszej fantastycznej postawie takie eventy mogą się odbywać! Dziękuję!

Na drugi ogień idzie mój bydgoski fąfel Fiveopac, z którym organizowanie czegokolwiek i gdziekolwiek zawsze jest, było i będzie świetną zabawą. To on jest zdolny zrezygnować ze snu w nocy, aby dopiąć wszystko na ostatni guzik. Poza tym kawał z niego chłopa, wygrywa konkursy na Strongmen'ów a ja czuje się w jego towarzystwie bezpiecznie :P Dzięki stary!

Ogromne podziękowania dla wielkiego człowieka tego klubu, bez którego pomocy nie wyobrażam sobie tego zlotu. On czasem jak skrupulatny księgowy sprowadzał mnie na ziemię, kiedy puszczałem wodze fantazji i bujałem w obłokach :) Współpraca z nim to czysta przyjemność. Dzięki ravo!

Dziękuję XsiX'owi, jednemu z założycieli tego Klubu, dzięki niemu i jego kontaktom cieszymy się koszulkami, naklejkami okolicznościowymi, naklejkami w formie identyfikatorów. Osoba zawsze gotowa do pomocy. Tak samo jak jego żona Mila. Dziekuję Wam!

Serdeczne podziękowania, dla naszego nadwornego artysty-plastyka letkoletkiego! To on trzyma pieczę nad sprawami projektów graficznych, logotypów i innych spraw wizualnych, z obsługą fotograficzną włącznie. Wielki człowiek z ekipy włocławskiej! Dziękuję Zbyszek!

Dziękuję xANDy'emu, naszemu kapelanowi klubowemu, który nigdy nie zawodzi. Dzięki niemu Bóg zawsze podkręca ostrość w lornetce, którą obserwuje zlot i złe moce opuszczają jego teren. Nie ma stłuczek, nie ma nieszczęść. Dzięki boski pośredniku!

szkodnik_byd – dziękuję za ogarnięcie tematu logistyki sobwooferów, ogólnie spraw transportowych. Nooooo i..... całkiem silny z Ciebie koleś :D

Dziękuję poznańskim PR'om, historycznemu i tym obecnym, za pomoc w organizacji konkurencji wyścigów równoległych, za sprzęt, za czas, oraz za chęci pomocy zawsze, gdy jest ona potrzebna. SimoneuS, Bimbak, Winetou... Dziękuję!

Ekipa z Włocławka! mX-MEN, Jacol, 88ET, letkoletki, mazdatb! Wielkie dzięki za pomoc! Na Was zawsze mogę liczyć, ja to wiem.

Wrocław, a tam oprócz ravo, marakus i Marco81. Dziękuję za pomoc. Następnym razem ja muszę z Wami pobawić się na wieczornych baletach!

Dziękuję mojej narzeczonej Marzenie, dziewczynie Fiveopac'a – Ani oraz malutkiej, Dziewczyny jesteście super!
Podziękowania dla karasia, namiot rozstawił pierwszorzędnie, jeszcze go przywiózł i zabrał z powrotem... a na wieczornej imprezie był duszą towarzystwa :)

Dziękuję też dziewczynom z towarzystwa Jacky'iego K (mam nadzieję, że dobrze napisałem nick) :P Poznaliśmy się dość nieoczekiwanie (pomyliłem pokoje w hotelu), natomiast spontaniczna chęć współpracy organizatorskiej przyniosła efekt! Dziękuję dziewczyny!

Jeżeli kogoś pominąłem w podziękowaniach..... na pewno zrobiłem to specjalnie! :]

...a już niedługo, już za moment, na bydgoskim lotnisku:
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=35184
Serdecznie Zapraszamy!

Piotruś
Forumowicz

Od: 14 lut 2005, 06:56
Auto: FD3S

Postprzez malutka » 14 maja 2007, 12:19

Piotruś napisał(a):Jacky'iego K

haha nigdy sie nie nauczysz Jakcyka :P
Piotrus, wspolpraca z Toba, Marzenka i reszta ekipy to czysta przyjemnosc :D
Obrazek
good girls go to heaven bad girls go everywhere...
bad girl ;)
Forumowicz

Od: 6 maja 2006, 12:20
Auto: マツダ MX-6 2.0 FS '92

Postprzez XsiX » 14 maja 2007, 12:38

Piotruś dzięki wielkie ale największe podziękowania należą się i tak Tobie i Five'owi – przez cały czas byliście duszą towarzystwa i bez was ten zlot nie byłby nawet w połowie tak fajny <diabełek>

Szkoda trochę że zlot kolidował z niedzielną uroczystością w mojej rodzinie, co uniemożliwiło mi i Mili udział w wieczornej imprezie :( , która jak widzę na zdjęciach była baaaardzo ciekawa hahaha .
Forumowicz

Od: 20 paź 2003, 09:33
Auto: CA KF '92 MTX

Postprzez Pit » 14 maja 2007, 13:16

XsiX napisał(a):Szkoda trochę że zlot kolidował z niedzielną uroczystością w mojej rodzinie, co uniemożliwiło mi i Mili udział w wieczornej imprezie :( , która jak widzę na zdjęciach była baaaardzo ciekawa hahaha .

to należy zmienić przy najbliższej okazji :)

Dodałem interface szybkiego dostępu do fotek aut z pierwszej trójki konkursu Najładniejsze Auto Zlotu :)
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=35568
Forumowicz

Od: 14 lut 2005, 06:56
Auto: FD3S

Postprzez Emiel » 14 maja 2007, 14:02

Ja juz od wczoraj w wawie, ale dopiero sie do netu dorwalem :)

Dzieki wszystkim za super zlot! Troche pogoda nie dopisala, ale wieczor wynagrodzil to z nawiazka. Ciesze sie, ze dalem sie namowic i zostalem.

Wielkie dzieki dla Overkilla za odwiezienie mnie moim grzechotkiem do wawy. Szkoda, ze nie wiedzialem, ze ktos na zlot przytargal alkomat, ale i tak domyslam sie mojego wyniku o 10 rano :P

jeszcze raz sorki dla tych wszystkich, ktorzy z ufnoscia pobladzili za mna w Koninie w dordze z lotniska do OSiRu <glupek2>

jedyne czego zaluje to:

1. madzia nie przetrwala 1/4 mili bez szwanku
2. nie zrobilem fotki jak wskazowka predkosciomierza wyszla dobry centymetr poza skale [jak tylko zrobie silnik to jeszcze raz jade na autostrade :D]
Forumowicz

Od: 8 lis 2005, 23:16
Auto: MX-6 2.5 V6

Postprzez mazdatb » 14 maja 2007, 14:31

SUUUUUUUUUUUUUPER IMMMMMMMMMMMMMMPREZA

A zwłaszcza część hotelowa (od śmiechu boli mnie śmietnik) hahaha

Pozdrowionka dla wszystkich obecnych na lotnisku.

Tylko pogoda dała plamę i pani recepcjonistka (dla wtajemniczonych)
Forumowicz

Od: 23 lut 2006, 09:08
Auto: Xedos 6 2.0V6 KF

Postprzez Fasola » 14 maja 2007, 14:43

Witam i ja dotarłem juz na miejsce bo mały przystanek w Kole mialem............podziekowania dla wszystkich .....za.......wszystko............mnie troche gardziełko boli......:D
Fasola

Postprzez Newra » 14 maja 2007, 14:51

Czy ktoś policzył ile było aut? mam na mysli MAZDY :)
... Madzia sprzedana ;(
Forumowicz

Od: 20 wrz 2005, 11:09
Auto: Toyota Celica VII/Avensis T22

Postprzez marek » 14 maja 2007, 15:42

Newra napisał(a):mam na mysli MAZDY

a inne to co?? :P złe jakieś ??
Forumowicz

Od: 4 lis 2003, 02:08
Auto: FR+Django+Rail

Postprzez Fasola » 14 maja 2007, 15:47

Chcialbym podziekowac tez kuchareczce (moze gdzies to przeczyta) ktora dzielnie donosila kolejne polmiski z jajecznica..........ktore zawiscie pochlanial GRU
Fasola

Postprzez BratCukierka » 14 maja 2007, 15:50

marek napisał(a):Newra napisał:
mam na mysli MAZDY

a inne to co?? złe jakieś

Nikt tu nie napisał że FORD to złoooooooo <diabełek>
Forumowicz

Od: 24 cze 2006, 20:21
Auto: Toyota Yaris Hybrid '19

Postprzez KosteK » 14 maja 2007, 15:55

Newra napisał(a):Czy ktoś policzył ile było aut? mam na mysli MAZDY

52 sztuki startujące w 1/4 mili i pewnie jakieś 15 nie biorące udziału. Ok 70 na moje oko.
Piotruś, co do grupowego zdjęcia, to proponuje aby na następnym zlocie, był to jeden z punktów w planie dnia :)
Forumowicz

Od: 16 cze 2005, 10:55

Postprzez smiechu » 14 maja 2007, 18:28

Zlocik super sprawa szkoda tylko ze nie bylo dobrej pogody :( A szczegole podziekowania dla ekipy poznanskiej za nocne nowiny ze ktos sie zakochal <lol> i probe naruszenia naszych sennych nastroi przez wtargniecie do pokoju <lol> ( Ale my sie nie dalismy :P ) Oby wszystkie nasze spotkania byly takie jak te albo i lepsze <diabełek> Pozdrawiam
Forumowicz

Od: 7 lut 2007, 22:32
Auto: Niemiecki tylny napęd:P