spike72 napisał(a):Jeszcze raz THX dla Zell-a i dla kolegi, którego ksywki nie pamiętam, przepraszam
Nie ma za co...
EDIT:
Czarny Bestion hehehe zaczynam być znany tak jak i ty...

www.mazdaspeed.pl
spike72 napisał(a):Jeszcze raz THX dla Zell-a i dla kolegi, którego ksywki nie pamiętam, przepraszam
Czarny Bestion napisał(a):hehehe ja znanybuba74 napisał(a):Czarny Bestion hehehe zaczynam być znany tak jak i ty...![]()
eee tam
gdybym wrzucil zimowki to nikt by nie wiedzial kto ja jestem
kinki napisał(a):tylko zeby ludziska nie brali z ciebie przykladu
bo jeszcze bedzie tak ze niektorzy przed wyjazdem poluzuja kola albo cos jeszcze innego porobia zeby byc znana osobistoscia w klubie
morzemy tylko sprubowac mam nadzieje ,mam nadzieje że nie bierzesz tego tak powarznie bo ja traktuje to jako kolerzensko zabawe killer
Czarny Bestion napisał(a):tak szczerze mowiac to dopiero niedawno sie dowiedzialem kto jest wlascicielem tej mazdy 626 kombi w automacie ktora jechalem
Hehehe no napewnobuba74 napisał(a):Czarny Bestion Fajnie to wyglądało. Wszystko było niezłe.
buba74 napisał(a):Ja pamiętam jak przyjechało taxi i Waluś zaczął rozmawiać z taxówkarzem...odwraca się i mówi, że nas jest za dużo... liczę: Waluś z Kasią, Michallus, Zell.. kuźwa przecież nas jest czworo... Waluś znowu prowadzi negocjacje... no taxówkarz się zgodził... wsiadamy.... no i dopiero wtedy do mnie dotarło, ze siebie nie liczyłem...
buba74 napisał(a):ale podróż z Kasią leżącą w poprzek auta pozostanie mi długo w pamięci...
buba74 napisał(a):ale podróż z Kasią leżącą w poprzek auta pozostanie mi długo w pamięci...
Czarny Bestion napisał(a):buba74 Hehehe tak pamientam powiem Ci ze kompletnie nic nie widzialem ale spike72 powiedzial jedz nie przejmuj sie hehehe no wiec jechalem hehehe ale fakt to bylo mocne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość