Ale super grila w lutym jeszcze nie robiłem o co jak szaleć to szaleć ktosię pisze na grill
Zlot zimowy na torze Wyrazów koło Częstochowy – luźne gatki
A tak z innej beczki kto bierze grill bo mój został na wyrazowie ostatnio węgiel mam
Ale super grila w lutym jeszcze nie robiłem o co jak szaleć to szaleć ktosię pisze na grill
www.BBTel.pl
abdul69 napisał(a):ktosię pisze na grill
Ja.. smakowee... ymmm
Noś odblaski i żyj When I go driving I stay in my lane but getting cut off it makes me insane I open the glove box reach inside I'm gonna wreck this fucker's ride...

qlesh napisał(a):ktosię pisze na grill
Czego sie nie zrobi dla mazdy, grill pod koniec lutego całkiem fajna sprawa

- Od: 23 wrz 2007, 12:29
- Auto: mazda 626GE KL 2,5V6 z1997r.
Poczkajcie do przyszłego tygodnia – wszystko się wyjaśni jeśli idzie o ilość miejsc 
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Krzychu_21 napisał(a):qlesh napisał:
ktosię pisze na grill
Wcale nie ja..
Noś odblaski i żyj When I go driving I stay in my lane but getting cut off it makes me insane I open the glove box reach inside I'm gonna wreck this fucker's ride...

Hmm grill w lutym to może być ciekawe
Ale przy takiej liczbie osób to pewnie będzie ciepło jak w lipcu więc nie ma się co martwić
Biedny brii zaplanować taaki zlot, pewnie masz trochę na głowie
Biedny brii zaplanować taaki zlot, pewnie masz trochę na głowie
Poznasz głupiego po postach jego

- Od: 23 sie 2006, 20:59
- Auto: Prelude BB9
Marcin napisał(a):kinki jak jedziemy?Dalej,trzeba się określić,bo my czas mamy ale miejsc na parkingu nie ma za dużo i brii musi poustalać wszystko.W tej chwili zajmujemy dwa miejsca na liście,choć wiadomo ze jedziemy razem.
przetrzymajmy to miejsce parkingowe bo moze uda nam sie jeszcze kogos z poznaniakow namowic chyba ze brii powie ze nie da rady zwiekszyc ilosci osob to wtedy sie zrezygnuje jesli nikt sie szybko nie okresli z poznaniakow