Nie brałem pod uwagą marki z łańcuchem w symbolu ale przy użyciu filtrów co jakiś czas wyskakiwały różne ciekawe wynalazki. Za którymś razem wyskoczyło mocno oczojebne ogłoszenie ogłoszenie, które z daleka wygląda na przekręt...

Pomimo tego, że nowy zakup już zarejestrowany postanowiłem z ciekawości, złośliwości i chęci ztrollowania oszusta napisać wiadomość.:
Witam. Jestem zainteresowany tym autem. Czy można poprosić o nr telefonu abym mógł się więcej dowiedzieć
Pozdrawiam
Dziś dostałem odpowiedź:
witam,
Dziekujemy za zainteresowanie zakupem mojego samochodu.Pojazdu nie ma zadrapan, zadnych problemów mechanicznych, nigdy nie uczestniczyl w wypadku. Nie najmu tego pojazdu, cena jest odpowiednia!
Piec miesiecy temu, chcialem tymczasowo przeniesc sie w Polsce, ale mój kontrakt, w zeszlym miesiacu, zostal przerwany i wrócilem do domu w Skagen, Dania. Myslalem, ze mój menadzer zmieni swoja decyzje, ale bezskutecznie!
Kupilem samochód z Polski, wiec ma polskie papiery.
Wreszcie, samochód jest tutaj w Danii, a od podatku rejestracyjnego jest zbyt wysoka, nie moge zarejestrowac sie tutaj!
Kocham ten samochód, ale z powodu wysokich podatków Mysle sprzedac je z powrotem do Polski.
Chcialem was z pojazdu lub w jakis sposób dostarczyc samochód dla Ciebie.
Jesli mówic po dunsku lub angielsku, jest bardzo pomocne dla mnie.
Z powazaniem,
Thomas Webster
to jak... przegonimy gościa po całej europie pisząc że mam brata, ciotkę, wuja, szwagra razem z kasą akurat w tym miejscu gdzie jest pan Thomas lub jego domniemany samochód
Co piszemy?