domin1979 napisał(a):Fakturą za Hondę udowodnisz cenę Mazdy... Hm... Zapewne wtedy zmienię zdanie!
Masz inne ceny dlatego jestem ciekawy na ile wycenisz accorda................
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Tylko teraz będę miał dowód rzeczowy ......rozumiemy?
www.mazdaspeed.pl
domin1979 napisał(a):Fakturą za Hondę udowodnisz cenę Mazdy... Hm... Zapewne wtedy zmienię zdanie!
To Ty nie czytasz, co mnie obchodzi Honda?!? Gdzie ja podałem cenę Hondy?!? Nie mam bladego pojęcia ile kosztuje i nie wykręcaj kota ogonem.figo-fago napisał(a):Nie czytasz dobrze , powiedz mi ile kosztuje Honda Accord 2.2 diesel według Twoich cen........full opcja........i tylko tyle..Powodzenia oczko
Globy napisał(a):Przeleciałem na szybko wzrokiem dyskusję i chodzi o salon Mazda Odyssey na Górczewskiej (wiadukt nad salonem należy do Al. Prymasa 1000-lecia), a figo-fago ma chyba kupioną już w oficjalnej sieci wersję 2.0 po chipie (?).
domin1979 napisał(a):To Ty nie czytasz, co mnie obchodzi Honda?!? Gdzie ja podałem cenę Hondy?!? Nie mam bladego pojęcia ile kosztuje i nie wykręcaj kota ogonem.
Przestań kręcić i podaj gdzie takie promocje na 2.2 Mazdę to na pewno ktoś skorzysta albo już nie ciągnij tematu bo szkoda czasu i miejsca na forum.
figo-fago napisał(a):O.k już podaje Tobie stronę , gdzie jest oferta w Niemczech nie mam siły już dyskutować :
http://www.autoscout24.pl/Details.aspx?id=vzxbddqnhfjn
Jezusie! "Pierwszą jazdę serpentynami śródziemnomorskiej Majorki odbyliśmy za kierownicą najmocniejszej odmiany 2,2 MZR (136 kW/185 KM), " to jest egzemplarz przedprodukcyjny dla dziennikarzy!!!figo-fago napisał(a):Silnik 185 KM został wprowadzony w 2008 roku pod koniec , również dowód
http://www.roadlook.pl/wrazenia-z-jazdy ... zenia.html
I cena jak wół 130 tys... wiem, pewnie specjalnie dla figo-fago sprzedają poniżej marży...Globy napisał(a):Przeleciałem na szybko wzrokiem dyskusję i chodzi o salon Mazda Odyssey na Górczewskiej
chmooreck napisał(a):Tylko to jest niemiecki Exclusive...
domin1979 napisał(a):W Polsce też sobie mogłem zamówić 2.2 w '08 ale odbiór najwcześniej luty, marzec.
figo-fago napisał(a):chmooreck napisał(a):Tylko to jest niemiecki Exclusive...
Z tymi wersjami to kolega DOMIN 1979 wytłumaczy , bo to niemieckie odpowiedniki polskie , albo odwrotnie....chodzi o 2.2 diesel 185 KM ( dlatego się trzymałem wersji na rynek polski)
domin1979 napisał(a):Jezusie! "Pierwszą jazdę serpentynami śródziemnomorskiej Majorki odbyliśmy za kierownicą najmocniejszej odmiany 2,2 MZR (136 kW/185 KM), " to jest egzemplarz przedprodukcyjny dla dziennikarzy!! łoł łoł
chmooreck napisał(a):Ten silnik w wersji polskiej jest dostępny jedynie w wyposażeniu Sport. W tym przypadku nie ma co porównywać cen. Podejrzewam, że niemieckim odpowiednikiem polskiego Sport jest Dynamic.
figo-fago napisał(a):ale wydaje mi się , że sport ma alcantrę
figo-fago napisał(a):wersja exclusive tapicerkę skórzaną
figo-fago napisał(a): bo pewnie systemy bezpieczeństwa i nowinki techniczne takie same...........
chmooreck napisał(a):Przeglądając wyposażenie upewniłem się, że wersja Sport oferowana na polskim rynku jest odpowiednikiem wersji Dynamic z rynku niemieckiego.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości