Mazda 323 BJ
Powiem tak gościu sprowadza wszystkie marki i jest z Krotoszyna ,z Śremu nie wiem ile będziesz miał do Krotoszyna ,Wielkopolska
za Mazdą nie czekałem jak pojechałem to miał już ,Mazda była z wszystkim książka serwisowa itd
za Mazdą nie czekałem jak pojechałem to miał już ,Mazda była z wszystkim książka serwisowa itd
- Od: 17 maja 2008, 08:43
- Auto: mazda 323F BJ 1,6 16v rok 2003
..a powiedz mi, czy Twoja mazda była już przez tego Pana opłacona, czy sam musiałeś to załatwić? Sądząc po Twoim opisie- masz mazde z 2003 roku. możesz napisać ile Cię wyszła ogólnie? (nie licząc jej ubezpieczenia oczywiście).
hm..to dosyć atrakcyjna cena jak 2003 rok. Ze Śremu do Krotoszyna jest ok. 70 km, więc daleko bym nie miał. Mam do Ciebie prośbę- mógłbyś przy okazji zerknąć do tego Pana, czy nie ma jakiejś mazdy przypadkiem (323fbj) ?
Byłbym wdzięczny.
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Ok jak pojadę to zerknę ale powiem tak zadzwoń do niego bo może teraz nie mieć Mazdy ale jak będzie jechał to się trafi i przywiezie ,jak mi się znudzi hihih to zmówię Mazdę 6
A z komisami jak byś chciał kupić w Wielkopolsce odradzam hihihihi,lepiej bezpośrednio od handlarza a jak ci się nie będzie widziała albo za drogo to nie kupujesz
A z komisami jak byś chciał kupić w Wielkopolsce odradzam hihihihi,lepiej bezpośrednio od handlarza a jak ci się nie będzie widziała albo za drogo to nie kupujesz
- Od: 17 maja 2008, 08:43
- Auto: mazda 323F BJ 1,6 16v rok 2003
ok, zadzwonię do niego.. też chciałbym 6tkę:] dzięki serdeczne.
StabiloBoss napisał(a):.tak wiem, ale nie mogę trafić samochodu, który pasowałby mi.Zawsze jest jakiś defekt, który eliminuje w moich oczach dany samochód
szczerze mowiac w ten sposob nie kupisz nic, samochod ogladasz to co sie Tobie nie podoba jest twoim argumentem na zbicie z ceny i tak zaczynasz wymieniac gosciowi az w koncu sie poddaje
Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem. Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać.
Nic tak nie drażni kobiety jak....................................wszystko
Nic tak nie drażni kobiety jak....................................wszystko
- Od: 31 paź 2007, 22:54
- Auto: Sirion 1.3 s
Fiat Panda 1.1
Mako napisał(a):szczerze mowiac w ten sposob nie kupisz nic, samochod ogladasz to co sie Tobie nie podoba jest twoim argumentem na zbicie z ceny i tak zaczynasz wymieniac gosciowi az w koncu sie poddaje

- Od: 13 lis 2006, 21:46
- Auto: M323F/BJ/FP
Panowie StabiloBoss i Markus12 ten temat to "Opinie na temat Mazdy 323 BJ" a nie OT!!
Macie wspólny temat/interesy to proszę piszcie do siebie na PW a nie zaśmiecajcie forum!
Macie wspólny temat/interesy to proszę piszcie do siebie na PW a nie zaśmiecajcie forum!

Lepiej stracić minutę z życia niż życie w minutę...
drodzy forumowicze na allegro pojawiły się dwie "nowe" mazdy Sportive/ Protege 5
http://moto.allegro.pl/item537651117_ma ... ege_5.html
http://moto.allegro.pl/item536247200_ma ... 3_rok.html

- Od: 15 sty 2009, 01:08
- Auto: Vectra C GTS fiatowski diesel
Też się pod tym podpisuję, chociaż czytałem w innym dziale, że prędzej chcą tu jeszcze dorzucić Premacy, niż dać osobny dział dla BJ. A ten wątek tak czy owak potrzebuje jakiegoś sprzątania.
Moim zdaniem rozsądnym byłoby stworzenie osobnego działu 323 BJ / Premacy i odłączenie go od pozostałych 323.
Moim zdaniem rozsądnym byłoby stworzenie osobnego działu 323 BJ / Premacy i odłączenie go od pozostałych 323.
- Od: 6 paź 2008, 17:56
- Auto: mazda dwa zero
panowie czy w naszych efkach (BJ) wymienia się olej w skrzyni biegów? słyszałem różne opinie. Jedni mówią, że przy 80-90tys.km , inni, że jest bezobsługowy i jeżdżą na tym zalanym przez Mazdę w fabryce.

Ostatnio edytowano 24 sty 2009, 15:17 przez gerz50, łącznie edytowano 2 razy

- Od: 9 kwi 2005, 21:00
- Auto: Mazda 3 BL 1.6 2013; Mazda 3 BL 2.0 Disi 2012;
była;Mazda3 1.6 Active 2006 & Mazda3 2.0 Sport 2009
323F BJ 2.0 FS Sportive '01
tak jak przedmówcy jestem za