Mazda 323 BJ
Witam, ktośto szukal kilka stron wyzej service manuala BJ to jest tutaj:
http://www.eserviceinfo.com/downloadsm/ ... _323F.html
posiadam tez w jednym pliku .pdf moge podeslac jak komus sie zmiesci 40MB
http://www.eserviceinfo.com/downloadsm/ ... _323F.html
posiadam tez w jednym pliku .pdf moge podeslac jak komus sie zmiesci 40MB
- Od: 8 lis 2008, 21:14
- Auto: Mazda 323F BJ 1999 1,5 LPi
ładnie to wygląda – jak z ich skutecznością?
a i jakiej firmy te wycieraczki Valeo, Bosch...? – może jakiś link
Pozdrawiam
a i jakiej firmy te wycieraczki Valeo, Bosch...? – może jakiś link
Pozdrawiam
- Od: 13 lis 2006, 21:46
- Auto: M323F/BJ/FP
U siebie mam od marca założone takie wycieraczki. Skuteczność wycieraczek tych do dnia dzisiejszego jest bardzo dobra. Trzeba zwrócić uwagę że nie do każdej szyby nadają się, szyba nie może być za bardzo wypukła. W BJ w miarę ok leżą, jedynie od strony pasażera po złożeniu delikatnie koniec odstaje. Można spróbować wziąć krótszą. U siebie mam założone firmy Unipoint zakupione w Selgrosie. Koszt 15-20zł sztuka. Za VALEO czy Bosh trzeba słono zapłacić tj. min. 60 zł. Nie wiem czy się opłaca.
- Od: 24 lut 2008, 16:33
- Auto: Honda CR-V
Hyundai Getz 1.1
Była Mazda 323F BJ FS 2.0
GroMo dzieki – fajny bajer jak zakonserwuje spód i zostanie kasy to może zapodam coś takiego zobacze ile u mnie w miescie cena takich lub poszukam w jakims hiper bo jak tu czytam jest sporo taniej
Mam takie piora – a raczej "banany" ze zwyklego Marketu. Sprawa jest naprawde dobra. Są ciche i dobrze zbierają, to co powinny zbierać. Sugeruje nie pchać sie w drogie rozwiązania, ale zwykle "TESKOWE" warianty... Spokojnie wystarczą...
- Od: 17 kwi 2008, 19:27
- Auto: 6, 2007, diesel, rf-7j
JanuszM napisał(a):Polecam pióra firmy MOTGUM – naprawdę ładnie zbierają, nie piszczą, a kosztują ok. 12 zł/szt. Unipointy (do kupienia choćby w OBI za 15 zł/kpl) też są niezłe, ale już nie tak i nie są takie trwałe.
Dokladnie. Mam te piorka. Potwierdzam. Tanie i dobre
- Od: 17 kwi 2008, 19:27
- Auto: 6, 2007, diesel, rf-7j
skandha ja mialem zrobic, ale narazie ciezko bo coraz wiecej pracy, powoli wyluskuje tematy zwiazane z BJ z calego forum
Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem. Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać.
Nic tak nie drażni kobiety jak....................................wszystko
- Od: 31 paź 2007, 22:54
- Auto: Sirion 1.3 s
Fiat Panda 1.1
www.mtuning.pl tam znajdziesz rozporke chyba za 115 zl czy cos kolo tego
Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem. Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać.
- Od: 31 paź 2007, 22:54
- Auto: Sirion 1.3 s
Fiat Panda 1.1
panowie mam problem, na przeglądzie stwierdzono, że amortyzatory mam zużyte, ciękną już (inaczej mówiąc zapociły się)
jakie kupić w miarę tanio i dobrej jakości
pozdrawiam gerz50
323F BJ 2001
jakie kupić w miarę tanio i dobrej jakości
pozdrawiam gerz50
323F BJ 2001

- Od: 9 kwi 2005, 21:00
- Auto: Mazda 3 BL 1.6 2013; Mazda 3 BL 2.0 Disi 2012;
była;Mazda3 1.6 Active 2006 & Mazda3 2.0 Sport 2009
323F BJ 2.0 FS Sportive '01
Napisz do Smirnoffa z forum (www.carspeed.pl tam sprawdź e-mail). Doradzi i ma najniższe ceny.
ejdiaj napisał(a):moja BJ nie ma ABSu to normalne (bo dla mnie trochę dziwne jak na model z 99 roku)
Witam!Zależy jaką masz wersje wyposażenia.Z tego co się orientuje to wersja comfort nie miała ABS'u.
Diagnostyka komputerowa vcds: audi, vw, skoda, seat. Kołobrzeg i okolice, Świdwin i okolice.
RF2A
Kiedyś będzie M 3 może M 6
Jak raz kupisz Mazdę to już nigdy nie zamienisz jej na inną markę
Mogę polecić dobrego mechanika z Redła (okolice Świdwina i Połczyna Zdroju) oraz z Piły
RF2A
Kiedyś będzie M 3 może M 6
Jak raz kupisz Mazdę to już nigdy nie zamienisz jej na inną markę
Mogę polecić dobrego mechanika z Redła (okolice Świdwina i Połczyna Zdroju) oraz z Piły
za sprawą dużego spalania paliwa ok 11- 12 l w miescie i falujacych obrotów na luzie wybrałem sie dzis do elektryka po podłaczeniu do kompa została zdiagnozowana , padnięta sonda lambda i dodatkowo lewy [jaki?] czujnik czujnik ABSu, czujniki temperatur silnika są OK , ale z tego wszystkiego nie zapytałem ile przewodów idzie do tej sondy , i nawet za bardzo niewiem gdzie ona jest – stąd moje pytanie jaka sonda bo BJ silnik 1.5 z 99 roku?