Autko jak zwykle non problema hehe
idzie MRÓZ
A u mnie dzisiaj -15 co to za mróz
Malutki napisał(a):W Szczecinie podobno tropikalna temperatura -3*C
Jak oni tam mogą wytrzymać??

Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
artisan napisał(a):magicadm napisał(a):brii napisał(a): Ludzie mówią, że Daewoo to, Daewoo tamto, ale dzisiaj się okazało, że to jeden z dosłownie kilku samochodów, które odpaliły na mojej ulicy.
TICO ma silniczek na licencji SUZUKI (chyba TICO to kopia SUZUKI MARUTI)
a Swifty w mojej rodzinie zapalały ZAWSZE – byle akumulator raz wałem obrócił
moja była Nexia (aktualnie ośmioletnia , aku nie zmieniane od nowego tez 8-letni) którą jeździ mój kumpel z pracy, cały czas odpala, on jest w szoku (pytał czy na pewno nie zmieniałem akumulatora?!), ja jestem w szoku i cały wydział jest szoku, tak nawiasem dodam że Protege odpala bez najmniejszego problemuaczkolwiek od piatku nocuje w nieogrzewanym garażu (mało w nim cieplej niz na zewnątrz) aha z obowiązku dodam że z dwójką wogole nie ma żadnych kłopotów
kolega też ma nexie – chyba '96 i pali bez problemu we wszystkie mrozy – nexia to w sumie kadett więc dlaczego miałaby się nie sprawdzać tak jak i sprawdzał się opel
>>> pozdrowienia z syreniego grodu <<<
...serce bije w takt V-acht :)
- Od: 11 cze 2004, 20:25
- Auto: A acht V acht
siwy_dymek napisał(a):mysle ze odpalanie na wcisniety msprzeglo, to odruch ktory chyba kazdy ma, przynajmniej ja takowy posiadam
dokładnie tak – odruch przekazywany z pokolenia na pokolenia z dziada pradziada – kurna no tak sie zawsze odpala
>>> pozdrowienia z syreniego grodu <<<
- Od: 11 cze 2004, 20:25
- Auto: A acht V acht
ja swoją odpalam codziennie i odpala codziennie 
Pozdrawiam
Marcin
Kto chce – szuka sposobu.
Potrafię wyregulować i naprawić instalacje LPG – sekwencje Stag, KME, Agis, Esgi, Lecho, Versus, Elpigaz itp. – zapraszam do kontaktu.
Marcin
Kto chce – szuka sposobu.
Potrafię wyregulować i naprawić instalacje LPG – sekwencje Stag, KME, Agis, Esgi, Lecho, Versus, Elpigaz itp. – zapraszam do kontaktu.
- Od: 27 lip 2005, 21:20
logimen napisał(a):ale az sie kopcilo spod silnika, chyba olej
Tylko przez chwilę czy stale – może coś z chodnicą-nie chce krakać ale znajoma w golfie miała czarny dymek i dziś jedzie po nową chłodnicę-lepiej sprawdzić-ale pewnie się mylę
- Od: 6 wrz 2005, 17:51
- Auto: 626GF 1998 2.0 16v
Ja też napotkałam się na problemy z odpalaniem w te mrozy ale jak się okazało akumulator był do kichy.Był od nowego czyli 14 lat więc już był czas na zmiane.Po wymianie odpala bez problemów ale tak jak wspomiano wczesniej jadac słucham pięknych trzasków.Ale to uroki jak nie ma się garażu i moja "niunia"stoi na dworze.Ja swoja jak przyjdzie ciepło zabieram na mały przegląd,obadam czy ma jakieś boleści po zimie.Pozdrawiam 
- Od: 8 wrz 2005, 14:29
- Auto: Mazda 323f BA , 1,5l , 95r Smoczyca :)