Co mi przeszkadza w mojej Maździe
brii napisał(a):Przestał mi działać sygnał zapalonych świateł
to szczęście w nieszczęściu, bo czasem jest on już nieznośny
Winkle Kotliny http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewt ... 93#p490493
Dr_Astic napisał(a):Po czym po powrodcie do domu powiedziała ojcu, że ttrzeba mi wymienić sprężyny na wyższe...
Ach, baby
...a ja bym sobie jeszcze zyczyl, zebym przy wrzucaniu piatki nie musial macac lewego uda pasazera.
Globy napisał(a):...a ja bym sobie jeszcze zyczyl, zebym przy wrzucaniu piatki nie musial macac lewego uda pasazera.
a jak będzie to pasażerka?
mnie wnerwia cieknąca chłodnica i kilka innych rzeczy które trzeba zrobić a nie mam na to kasy
slav napisał(a):a mi nie
mam u siebie dobre trzymanie
no tak;–))))) nie mam pytań
Moja była madzia:
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=37454
i obecna:
http://img21.imageshack.us/img21/1189/dsc04933aaaa.jpg
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=37454
i obecna:
http://img21.imageshack.us/img21/1189/dsc04933aaaa.jpg
- Od: 18 maja 2007, 08:28
- Auto: Mazda 6 GH 2,2 185PS
Niestety polskie drogi nie oszczedzaja Mazdzi: od wybojów zrobił mi sie luz w silniczku wysuwania lewego reflektora i teraz na kazdej dziurze drga mi lampa....
z innych wkurzajacych rzeczy:
1. drgania przy duzej liczbie wlaczonych odbiornikow pradu
2. brak klimy
!! (wrrrr......)
3. poprzedni wlasciciele – na odstrzal!
4. glupie kolorowe nitki w siedzisku fotela (nie wiem po co takie fotele robili, chyba zeby sie darły)
Ale generalnie jestem w niebo wziety

z innych wkurzajacych rzeczy:
1. drgania przy duzej liczbie wlaczonych odbiornikow pradu
2. brak klimy

3. poprzedni wlasciciele – na odstrzal!
4. glupie kolorowe nitki w siedzisku fotela (nie wiem po co takie fotele robili, chyba zeby sie darły)
Ale generalnie jestem w niebo wziety

1. Podobnie jak wyżej drganie lampy na nierównościach
2. Duże spalanie jak się wykręca wiecej niz 4rpm ;]
3. Światła trochę słabo świecą .... nie wiem jakoś niby daleko a mało oświetlają (ustawione dobrze)
...narazie tyle może jeszcze tyle, że jak przejechałem przez ul. Igołomską ( ci co mieszkają w krk i okolicach pewnie wiedzą o co chodzi) to wywaliło mi poduszkę amora co zostawiło ładną pamiątke w postaci wgniecenia – "wybrzuszenia" na masce
2. Duże spalanie jak się wykręca wiecej niz 4rpm ;]
3. Światła trochę słabo świecą .... nie wiem jakoś niby daleko a mało oświetlają (ustawione dobrze)
...narazie tyle może jeszcze tyle, że jak przejechałem przez ul. Igołomską ( ci co mieszkają w krk i okolicach pewnie wiedzą o co chodzi) to wywaliło mi poduszkę amora co zostawiło ładną pamiątke w postaci wgniecenia – "wybrzuszenia" na masce
- Od: 30 sie 2007, 11:25
- Auto: 323f 1.8 DOHC 16v 91r/BA GT V6
A mi w mojej szóstce przeszkadza:
1. brak modułu zapamiętywania pozycji fotela kierowcy (przynajmniej 2 pamięci by się przydały)
2. brak automatycznie składanych lusterek przy zamknięciu auta (wiem, że można dokupić takie cacko, ale przy takiej klasie auta powinny być w standardzie)
3. no i jeszcze automatyczne domykanie szyb przy zamknięciu centralnego (też fajny bajer, a dla producenta zamontowanie tego to drobnostka).
1. brak modułu zapamiętywania pozycji fotela kierowcy (przynajmniej 2 pamięci by się przydały)
2. brak automatycznie składanych lusterek przy zamknięciu auta (wiem, że można dokupić takie cacko, ale przy takiej klasie auta powinny być w standardzie)
3. no i jeszcze automatyczne domykanie szyb przy zamknięciu centralnego (też fajny bajer, a dla producenta zamontowanie tego to drobnostka).
- Od: 4 lut 2006, 00:00
- Auto: M6 '08 GH 2.5 MZR TOP
a mi przeszkadza, że zrobił się taki wysyp BA że chyba więcej ich jeździ niż Seicento
wczoraj i dziś ja jeździłem po warszawie to gdzie nie pojechałem tam turkusowa BA
wczoraj i dziś ja jeździłem po warszawie to gdzie nie pojechałem tam turkusowa BA

Siw-y napisał(a):bo wszedzie gdzie jezdziles byla lustrzana elewacja w wierzowcach

mnie boli to ze zawsze jak ojciec pozyczy ode mnie MAZDE to zawsze sie cos w niej popsuje
najpierw strzal LPG i rura z dolotu spadla i godzine nie mogl odpalic i juz lawete chcial wzywac
potem [jakie?] drzwi sie zacinaly i sie nie domknely i akku padl
a teraz spadlo ciegno od klamki zewnetrzej po stronie kierowcy a ze wkladke mam tylko po tej stronie to trzeba otworzyc z kluczyka potem rundka dookola i wsiadac trzeba od strony pasarzera i drzwi kierowcy otwierac od srodka
najsnieszniejsze jest to ze jak szybe otwiera wiecej jak do polowy to sie drzwi otwieraja
najpierw strzal LPG i rura z dolotu spadla i godzine nie mogl odpalic i juz lawete chcial wzywac

potem [jakie?] drzwi sie zacinaly i sie nie domknely i akku padl
a teraz spadlo ciegno od klamki zewnetrzej po stronie kierowcy a ze wkladke mam tylko po tej stronie to trzeba otworzyc z kluczyka potem rundka dookola i wsiadac trzeba od strony pasarzera i drzwi kierowcy otwierac od srodka
najsnieszniejsze jest to ze jak szybe otwiera wiecej jak do polowy to sie drzwi otwieraja

A u mnie zaczął spowrotem działać bibczyk, ale za to szyber się potrafi przyciąć w ostatniej fazie domykania
Mam nadzieję, że też samo minie – może to przez to, że nie ruszałem Mazdy przez 2 tygodnie![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Mam nadzieję, że też samo minie – może to przez to, że nie ruszałem Mazdy przez 2 tygodnie
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Globy napisał(a):Dr_Astic napisał(a):Po czym po powrodcie do domu powiedziała ojcu, że ttrzeba mi wymienić sprężyny na wyższe...
Ach, baby
...a ja bym sobie jeszcze zyczyl, zebym przy wrzucaniu piatki nie musial macac lewego uda pasazera.
a ja żebym nie szukał 6 biegu

- Od: 13 lis 2006, 21:46
- Auto: M323F/BJ/FP
regiz napisał(a):Drzwi kierowcy w 6MPS kiepsko sie domykają, trzeba mocno trzasnąć.
Ach no i już widać, że te 18" kółka trochę nas będą kosztować. Na jakiejś dziurze już 1 opona uszkodzona, na feldze też się coś ukruszyło minimalnie. No cóż
potwierdzam – nie tylko kierowcy – wszystkie,
ja już jedną oponę wymieniłem
Dodatkowo niestety klima słabo sobie radzi w bardzo upalne dni, może to przez tą czarną skórę. W mondeo żony jest znacznie lepiej.
Fotel kierowcy mógłby lepiej "trzymać" bo na zakrętach trzeba sie kolanem o drzwi zapierać.
- Od: 26 kwi 2007, 11:14
- Auto: szybkie sześć
Instalacja LPG
Jak odpuszczam gaz powyżej 190km/h motor sie wyłancza
jazda bez wspomy powyżej 180 to jest to co tygryski lubią najbardziej 

Jak odpuszczam gaz powyżej 190km/h motor sie wyłancza

- Od: 10 mar 2007, 17:55
- Auto: 626 GEA 2,0 DOHC