yoshiwwy napisał(a):Pozdrawiam i powodzenia w poszukiwaniach sedana, który jest ładniejszy niż hatchback
herezje siejesz
www.mazdaspeed.pl
yoshiwwy napisał(a):Pozdrawiam i powodzenia w poszukiwaniach sedana, który jest ładniejszy niż hatchback
Adaś napisał(a):yoshiwwy napisał(a):Pozdrawiam i powodzenia w poszukiwaniach sedana, który jest ładniejszy niż hatchback
herezje siejesz
Sasiad napisał(a):a i raczej nie zdecyduje sie na benzyne, wiadomo ze przy kupnie zaoszczedzilbym pare groszy,
ale podoba mi sie ekonomiczność silników diesla nie szkodzi ze bedzie troszku drozszy ;]
to auto ma byc na dluzsza mete wiec dlatego jestem za dieslem,
Sasiad napisał(a):dodam ze mam 20 lat
Sasiad napisał(a):az taka jest roznica w serwisie miedzy benzyna a dieslem ?
bo pytalem ojca i on mowi ze to sa niewiele wieksze koszty- rowniez on przekonuje mnie do zakupu diesla. Swego czasu jeździl benzyniakami ale jak kupil swojego pierwszego diesla to teraz ani nie patrzy za benzyniakami i aktualnie ma 3trzeci samochod z kolei z takim silnikiem.
Arkadius 73 napisał(a):Jeżdzisz mało -benzyna,dużo-diesel
nemi napisał(a):Arkadius 73 napisał(a):Jeżdzisz mało -benzyna,dużo-diesel
a po drugie prawidłowo serwisowany benzyniak wytrzyma 400-500.000 km, a patrząc na nasze drogi przy tym przebiegu już buda może się rozpaść, a silnik wciąż będzie działać. Poza tym mało kto jeździ aż do takiego przebiegu – takie auta zdzierają raczej pryszczate nastolatki, bo chcą mieć fajną brykę za małe pieniądze.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości