NIE nawidze jak pan z ASO (szaserów), chce mnie wsadzić na MUKE, i pozbawic mnie kilku pensji bo myśli że trafił na

a mianowicie :
jade do ASO żeby stwierdzili mi co "puka" w silniku (chodziło o popychacze) no i pan szef mówi, że:
-na jakim OLEJU pan jeździ ?
No jest nalany 5w40 (bo Tak było jak kupiłem)
-To pan

haa i ... co za osioł leje do v6 5w40 nalej pan 15w40
No dobra

Ale co z pukaniem
-myśle że to są HLA i to nie będzie łatwa sprawa we wszystkich mazdach tak sie dzieje i może sie to popsuć trzeba wymienić, i sprawdzić rozrząd, bo może pęknąć i silnik popsuty a wtedy to wie pan ... koszty!
ok ale ile to ma kosztować???
– no myśle że jak rozbierać taki silnik to trzeba wymienić wszystkie bo niewiadomo który puka....... no i 1 popychacz to 100zł x24 to 2400zł za części no i jęśli rozrząd to ....... ok 1500zł + robocizna i.......
Nie to ja dziękuje bardzo może sie nie popsuje.........
NO I TAKIM SPOSOBEM ZAKOŃCZYŁEM WSZELKIE SPOTKANIA Z ASO... (SZASERÓW) I NAPRAWIAM AUTKO TROSZKI SAM I ZE ZNAJOMYMI MECHANIKAMI
Nalałem oleju 10w40 przejechałem 110 000tys i nic nie robiłem w silniku. oceńcie sami NIENAWIDZE TEGO!!!!!
A i jeszcze kazał mi kupić płukanke do HLA za 36zł, no i kupiłem ale znalazłem też taki sam produkt u siebie w mieśce za 14zł to pomyślcie sami

!!
OKRADAJĄ NAS

i tych co sie nie znają na mechanice!!!
TO KONIEC ULŻYŁO M I