juz myslalem ze na czesci idzie
gratki adas
www.mazdaspeed.pl
Adam626GD napisał(a):adio pozostalo – mysle ze to zasługa tego ze było wypalone lutownica – numery rejestracyjne.
bajer0 napisał(a):Adam626GD napisał(a):adio pozostalo – mysle ze to zasługa tego ze było wypalone lutownica – numery rejestracyjne.
WOW... dobry pomysl... tylko pozniej sie nie sprzeda
a no i oczywiscie sie ciesze, ze sie odnalazla
panstasio napisał(a):adas masz polke w ladnym stanie hehehehe
moja na rogach sie polamala
pomysl z radiem dobry
MP3 napisał(a):Wracamy z Żoną z zakupów, 30m od samochodu na Puławskiej, a 2 szczyli podchodzi do auta, już chcą wybijać szybę, ale w porę zauważyli, że radio fabryczne w innym samochodzie nieużyteczne i zdegudtowani odchodzą.
Wydaje mi się, że ktoś musial to obserwować i wiedzieć co tam jest wożone, kiedyś pracowalem w Reemtsma (papierosy West ) i raz okradli nam busa z gadżetów i papierosów, za drugim razem poszla calość z autem, nie odzyskano ani jednego, ani drugiegoZanetkaaa napisał(a):W samochodzie był aparat cyfrowy oraz bardzo dużo markowych ubrań damskich
radomir napisał(a):współczuję Ci, dzwonili już z propozycją "odkupienia"
radomir napisał(a):Jak nie, to chyba już na części poszedł, to bardzo popularne auto, nie dla złodziei, tylko dla społeczeństwa, które potrzebuje części z tego modelu. Złodzieje poprostu dostarczają zamówiony towar....
radomir napisał(a):lepiej podaj numer vin, prędzej się wypatrzy niż tablice, które penie od razu zdjeli...
ArtX napisał(a):Wydaje mi się, że ktoś musial to obserwować
faraon napisał(a):Szczerze Zanetka niemasz sie co łudzic znajac zycie auto jest juz u Ruskówlub w ten sam dzień pociete dobrą gumówką.
lucas_ka napisał(a):I co najwazniejsze to zawsze po kradzierzy warto bjeździc parkingi w miescie bo czesto takie auto zanim trafi w docelowe miejsce leżkuje na jakims parkingu przez dzień lub dwa.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości