Mali napisał(a):Dla mnie jest to dużą zaletą, a miejsca w środku na pewno jest więcej niż w Matizie (złośliwość fana „szóstki”).
O widzę, że odezwał się BMW fanboy.
Mali napisał(a):Uważam, że Mazda nie popisała się nową 6. Jak można stworzyć auto, które ma gorszą jakość wykonania, gorsze fotele niż stary model.
Trudno się nie zgodzić. Wiele tam rzeczy wykonanych gorzej. Ogólnie rzecz biorąc, gdyby nie udało mi się kupić starej 6 szukałbym chyba wśród innych producentów.
Mali napisał(a):W ogóle nie rozumiem, jakim prawem porównujecie M6 z autami typu Bmw 3, Mercedes C-klasse, a w szczególności nowym Audi A4.
Normalnym prawem. Prawem konsumenta. Niedawno Clarkson testował Mondeo ST 220, Mazdę 6 MPS i Vectrę (nie pomnę jaką). Porównał osiągi z modelem BMW 3 w tej samej cenie i opatrzył to tylko jednym komentarzem: why would anyone buy BMW? Odpowiedź na to pytanie jest na tym obrazku który wkleiłem wcześniej i który zagotował Cię tak bardzo. Jeśli masz ochotę wyrzucać pieniądze w błoto, na badziewny znaczek i fałszywe poczucie jazdy klasą premium, wola Twoja. Ja wolę kupić auto które warte jest swoich pieniędzy.
Mali napisał(a):Mazda to nie klasa premium
Całe szczęście, biorąc pod uwagę jakość tej całej klasy premium. Wobec aut które wymieniłeś mam szacunek jedynie dla Audi.
Mateusz L napisał(a):Fin jeździł BMW i stwierdził,że niiiic ciekaweeggoooo
Ja też jeździłem 3 w dieslu (jazda próbna) i stwierdzam, że to taczka.
Mateusz L napisał(a):Głównym zadaniem Mazdy było udoskonalić to co jest i przede wszystkim nie spieprzyć dotychczasowych osiągnięć.Nie mam nowej 6,ale sądząc po ocenie posiadaczy na tym forum,czy choćby testu w TopGear-udało się bardzo dobrze...
W Top Gear testowali starą szóstkę.
fin napisał(a):Tak tak po przejęciu amerykańskiego rynku wezmą się naprawde za europę a amerykanie już czują oddech Toyoty na plecach diabelek
Teraz czas na niemiaszków killer
Po przejechaniu się nowym Lexusem LS 450 nie dziwię się. Samochód o niebo lepszy od wszystkich BMW i MB w tej klasie. Konkurować mógłby tylko z Audi.
bazyl wspaniały napisał(a):no sorry, ktoś mnie może za to spunktuje ale paskudna jest w porównaniu ze starą 6
To akurat wersja USA, które jest paskudna jak wirus Ebola, ale temu modelowi i tak niewiele już pomoże
Mali napisał(a):est autem sportowym, ale 100 razy bardziej komfortowym od nowej 6
No, z pewnością. Dziś widziałem jak się do tyłu trójki pakowały 3 osoby. Że użyję eufemizmu. Ekwilibrystyka na całego
Mali napisał(a):Szczególnie w zawieszeniu widać różnice miedzy Mazdą, a klasą premium.
Mazda ma zawieszenie wielowachaczowe. Jaka to różnica, od klasy pseudo-premium? Chodzi Ci zapewne o NAPĘD. Fakt, przedni jest gorszy od tylnego. To jedyna wada
Mali napisał(a):The Forum Mazda:
Jeśli jesteś takim znawcą aut, jak poliglotą, to chyba nie mamy o czym dyskutować.
Mali napisał(a):MAZDUSIE JEST NAJLEPSZA, NIEMIECKA MOTORYZACJA TO SZAJS, PSUJĄCY SIĘ, Z PRECHISTORYCZNĄ TECHNIKĄ, PRYMITYWNYMI DIESLAMI. NIEMCY JUŻ TRZESĄ PORTKAMI, BO MAZDA ZALEJE CAŁĄ EUROPĘ
Odetchnij no troszkę, bo się zapowietrzysz.
Mateusz L napisał(a):Wg mnie Mazda zachowała własny styl
Powiedziałbym , że zburzyła go budując auto klasy średniej na modłę Mazdy 2.
Mateusz L napisał(a):Nie jest podobna do innych aut, no może ciut do Lexusa.
Powiedziałbym, że bardzo.
bazyl wspaniały napisał(a):przetłumacz więc dla mnie jeśli nie problem usmiech bom cienki z angielskiego a ciekawym co tam jest napisane usmiech
Slogan reklamowy Mazdy. Ma tyle samo wspólnego z rzeczywistością, co program wyborczy naszych partii politycznych
Mateusz L napisał(a):Głupota to za dużo,ale ignorancji niektórym Amerykanom nie odmówisz chyba...pytajnik?
Tak samo jak niektórym Polakom. Obejrzyj sobie Big Brothera VIP. Jak Polska tacy VIP-owie.