Na tym forum nie ma takich ludzi wiec spokomichi napisał(a):Teraz już wie gdzie ma czego szukać
Fakt , włosi potrzebuja tylko wydrukowac bilety wszystko stoi i czeka......Redoo napisał(a):odbeda sie we włoszech
www.mazdaspeed.pl
Na tym forum nie ma takich ludzi wiec spokomichi napisał(a):Teraz już wie gdzie ma czego szukać
Fakt , włosi potrzebuja tylko wydrukowac bilety wszystko stoi i czeka......Redoo napisał(a):odbeda sie we włoszech
Jaksa napisał(a):włosi potrzebuja tylko wydrukowac bilety wszystko stoi i czeka......
narazie wpadli na inny pomysł i zmienili oznaczenia na słupkach przydrożnych 
Ja tez – chyba nikt tego nie lubi....Redoo napisał(a):nie na widzę złodziejstwa
Postawili kupe fotoradarów ..... nawet nie ma gdzie deptacRedoo napisał(a):narazie wpadli na inny pomysł

Moze zrobic sobie tablice odwracanewaldek2000 napisał(a):Tylko w co dwudziestej skrzynce jest zamontowany. Przenoszą co kilka dni do innej skrzynki. Kup sobie antyradar i możesz sam się przekonać które skrzynki są groźne. Jeśli jadą przed tobą inne auta to słychać pikanie dużo wcześniej zanim robi zdjęcie, więc jest czas na wyhamowanie
pewien moj znajomy jak leci katowicka zakłada sobie torbe marketową na tablice
i olewa fotki.To fakt...Aloo napisał(a):W wielu przypadkach CB zalatwia problem tylko trzeba aktywnie korzystac.

Jaksa napisał(a):pewien moj znajomy jak leci katowicka zakłada sobie torbe marketową na tablicei olewa fotki.
Aloo napisał:

Pod wycieraczkę podkładasz np. reklamę agencji i po problemieMichallus napisał(a):Mój znajomy ostatnio zrobił podobnie, ale zapomniał o naklejce na szybie.
Co to takiego ?P0L4K napisał(a):mianowicie "Sunker Elite II",
wiec przyjezdzaj.

jacobs napisał(a):A ja mam głupie pytanie: Jak "profesjonalnie" pytać się czy stoją?

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości