Skradziono: Mazda3 BL (Łódź) – JMZBLA4G601157435 (nr rej. EL 016HU).
Strona 1 z 1
Dzień dobry,
W nocy z 3 na 4 lutego br. w Łodzi skradziono moją Mazdę 3 BL Hatchback, koloru srebrny metalik.
Samochód odjechał sprzed bloku na Radogoszczu-Wschodzie, na alu kołach 205/50/R17, w nieznanym kierunku. Ktokolwiek spotka złodzieja tego samochodu jest uprzejmie proszony oddać ostrzegawczy strzał pomiędzy oczy. Dodatkowo z autem zniknął fotelik samochodowy oraz kolekcja płyt Kultu co jest bonusowym sku$#@#$@@!twem.
Oto stare, choć nadal aktualne zdjęcie w/w pojazdu:
W nocy z 3 na 4 lutego br. w Łodzi skradziono moją Mazdę 3 BL Hatchback, koloru srebrny metalik.
Samochód odjechał sprzed bloku na Radogoszczu-Wschodzie, na alu kołach 205/50/R17, w nieznanym kierunku. Ktokolwiek spotka złodzieja tego samochodu jest uprzejmie proszony oddać ostrzegawczy strzał pomiędzy oczy. Dodatkowo z autem zniknął fotelik samochodowy oraz kolekcja płyt Kultu co jest bonusowym sku$#@#$@@!twem.
Oto stare, choć nadal aktualne zdjęcie w/w pojazdu:
Info umieściłem na stronie klubu na FB. Może wspólnymi siłami coś zdziałamy. Nic tylko współczuć. 

- Od: 7 kwi 2014, 13:44
- Auto: Jest: Grey Fūjin '03
Było: Mazda6 Tamura '07
Jaki silnik?
Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka
Eh, kolejna... To jest jakaś skala na potęgę. Inne auta też tak kradną? Nie wiem, bo nie czytam akurat o innych tylko o Mazdach, bo pamiętam, że parę lat wstecz raport kradzionych aut w PL. Największy % miał Seat/VW. Teraz tylko słychać o szerzącej się skali kradzieży Japońców...
Współczuję i mam nadzieję, że znajdzie się jak ostatnio biała Mazda 6 GH na WWL.
Współczuję i mam nadzieję, że znajdzie się jak ostatnio biała Mazda 6 GH na WWL.

- Od: 6 wrz 2012, 13:17
- Auto: Mazda 6 GH L5 '09
Była: Mazda 3 BK LF '04
Mazda 323F 1.8 BG SOHC '90
Jestem na 98% pewny, że stała w Toruniu, zawsze zawieszam oko na dłużej na 3 
Tablice ma charakterystyczne, stała przy lidlu na ul. Poznańskiej – wsiadał do niej łysy w czapce, ok. 30-35 lat. Już wiem dlaczego nie chciał pogadać
Tablice ma charakterystyczne, stała przy lidlu na ul. Poznańskiej – wsiadał do niej łysy w czapce, ok. 30-35 lat. Już wiem dlaczego nie chciał pogadać

- Od: 5 maja 2015, 02:25
- Auto: Mazda 323F (BA) 1996 1.8 16V
Mazda 323P (BA) 1997 1.4 16V
ow4nd napisał(a):Jestem na 98% pewny, że stała w Toruniu, zawsze zawieszam oko na dłużej na 3
A to ciekawa informacja! Dzięki za cynk. Pamiętasz kiedy to było?
Powinni zająć się monitoringiem i prześledzić wszystkie drogi w tamtych rejonach, przecież to nie jest jakieś mega skomplikowane, zwłaszcza mając już takie dane.
-
makmarc
makmarc napisał(a):Powinni zająć się
ale ONI pewnie już założyli, że ta fura już jest w częściach... jak im dostarczysz takie dane, że auto było gdzieś widziane to pewnie będą chcieli dowodów na to zanim ruszą siły operacyjne... a gdzie ruszą? pojadą pod Lidla...
- Od: 5 mar 2014, 20:17
- Auto: Mazda 6 GY, LF, 2007
Troche ciezko uwierzyc ze zlodziej jezdzi tym autem na zakupy. Prawdopodobnie kamery go uchwycily. Rozumiem gdzies sie przemiescic po ulicach z jednej dziupli do drugiej wiadomo ryzyko jakiejs stluczki i zlapania istnieje ale do sklepu
.

1. Statystyki przekłamuja rzeczywistosc. podawanie danych o kradzieży VW lub Audi, ktorych na ulicach jest baaardzo duzo i ich srednia wieku to pewnie z 20lat do Mazd lub Toyot, których srednia wieku to pewnie z 10lat ... głupota. Powinni podawac ilosc zarejestrowanych do ilosci kradzionych – procentowe szanse na utratę auta w danej grupie wiekowej.
2. Ci złodzieje to jacyś partacze, kobieta zdążyła zadzwonić na policje a ta przyjechac a oni nadal siedzieli sobie w aucie...
2. Ci złodzieje to jacyś partacze, kobieta zdążyła zadzwonić na policje a ta przyjechac a oni nadal siedzieli sobie w aucie...
-
Moderator "3BK" -Paweł
- Od: 26 paź 2008, 10:23
- Auto: Mazda3 BK
była: 1,6 Y6 109KM 12.2006
jest: 2.0 LF 150KM 06.2008
Albo trafili na własne zabezpieczenia, stawiał bym na to 

"Życie jest jak badziewie na kole – raz na górze, a raz na dole."
Sprzedam, Ford Fokus tytanium 2013, PB.klik w link
Sprzedam, Ford Fokus tytanium 2013, PB.klik w link
-
Zoom -Zoom from Belgium
- Od: 26 mar 2010, 14:31
- Auto: Było CP,
Była M6 GH
Jest MX-5NBfl
Jest M3 BM Sport 2.2 Diesel Sedan.
Własne zabezpieczenia tzn. autorskie właściciela mazdy?Gdyby tak było to powinien wysiąść i nie ryzykować. Był idiotą i siedział zbyt pewny siebie.
-
Moderator "3BK" -Paweł
- Od: 26 paź 2008, 10:23
- Auto: Mazda3 BK
była: 1,6 Y6 109KM 12.2006
jest: 2.0 LF 150KM 06.2008
Strona 1 z 1