Warunki do uprawiania sportów motorowych w Polsce
Strona 1 z 1
Bycmoze jestem nieuswiadomiony ale niemamy w Polsce warunków do zabawy samochodami.
Tak krótko analizujac to zawody na 1/4 to głównie połnocna czesc kraju.
Zawódów torowych nie driftowych niema.
Driftowych tez jest jakas gartka.
Chyba tylko sporty offroadowe jako tako daja rade bo kazdy wyjedzie na droge i juz ma offroad.
Moze ktos ma inne spostrzezenia to czekam. Bo czasme czuje niesmak. Cos by człowiek chcial ale sie nieda.
P.S. Co tam zgredy
Tak krótko analizujac to zawody na 1/4 to głównie połnocna czesc kraju.
Zawódów torowych nie driftowych niema.
Driftowych tez jest jakas gartka.
Chyba tylko sporty offroadowe jako tako daja rade bo kazdy wyjedzie na droge i juz ma offroad.
Moze ktos ma inne spostrzezenia to czekam. Bo czasme czuje niesmak. Cos by człowiek chcial ale sie nieda.
P.S. Co tam zgredy
- Od: 31 sty 2006, 17:30
- Auto: Bezawaryjne i Niebite
Chyba nic mądrzejszego niż http://www.pzm.pl/ nie ma. Może coś dla siebie znajdziesz.
No i Kubica w telewizorni.
No i Kubica w telewizorni.
ja raz w miesiącu z kolesiami robimy wypad na tor pod zielona gora i latamy na gokatach , fajna sprawa , dzis wlasnie upalaliśmy , bylo grubo
-
Pyton162
a może by tu stworzyć googlową mapę z lokalizacjami miejsc gdzie można w PL poszaleć swoim autkiem lub kartami i ewentualnie przykleić gdzieś temat
imprez jest setki, mogę powiedzieć tylko co się dzieje w moim regionie
od naprawdę profi zawodów driftowych jakie odbywają sie w kraju
po 2 tory we Wrocławiu ( zlot mazdy odbędzie się na jednym z nich ) na których regularnie coś się dzieje
po pełno imprez typu KJS
po pełno rajdów lokalnych typu Kamionki
w Polsce na prawie każdym lotnisku i torze odbywają się tak zwane pojezdzawki np w "naszych" sławnych Rykach z Wróblem
Tor Kuchara
No i naprawdę setki a to setki imprez amatorskich i pół profesjonalnych jak i także profesjonalnych
Mów co dokładnie chcesz i gdzie a ja Ci powiem co można
od naprawdę profi zawodów driftowych jakie odbywają sie w kraju
po 2 tory we Wrocławiu ( zlot mazdy odbędzie się na jednym z nich ) na których regularnie coś się dzieje
po pełno imprez typu KJS
po pełno rajdów lokalnych typu Kamionki
w Polsce na prawie każdym lotnisku i torze odbywają się tak zwane pojezdzawki np w "naszych" sławnych Rykach z Wróblem
Tor Kuchara
No i naprawdę setki a to setki imprez amatorskich i pół profesjonalnych jak i także profesjonalnych
Mów co dokładnie chcesz i gdzie a ja Ci powiem co można
Loczek napisał(a):No ale jakies konkrety bo jesli jestem w bledzie to chetnie sie dowiem co i jak
Domniemam, że póki co imprezy dla Pro Cię nie interesują więc odrzucamy GSMP, Rajd Polski czy MP w Drifcie ?:P
No to co nam zostaje ? Pojeżdżawki

Na każdym torze / lotinisku odbywają się cykliczne spotkania miłośników szybkiej jazdy
Tor Kilece / Ułęż / Nowe MIasto nad Pilicą / Rakietowa we Wro / Tor w Bydgoszczy /Tor Fiata w Tychach / Tor Kartingowy w Radomiu / Tor w Lublinie i wreszcie Tor Poznań
Treningi Driftu / Super OES / TJS / FJS / Trening u Wróbla czy też pojeżdżawki organizowane przez różne zrzeszenia lub kluby.
Jest pewnie jeszcze więcej "lokalnych" obiektów, na których z racji odległości nie wiem co się dzieje ale pewnie w okolicach Wrocławia czy Gdańska jest gdzie pojeździć – np Rally Land.
Jak chcesz szczegóły to zadaj szczegółwe pytania
No a żeby nie być gołosłownym
Ułęż z Wróblem
FJS Tor Kielce
TJS Tor Kielce
Super Oes
A to fotka z ostaniego TJS w Nowym Mieście nad Pilicą

Rotary Inside
http://www.rxklub.pl
http://www.rxklub.pl
Dodatkowo od niedawna w Toruniu jest bardzo ładny tor asfaltowy na który można sobie wjechać chyba 50pln'a za 1h jazdy. możesz sie spiknąć z kolegami i polatać na czas 
People_Hate_Me napisał(a):Dodatkowo od niedawna w Toruniu jest bardzo ładny tor asfaltowy na który można sobie wjechać chyba 50pln'a za 1h jazdy. możesz sie spiknąć z kolegami i polatać na czas
Czuję, że mnie zapraszasz tam
f*ck
Mev z miłą chęcią
bierz To swoje padło i przyjeżdżaj 
Strona 1 z 1