Mazda 1300 '74 (2-drzwiowa)
1, 2
czy jest to moze ta czarna co byla na lamach classic auto w dziale ogloszenia/sprzedam 
Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem. Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać.
Nic tak nie drażni kobiety jak....................................wszystko
Nic tak nie drażni kobiety jak....................................wszystko
- Od: 31 paź 2007, 22:54
- Auto: Sirion 1.3 s
Fiat Panda 1.1
rodzynek – może być problem z uzyskaniem informacji o niej po polsku
pierwsze z Google:
http://www.performancecar.co.nz/article ... -issue-113
http://www.fullboost.com.au/forum/showthread.php?t=4108

pierwsze z Google:
http://www.performancecar.co.nz/article ... -issue-113
http://www.fullboost.com.au/forum/showthread.php?t=4108

- Od: 13 lis 2006, 21:46
- Auto: M323F/BJ/FP
mniam, jak ja bym chciał takie autko ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Na pewno porządny blacharz/mechanik a oprócz tego konto na PayPal i login na ebay.com oraz auctions.yahoo.co.jp ponieważ w Polsce raczej nic do tego auta nie dostaniesz. Życzę powodzenia i wytrwałości w odbudowaniu rodzynka 
Niestety nic nie pomogę, życzyć chciałem tylko wytrwałości w odbudowie auta bo fantastyczne jest i wierzę że uda ci się poskładać je do kupy aby zaszczyciło drogi swoją obecnością
, pełen podziwu jestem że chcesz się w nią "bawić"
Pozdrawiam

Pozdrawiam

"... prędkość była ok, to zakręt był za wąski..."
franc85, tak jak pisze Adaś – ja też uważam, że jedynie import części przyniesie skutek. Jakby co to służę pomocą przy ściąganiu, ponieważ uwielbiam tego typu auta i całkowicie szczerze trzymam kciuki za powodzenie projektu!
Silnik zrobisz w Warszawie jakby co – tutaj pytaj śmiało: Kojot Garage 668 824 980.
Silnik zrobisz w Warszawie jakby co – tutaj pytaj śmiało: Kojot Garage 668 824 980.
dziekuje za wszystkie odpowiedzi mam jedno pytanie w sprawach kompa jestem dosc ciemny i nie wiem jak dolomczyc zdjecie mojej mazdy pod tekstem z checią bym wystawil dla ciekawych tego modelu a co do remontu samochodu mysle ze nie bedzie wiekszych problemow bo ja jestem lakiernikiem a mj brat blacharzem wiec jakos damy rade co do mechaniki to tez mam spore pojecie pozatym dostalem do tego samochodu duzo czesci np .drugie szyby zderzaki atrape nagrzewnice kola idt w jedyne co mnie boli to mazde jak kupilem miala zalozony silnik z nissana ale dostalem tez orginalny silnik (do remontu) jak i tez silnik wankla tylko nie wiem jaki stan jest tego wankla znajomy mechanmik ma mi go sprawdzic czy oplaca sie go tam montowac . co do samochodu to nie wiem w jakim stylu go robic czy na orginal czy jak tez oglodalem w necie jak robią te mazdy na 1/4 mili co nie powiem tez mnie kreci wiadomo kazdy chyba lubi szybkie samochody wiec co do tego musze troszke pomyslec i wtedy zadecyduje ale wszelkie podpowiedzi mile widziane pozdrawiam mazdowicze 
- Od: 28 kwi 2009, 20:09
- Auto: mazda 1300 74r do remontu
franc85 napisał(a):co do samochodu to nie wiem w jakim stylu go robic czy na orginal
tylko i wyłącznie, szkoda taki rzadki egzemplarz "udziwniać"
Co do wankla – to pod namiarem podasnym przez Adasia się nimi zajmują i znają je doskonale.
Mechanik który nie miał z nimi do czynienia wcześniej (czyli jakieś 99,9999999% mechaników w PL) nic nie stwierdzi.
franc85 napisał(a):jak i tez silnik wankla tylko nie wiem jaki stan jest tego wankla znajomy mechanmik ma mi go sprawdzic czy oplaca sie go tam montowac
co do wankla to nie oddawaj go do żadnego mechanika podwórkowego bo oni nawet nie będą wiedzieli co, gdzie i z czym tam się je, wal od razu do Kojota (nick z forum: rxwawa)
-
www.czelej.net
- Od: 4 lut 2008, 02:41
- Auto: GH '10 L5 125KW
CR '08 LF 107KW
franc85 jak masz jakies fotki to wejdz na http://www.imageshack.us/ i dodaj je poprzez ta stronke.
jak dodasz automatycznie podane zostana Ci te linki i wtedy bedziesz mogł je wklejic do nas na forum.
Pozatym z Wanklem zrob tak jak mowia chłopacy odrazu uderzaj do Kojota. i ofkoz ładuj go spowrotem do auta i wywal ten silniki od nissana
jak dodasz automatycznie podane zostana Ci te linki i wtedy bedziesz mogł je wklejic do nas na forum.
Pozatym z Wanklem zrob tak jak mowia chłopacy odrazu uderzaj do Kojota. i ofkoz ładuj go spowrotem do auta i wywal ten silniki od nissana
moim zdaniem Rewelka :–) a z tej foty widać że ma "zadbane" wnetrze.
Mam nadzieje ze dopiescisz ja jak Tylko sie da ;–)
Mam nadzieje ze dopiescisz ja jak Tylko sie da ;–)
i jak widac na zdjeciach przy tym samochodzie to nie miesiąc roboty tylko mysle okolo dwóch lat sie bede musiał bawic ale ze mi sie nie spieszy wiec mam ochote sie tego podjąc pozdrawiam ps tylko prosze sie nie smiac 
- Od: 28 kwi 2009, 20:09
- Auto: mazda 1300 74r do remontu
na przyszłość, link –> enter –> następny link
a przy każdej swojej wypowiedzi masz w prawym górnym rogu przycisk "zmień" możesz wyedytować posta – lepsze niż pisać jeden pod drugim. dobra dość marudzenia
co do mazdy, to jeśli ty jesteś lakiernikiem a brat blacharzem to... rewelacja
chwal się na bierząco postępami w pracy nad mazdą
aa tłumik to chyba nie fabryczny?
a przy każdej swojej wypowiedzi masz w prawym górnym rogu przycisk "zmień" możesz wyedytować posta – lepsze niż pisać jeden pod drugim. dobra dość marudzenia
co do mazdy, to jeśli ty jesteś lakiernikiem a brat blacharzem to... rewelacja
chwal się na bierząco postępami w pracy nad mazdą
aa tłumik to chyba nie fabryczny?
- Od: 12 cze 2007, 17:30
- Auto: była 323BG| jest 626 GE 97 1,8
1, 2