Kogo widziałem / widziałam
nemi napisał(a):czerwoną MX-3 DWR **** z podkładkami klubowymi
marshall0??
Winkle Kotliny http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewt ... 93#p490493
A ja pozdrawiam ciemnoniebieską (?) 323f BG jadącą dziś za mną w kierunku Siedlec
Cały czas siedziała mi na tyłku, nie wiem, czy właściciel/ka zagląda na forum, ale pozdrowionka! 
Sprzedam sporo części do MX-6/626 GE KL 
pozdro dla marcinkosky'iego który kręcił się wczoraj po Wołominie jak szalony..
Mijałem Cię na Wileńskiej tak ok. 20:30 przed meczem wczorajszym
No i nie wiem też czy to Ty jechałeś Szosą Jadowską od strony Tłuszcza w przerwie meczu, bo też mijałem identyczną Mazdę na zenonach..
a dziś pozdro dla granatowej 323F BJ na podkładkach niebieskich zaparkowanej na Sikorskiego w WWL.

No i nie wiem też czy to Ty jechałeś Szosą Jadowską od strony Tłuszcza w przerwie meczu, bo też mijałem identyczną Mazdę na zenonach..
a dziś pozdro dla granatowej 323F BJ na podkładkach niebieskich zaparkowanej na Sikorskiego w WWL.
pǝǝdsɐpzɐɯ
- Od: 22 gru 2007, 13:11
- Auto: 323F BA '97 1.5 16V
Noble Green
Globy napisał(a):Pozdrawiamy z Martą grafitową "szóstkę" SportKombi na podkładkach klubowych i deskach NO, którą minęliśmy wczoraj przed 22 przy wjeździe do Łomianek (my czarnym Mustangiem w kabriolecie
A tak właśnie się zdziwiłem, że mi piękna kobieta śle czarujące uśmiechy
- Od: 31 gru 2007, 16:39
- Auto: GG SportKombi MZR-CD 2003 121 KM
gejzer napisał(a):pozdro dla marcinkosky'iego który kręcił się wczoraj po Wołominie jak szalony..
tez Cie widzialem
pozdrawiam
V40 dCi – TATUSIOWOZ :) – było
Mondeo mk IV TDCI KOMBI :) – było
Focus mk2 TDCI sedan :) – było
Auris TS HSD :)
Mondeo mk IV TDCI KOMBI :) – było
Focus mk2 TDCI sedan :) – było
Auris TS HSD :)
- Od: 26 paź 2005, 15:14
- Auto: Prius P2
Kierownik zielonej 626e na podkładkach, ślimak trasy łazienkowskiej, wczoraj, , okolo 16 
Pozdrawiam,
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
Yapa napisał(a): pozdrawiam prezesa i jego panią również

oraz dla właściciela niebieskiej 323 BJ na niebieskich podkładkach z numerami WE 3126H zaparkowanej wczoraj na Broniewskiego

Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
www.forumppp.com.pl Partnerstwo Publiczno – Prywatne (PPP) w Polsce
- Od: 20 lut 2006, 17:46
- Auto: mx5 NA 1.6/miata 1.8
Violetka napisał(a):Yapa napisał(a): pozdrawiam prezesa i jego panią również
![]()
![]()
to tylko dunia
, ale ode mnie rownież podrowienia dla Globyego duni i jej męża oraz dla Polaka widzianych pomiędzy Płońskiem a Ciechanowem
![]()
oraz dla właściciela niebieskiej 323 BJ na niebieskich podkładkach z numerami WE 3126H zaparkowanej wczoraj na Broniewskiego
ja się nie wyznaję w skomplikowanych forumowych relacjach damsko-męskich
- Od: 31 gru 2007, 16:39
- Auto: GG SportKombi MZR-CD 2003 121 KM
pozdrawiam zaparkowaną na ul. Krzywickiego z podkładkamni 323F w ślicznym zielonym kolorku, objechaną dzisiaj kilka razy przeze mnie rowerkiem koło 16

-
goo
no niestety tak wyszło, że ja i dunia jeszcze żyjemy
cieszę się, że i Ty żyjesz bo nie odpisałeś mi po życzeniach urodzinowych na gg
p.s. pozdrawiam Globusa, który nie zrobił mi dziś rano kawy...egoista

p.s. pozdrawiam Globusa, który nie zrobił mi dziś rano kawy...egoista

Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
www.forumppp.com.pl Partnerstwo Publiczno – Prywatne (PPP) w Polsce
- Od: 20 lut 2006, 17:46
- Auto: mx5 NA 1.6/miata 1.8
Pozdrowienia dla właściciela/lki złotej rx-7 zaparkowanej ok. godziny 10:15 na rogu Nowogrodzkiej i Poznańskiej.
Bardzo sympatycznie wyglądające autko, nie wytrzymałem i obfotografowałem
Szkoda, ze nie na podkładkach klubowych, a i ulotki nie miałem przy sobie.
Bardzo sympatycznie wyglądające autko, nie wytrzymałem i obfotografowałem
Szkoda, ze nie na podkładkach klubowych, a i ulotki nie miałem przy sobie.
-
www.czelej.net
- Od: 4 lut 2008, 02:41
- Auto: GH '10 L5 125KW
CR '08 LF 107KW
Violetka napisał(a):p.s. pozdrawiam Globusa, który nie zrobił mi dziś rano kawy...egoista
Uwielbiasz mój egoizm

Yapa napisał(a): pozdrawiam prezesa i jego panią również
Duniu... Wyjdziesz za mnie?

...pozdrawiam KrasiaKa i dawno niewidzianego X6 na pięknych kółkach i z lotką, kilkukrotnie złapanych ostatnio ok. 18-19 na Kasprzaka.
pozdro dla zielonej BA na podkładkach klubowych z rej. LLE..... widzianej na ul. związkowej w lbn
P.S : pierwszy raz widziałem zielona BA z LLE... z podkładkami klubowymi:) gdzie Ty sie chowasz?? nigdzie na spotach nie bywasz?? a pozatym gdzie zgubiłeś alusy z tyłu??/

P.S : pierwszy raz widziałem zielona BA z LLE... z podkładkami klubowymi:) gdzie Ty sie chowasz?? nigdzie na spotach nie bywasz?? a pozatym gdzie zgubiłeś alusy z tyłu??/

Sprzedam części do mazdy 323F BA
www.mm-ais.pl – ZAPRASZAM
www.mm-ais.pl – ZAPRASZAM
- Od: 22 paź 2006, 21:34
- Auto: Mazda 3 MPS & Honda S2000