Kogo widziałem / widziałam
Łukasz napisał(a):Dziś na Bródnie jechałem obok czarnej 6 MPS na rej. WI.... ,ale kolega chyba nie zwracał uwagi na mazdy![]()
pewnie na odrowaza – widzialem Cie, pozdrawiam
- Od: 23 lut 2008, 18:36
- Auto: Zonda R swap z CCX
Gibsong napisał(a):złapana klubowiczka dziś rano na targówku
pozdrawiam

- Od: 28 paź 2007, 16:48
NBR napisał(a):pozdrawiam kierownika szmaragdowej 323F BG na klubowych niebieskich podkładkach, blachy WZ... widziana na Arkuszowej chyba ok 18.30
To mój somsiat
- Od: 20 cze 2007, 13:03
- Auto: Mazda MX3, 1.6, '97 | Hondon
Pozdrawiam kierowcę 626 EKU....... na podkładkach klubowych widzianej dzisiaj na Wolskiej w Warszawie 
-
Padre
- Od: 26 sty 2007, 11:14
- Auto: BA KF->NB BP->FE 13B
Zula napisał(a):NBR napisał(a):pozdrawiam kierownika szmaragdowej 323F BG na klubowych niebieskich podkładkach, blachy WZ... widziana na Arkuszowej chyba ok 18.30
To mój somsiat. Zagatkowozem. On chyba jeszcze nieświadomie klubowy jest...

- Od: 13 lis 2006, 21:46
- Auto: M323F/BJ/FP
Pozdrowienia dla gas123 spotkanego dzisiaj przypadkiem u speca od klimy
Moja działa – mam nadzieję że u Ciebie też się operacja powiodła
Moja działa – mam nadzieję że u Ciebie też się operacja powiodła
Niby nie ma ich wiele ... a jednak są – oto Mazdy parkujące wczoraj i dzisiaj na ul. Melsztyńskiej i Narbutta :
323C, 323 protege, MX5 na niemieckich numerach, 323F, M6, "stara" znajoma RX8, M6 MPS na numerach holenderskich (na myjni na ul. Fieldorfa) oraz M3 parkuje przy mojej 626.
Pozdrawiam właścicieli.
323C, 323 protege, MX5 na niemieckich numerach, 323F, M6, "stara" znajoma RX8, M6 MPS na numerach holenderskich (na myjni na ul. Fieldorfa) oraz M3 parkuje przy mojej 626.

Pozdrawiam właścicieli.
„Zegar tyka. Wszystkich.”
No patrz ..... tez dawno Wiolki nie widziałem – Wiola co z Tobąwampir napisał(a): mialem dzisiaj przyjemnosc spotkac Wiole, ktorej nie widzialem kupe czasu
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Dobrze, ze chociaz mnie sie udaje czasami zlapac Viole
Pozdrawiam czarnego MPS'a WD, za ktorym zawracalem dzis na Rondzie Jazdy Konnej przed 14 – ech, coz za tyleczek...
PS. Jarku, ladny wiosenny avatar
Pozdrawiam czarnego MPS'a WD, za ktorym zawracalem dzis na Rondzie Jazdy Konnej przed 14 – ech, coz za tyleczek...
PS. Jarku, ladny wiosenny avatar
Dzięki Marcinie....foto jest obecnie moim nowym hobby , kupiłem lusterko to moje pierwsze krokiGloby napisał(a):Jarku, ladny wiosenny avatar
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
wampir napisał(a):A ja mialem dzisiaj przyjemnosc spotkac Wiole, ktorej nie widzialem kupe czasu, pozdrawiam serdecznie i obiecuje ,ze podjade na kawke pogadac, pozdrow Adama, buzka
nono wampirku byłam w niezłym szoku, hihi pewnie widziałeś

Jaksa napisał(a):No patrz ..... tez dawno Wiolki nie widziałem – Wiola co z Tobą
Jareczku, żyję

Globy napisał(a):Dobrze, ze chociaz mnie sie udaje czasami zlapac Viole
gdybyś czasami nie wpadł do mnie do biura na kawę to też mielibyśmy widzenia raz na kilka miesięcy chyba
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
www.forumppp.com.pl Partnerstwo Publiczno – Prywatne (PPP) w Polsce
- Od: 20 lut 2006, 17:46
- Auto: mx5 NA 1.6/miata 1.8
pozdrawiam Jaksę i ekipę u których wczoraj gościłem przez chwilę
Jareczku dzięki za kawę:]
Jareczku dzięki za kawę:]
Nie ma takiego etatu w tej firmieVioletka napisał(a):a wtedy możesz mnie przyjąć na sekretarkę
Obsługujemy tylko instalacje gdzie czynnikiem chłodzącym jest R134.Violetka napisał(a):przyjadę do Ciebie na przegląd klimy – w końcu ją masz, tylko czy moja kllima wchodzi u Ciebie w grę (?)
Adaś napisał(a):Jareczku dzięki za kawę