Kogo widziałem / widziałam
czerwona 323C na podkładkach klubowych, rejestracja WI... widziana na ulicy Żurawiej
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- Od: 13 lis 2006, 21:46
- Auto: M323F/BJ/FP
a ja pozdrawiam KAMILA V6 widzianego rano w Piasecznie na ulicy Pulawskiej na wysokosci salonu Toyoty rano ok 8:30-9 rano.
Pozniej widzialem czerwona 323F BA 2.0V6 na numerach WPI...... za ktora jechalem od Wyscigow do Piaseczna ok 11.
I BRT-a widzianego w Piasecznie jak skrecal z Pulawskiej w Geodetow ale godziny nie pamietam
pozdro
Pozniej widzialem czerwona 323F BA 2.0V6 na numerach WPI...... za ktora jechalem od Wyscigow do Piaseczna ok 11.
I BRT-a widzianego w Piasecznie jak skrecal z Pulawskiej w Geodetow ale godziny nie pamietam

pozdro
V40 dCi – TATUSIOWOZ :) – było
Mondeo mk IV TDCI KOMBI :) – było
Focus mk2 TDCI sedan :) – było
Auris TS HSD :)
- Od: 26 paź 2005, 15:14
- Auto: Prius P2
Lustereczko dla CiebieZula napisał(a):A ja znowu pozdrawiam Jaksę
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Zula napisał(a):Jaksa napisał:
Zula napisał:
A ja znowu pozdrawiam Jaksę
Lustereczko dla Ciebie usmiech
Nie znam tego slangu
To oznacza wzajemnie
- Od: 24 cze 2006, 20:21
- Auto: Toyota Yaris Hybrid '19
Nie masz CB ?Zula napisał(a):Nie znam tego slangu
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
BratCukierka napisał(a):Zula napisał(a):Jaksa napisał:
Zula napisał:
A ja znowu pozdrawiam Jaksę
Lustereczko dla Ciebie usmiech
Nie znam tego slangu
To oznacza wzajemnie![]()
Slang łatwy do wyuczenia
O kurde, jakie to proste

- Od: 20 cze 2007, 13:03
- Auto: Mazda MX3, 1.6, '97 | Hondon
rogal napisał(a):NBR napisał(a):czerwona 323C na podkładkach klubowych, rejestracja WI... widziana na ulicy Żurawiej
wkońcu zostałem namiezony :)
ładna Mazda – przydało by się tylko błotnik pod kolor polakierować
- Od: 13 lis 2006, 21:46
- Auto: M323F/BJ/FP
Pozdrawiam czarnego MPS-a WI* zlapanego w korku na Raszynskiej/Placu Zawiszy, mimo slonego kurzu ten tyleczek wygladal ponetnie 

Pozdrowienia dla ArtX'a którego spotkałem dzisiaj u siebie pod domem 
Winkle Kotliny http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewt ... 93#p490493
Dzis na prymasa tysiaclecia o 9:40 widziana MAZDA 323C tablice LLU..... na klubowych podkładkach kolor zielony.Nieznam własciciela ale serdecznie pozdrawiam
Oraz równiez dzisiaj na Światowida o 10:05 widziana MAZDA MX-6 kolor srebrny tablice WL...... na klubowej podkładce.Machałem ale własciciel niestety mnie nieujżał.Mimo wszystko pozdrawiam:)
Oraz równiez dzisiaj na Światowida o 10:05 widziana MAZDA MX-6 kolor srebrny tablice WL...... na klubowej podkładce.Machałem ale własciciel niestety mnie nieujżał.Mimo wszystko pozdrawiam:)
POZDRO DLA WSZYSTKICH BLACK DEVIL 323
- Od: 24 wrz 2005, 17:39
- Auto: Mazda 323BG 1990r.
klawy323 napisał(a):Oraz równiez dzisiaj na Światowida o 10:05 widziana MAZDA MX-6 kolor srebrny tablice WL...... na klubowej podkładce.Machałem ale własciciel niestety mnie nieujżał.Mimo wszystko pozdrawiam:)
panstasio
V40 dCi – TATUSIOWOZ :) – było
- Od: 26 paź 2005, 15:14
- Auto: Prius P2
pozdrawiam dunię i Marcina ktorych widziałem dziś jak skręcali z Modlińskiej w Mehoffera – ja czekałem na skręt w lewo w Modlińską czarną CR-V;)