jechał ktoś tamtędy ?
Kogo widziałem / widziałam
pozdrowienia dla kogoś
w czerwonej MX-6 z ksenonami, niestety nie zauważyłem na jakich blachach, napotkanego wczoraj koło 13.20 na drodze nr 72 jakiś kilometr za Rawą Mazowiecką w stronę Łodzi...
jechał ktoś tamtędy ?
jechał ktoś tamtędy ?
- Od: 12 gru 2007, 19:05
- Auto: 323BG GLX 1.6 16V B6 93r.
NBR napisał(a):na ulicy Krępowieckiego widziany zaparkowany ciemny Xedos na niebieskich podkładkach...
to jeszcze raz pozdrowię właściciela tego Xedos'ika zaparkowanego na tej samej ulicy co wcześniej – ul. Krępowieckiego, a nr rej auta WPN…
Pozdrawiam.
- Od: 13 lis 2006, 21:46
- Auto: M323F/BJ/FP
- Od: 21 paź 2006, 10:40
- Auto: 323fBA i PuntoII sporting
Pozdrawiam kolege w czerwonej MX-3 kolo ktorej parkowalem wczoraj na 1 pietrze (2 poziom parkingu) w Galerii Mokotow miedzy 19.30 – 22.00. Oczywiscie mialem juz podkladki klubowe i zostawilem ulotke za wycieraczka 
dzis ok 20.00 na stacji BP ul.Rosoła Ursynów- czarna RX8 na WN...ulotek nie mialam a spieszylam sie niemilosiernie wiec kierownika nie wyczailam
a wczoraj kolo 23 pod klubem Platinum na Fredry widziana srebrna 6 i potem o 3 w nocy czerwona RX8 na EL
a wczoraj kolo 23 pod klubem Platinum na Fredry widziana srebrna 6 i potem o 3 w nocy czerwona RX8 na EL

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
marcinkosky napisał(a):a ja dzisiaj na dolince służewieckiej ok godziny 11:30 widziałem czerwona mx5... VIOLA???
jeśli jechała ona w stronę czerniakowskiej to pewnie to byłam ja

Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
www.forumppp.com.pl Partnerstwo Publiczno – Prywatne (PPP) w Polsce
- Od: 20 lut 2006, 17:46
- Auto: mx5 NA 1.6/miata 1.8
Violetka napisał(a):jeśli jechała ona w stronę czerniakowskiej to pewnie to byłam ja usmiech
to w takim razie napewno byłaś Ty
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
V40 dCi – TATUSIOWOZ :) – było
Mondeo mk IV TDCI KOMBI :) – było
Focus mk2 TDCI sedan :) – było
Auris TS HSD :)
Mondeo mk IV TDCI KOMBI :) – było
Focus mk2 TDCI sedan :) – było
Auris TS HSD :)
- Od: 26 paź 2005, 15:14
- Auto: Prius P2
alinoe napisał(a):ylko kto to mogl byc?
no ciekawe
alinoe napisał(a):MX-6 bez przedniego zderzaka
eee?? nie pisz takich rzeczy bo wlasciciel zawalu dostanie

marek napisał(a):trzeba się było nie przyznawać
jak alinoe to napisal to az wyszlam z roboty przod obejrzec

Wlasnie chcialem zapytac w ciagu dnia, ale pomyslalem, ze bez zderzaka to juz nie bylby LANSSS
Musialo wygladac elektryzujaco

grze.gorz napisał(a):Dzisiaj miałem okazję przejechać się po wawie razem z czarną 3 MPS, pozdrowienia dla kierownika, szkoda tylko, że taka marna pogoda...
Musialo wygladac elektryzujaco

Riki napisał(a):logimen widzialem Cię chyba kilka dni temu jak jechaleś ul. Rękodzielniczą na Okęciujakoś wieczorkiem...
A dokladnie to kiedy ? Bo tak sie sklada ze w tym tygodniu jezdze Rekodzielnicza ok 14ej i wracam malownicza ok. 22ej
Pozdrowienia dla czerwonej 323F BG na podkładkach, która stała obok mnie w korku na Grójeckiej w stronę Zawiszy, ok 17... z haczkiem.
Pozdrawiam,
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH