Początek tablic WPI ...
Kogo widziałem / widziałam
Pozdro dla kierowcy 323F BA ( przed liftem ) w pięknym zielonym kolorze. Jechaliśmy w 2 samochodowej "kolumnie" mazd (
) gdzieś od okolic Marek do obwodnicy Radzymina
Początek tablic WPI ...
Początek tablic WPI ...
na ulicy Krasińskiego (niedaleko Pl. Wilsona) widziana zaparkowana czerwona BJ przed liftem na numerach WCI i podkładkach chyba Jaksy "Mazda Michalczyk"
- Od: 13 lis 2006, 21:46
- Auto: M323F/BJ/FP
logimen napisał(a):Widzialas mnie ?!
i tu Cię zasmucę...niestety nie, ale moja babska głowa zaprzątnięta była zakupami na które jechałam
...ale jak coś jutro też będę tamtędy jechać

Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
www.forumppp.com.pl Partnerstwo Publiczno – Prywatne (PPP) w Polsce
- Od: 20 lut 2006, 17:46
- Auto: mx5 NA 1.6/miata 1.8
Violetka napisał(a):logimen napisał(a):Widzialas mnie ?!
i tu Cię zasmucę...niestety nie, ale moja babska głowa zaprzątnięta była zakupami na które jechałam
...ale jak coś jutro też będę tamtędy jechać![]()
No niestety ja malo tamtedy jezdze, nawet baaaardzo malo wiec jutro tez mnie nie zobaczysz
Wczoraj widziałem koło sądu mazde 6 MPS na tablicach WL 51***, pozdrawiam.
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Nowy własciciel chyba rzadko tu zaglądaRiki napisał(a):Pozdrawiam kierownika jadacego GFka DiTD (poprzednie auto Jaksy
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
A ja dzisiaj widzialem na połczyńskiej brylanta a raczej on mnie wypatrzyl bo jechal srebrnym wehikulem
Mercedes SLK kompressor
- Od: 21 kwi 2006, 11:02
- Auto: Mercedes SLK
nieco przeterminowane
ale szczere pozdrowienia dla czerwonej F
jechalismy w poniedzialek(10.09) po 19-tej powstancow a potem jeszcze kawalkiem broniewskiego. F-ka skrecila na rondzie na most grota a wiec pewnie zdazala na parking (WA 33***).
niestety nie doczekalem sie reakcji mimo, ze trzykrotnie z poswieceniem podstawialem swoja podkladke klubowa na linie wzroku kierowcy, migalem swiatelkami i diabel wie co jeszcze wyczynialem.
ale szczere pozdrowienia dla czerwonej F
jechalismy w poniedzialek(10.09) po 19-tej powstancow a potem jeszcze kawalkiem broniewskiego. F-ka skrecila na rondzie na most grota a wiec pewnie zdazala na parking (WA 33***).
niestety nie doczekalem sie reakcji mimo, ze trzykrotnie z poswieceniem podstawialem swoja podkladke klubowa na linie wzroku kierowcy, migalem swiatelkami i diabel wie co jeszcze wyczynialem.
- Od: 29 paź 2003, 01:07
- Auto: cprf2a'99
brylant napisał(a):i dzisiaj chyba widzialem samochod maruda lecial objazdami kolo postepu/ domaniewska ok 16.30 jak cos to pozdrawiam
zgadza, praktycznie codziennie można mnie tam spotkać – również pozdrawiam
Sprzedam różne części do mx-6
- Od: 23 sie 2005, 08:49
- Auto: Q50 3,0 TT, było 3 BL 2,3 MPS, mx6,626, 6 GH 2,5
A ja pozdrawiam Brii widzianego w Częstochowie we wtorek
I wszystkich mazdowiczów widzianych od wtorku do dziś na trasie między Katowicami, krakowem, nowym sączem, Częstochowom i okolicami
I wszystkich mazdowiczów widzianych od wtorku do dziś na trasie między Katowicami, krakowem, nowym sączem, Częstochowom i okolicami
<center>I am the 6th son of the 6th son of the 6th son I am the borged again son of war
Technology's child, daughter of rebellion, son of a bitch blossom of a whore
I am a god-killing virus, destruction with 8 arms, monster with seven severed heads
I am the son of mars, cleansed with infected blood, vile disease walking on 2 legs
The devil made me do it</center>
<center>Moja "Twarzowa Książka"
Technology's child, daughter of rebellion, son of a bitch blossom of a whore
I am a god-killing virus, destruction with 8 arms, monster with seven severed heads
I am the son of mars, cleansed with infected blood, vile disease walking on 2 legs
The devil made me do it</center>
<center>Moja "Twarzowa Książka"
- Od: 8 kwi 2006, 00:04
- Auto: Mondeo 1.8 Zetec '99
CheZZy ja bylem dzisiaj i rowniez pozdrawiam wszystkich z Wrocka i trasy Zielona Gora-Wroclaw
Ale podkladki tez zadnej nie widzialem 
- Od: 4 sty 2007, 17:31
MARRUD napisał(a):brylant napisał(a):i dzisiaj chyba widzialem samochod maruda lecial objazdami kolo postepu/ domaniewska ok 16.30 jak cos to pozdrawiam
zgadza, praktycznie codziennie można mnie tam spotkać – również pozdrawiam
Byłam dzisiaj i Cię nie widziałam
- Od: 20 cze 2007, 13:03
- Auto: Mazda MX3, 1.6, '97 | Hondon