Kogo widziałem / widziałam
czerwona Mazda RX8 w Zielonkach za Warszawą... blachy ... WSC.....
Czerwona MX-3 i granatowa 323F przed centrum M1 w Poznaniu (bliżej Media Marktu), oraz granatowa 323F na placu przed magazynem Media Marktu (z tyłu M1). Wszystkie widziane w sobotę ok godziny 15-16 ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
- Od: 19 lut 2007, 00:07
- Auto: Mazda 1.3 323P 16V
dunia jest chyba najczęściej widzianą osoba w tym temacie 

Pozdrawiam gorąco Tatiana widzianego wczoraj w C.H. Szembeka.
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Pozdrawiam wszystkich, których mogłem widzieć dziś w Mrągowie. Zszokowała mnie masa Mazd kręcących się po mieście i liczba rąk machających i mrugających do mnie
Oczywiście sam też zawzięcie machałem
Cholerka – to było jak wielka japońska rodzina
Cholerka – to było jak wielka japońska rodzina
Dwie rzeczy są niezmierzone – wszechświat i ludzka głupota. Co do wszechświata nie jestem pewien.... A.E.
- Od: 28 maja 2007, 15:14
- Auto: Mazda 3 1,6 z 2007r
Pozdrowienia dla właściciela Mazdy 323F BA Noble Green numer rejestracyjny ZKL ...89.. coś tam , na pięknych felgach ( 16" albo 17"), mocno przyciśniętej do ziemi, brak podkładek klubowych-chromy były ;( (ale może to ktos z klubu hmm). Auto mijane na ulicy Długiej przy giełdzie samochodowej około godziny 14:00.
No nie jakaś inwazja
Pozdrowionka dla posiadaczy 323F BA czerwonej na alufelgach i bordowej, co jechały grzecznie jedna za drugą Chociebuską /Rogowską, oraz właściciela lanserskiego czerwonego Proboszczaka widzianego na Ostatnim Groszu na niesamowitych chromach +– 18" minimum 
A ja wczoraj mialem przyjemność zobaczyć Marco w Gdyni na ul. Chylońskiej (zjazd na Północą). Stałem czekając na otawrcie przejazdu – on jechał na wprost i usłyszałem jak zaczyna wyprzedzać 
Pozdrowienia
Huano
---------------------
MX-3 1.8 V6 wersja USA '92. Była: 626 GD coupe 2.0i DOHC 16V FE3 '90 – niestety blacharka nie wytrzymała próby czasu...
Huano
---------------------
MX-3 1.8 V6 wersja USA '92. Była: 626 GD coupe 2.0i DOHC 16V FE3 '90 – niestety blacharka nie wytrzymała próby czasu...
- Od: 27 maja 2004, 10:00
- Auto: MX-3 1.8 V6 wersja USA '92
Jaksa napisał(a):Pozdrawiam gorąco Tatiana widzianego wczoraj w C.H. Szembeka.
Oczywiście wzajemnie serdecznie pozdrawiam. Bardzo było mi miło zobaczyć Pana Jarosława i jego śliczną stalową "szósteczkę" (marzenie!).
Również 28.07 br. ok. godz. 15-ej pod Apteką na ul. Fieldorfa wisniowa 626 WFK xxxE z podkładkami doktora Jaksy. Pozdrawiam kierownika.
„Zegar tyka. Wszystkich.”
Jak miała "stare" czarne tablice to znam bardzo dobrze to auto ( jezdzi nią moj kuzyn )tatian napisał(a):wisniowa 626 WFK xxxE z podkładkami doktora Jaksy.
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
wampir napisał(a):Pozdrowienia dla Violi widzianej w czwartek w Kołbieli
a na wzajem Wampirku
jc napisał(a):Ja wczoraj ok 17:30 widziałem w tym miejscu:
http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=&loc ... mit=Szukaj
to auto
ależ go uchwyciłeś

Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
www.forumppp.com.pl Partnerstwo Publiczno – Prywatne (PPP) w Polsce
- Od: 20 lut 2006, 17:46
- Auto: mx5 NA 1.6/miata 1.8
Pozdrawiam właściciela czerwonej MX-3 rejestracja WB ..... odpoczywającej sobie dzisiaj na rogu Grochowskiej i Zielenieckiej w Wawie.
Po raz pierwszy udało mi się wypatrzyć klubowe podkładki 

-
Padre
- Od: 26 sty 2007, 11:14
- Auto: BA KF->NB BP->FE 13B
Dorota napisał(a):NBR napisał(a):, biała BA na numerach WZ na ulicy Kasprowicza, niedaleko wolumenu kilka minut po 18,
Pozdrawiam kierująca panią
Pozdrawiam również
i ponownie pozdrowienia dla:
– Doroty
– właściciela szmaragdowej BA chyba – Adasia często stojącej przy Beverly Hills na Żeromskiego...
pozdrawiam
- Od: 13 lis 2006, 21:46
- Auto: M323F/BJ/FP
NBR napisał(a):– właściciela szmaragdowej BA chyba – Adasia często stojącej przy Beverly Hills na Żeromskiego...
Tak to moja:) ja również pozdrawiam bo czasem widuję taką BJkę jak Twoja smigająca Żeromskiego, jak stoję sobie na papierosku;)
pozdro dla własciciela mazdy 6 na p[odkładkachz z forum. numr to chyba WGM ale nbie jestem p[ewnien bo pijan b yłem....