Kogo widziałem / widziałam
ja dziś widzialem dunie na Tarchominie siedzącą w aucie... coś się stało?
pozdrawiam letkoletkiego, mazdatb, qlesha, mbmastera, jaksę, siwego i tatusia, których to miałem okazję zobaczyć w różnych dziwnych okolicznościach w czaseie ostatnich 20 godzin 
Piotruś napisał(a):pozdrawiam letkoletkiego, mazdatb, qlesha, mbmastera, jaksę, siwego i tatusia, których to miałem okazję zobaczyć w różnych dziwnych okolicznościach w czaseie ostatnich 20 godzin
Jak tam wypad się udał
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
Jacol napisał(a):Piotruś napisał(a):pozdrawiam letkoletkiego, mazdatb, qlesha, mbmastera, jaksę, siwego i tatusia, których to miałem okazję zobaczyć w różnych dziwnych okolicznościach w czaseie ostatnich 20 godzin
Jak tam wypad się udał
Mission Completed in 110%
engine + chrome wheels: done
gratulation... you can enter to the next level: Konin

Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
pozdrawiam, mazdatb, qlesha, piotrusia, mbmastera, jaksę i siwego, których to miałem okazję zobaczyć w różnych dziwnych okolicznościach w czaseie ostatnich 20 godzin
Dokładnie
Jacol napisał(a):engine + chrome wheels: done gratulation... you can enter to the next level: Konin
Dokładnie
Nie liczy się cel, liczy się podróż...
- Od: 4 mar 2006, 17:18
Tez Was pozdrawiam + Marcina ( Pycia )Piotruś napisał(a):pozdrawiam letkoletkiego, mazdatb, qlesha, mbmastera, jaksę, siwego i tatusia
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Siw-y napisał(a):pozdro dla Jaksy i jego zalogi oraz dla mbmastera, ktorego spotkalem u Jaksy
Piotruś napisał(a):pozdrawiam letkoletkiego, mazdatb, qlesha, mbmastera, jaksę, siwego i tatusia, których to miałem okazję zobaczyć w różnych dziwnych okolicznościach w czaseie ostatnich 20 godzin
I ja pozdrawiam cala ekipe i kubutkow i m4rcina. Niema to jak dzien spedzony z mazdami i probiaczami
Zoom zoom Zoom
Pozdrawiam Zanetkeee widzianą dzis pod kuflandem o godz.15.00.
Wkoncu Cie namierzylem

Wkoncu Cie namierzylem
-
rafael2332
rafael2332 napisał(a):Pozdrawiam Zanetkeee widzianą dzis pod kuflandem o godz.15.00.
Wkoncu Cie namierzylem
wlasnie ubiegłeś mnie też to miałam napisac
Była 626 GE KL | Była 323 BG B6 "małyszolot"; Będzie... :D | Kiedyś zdobywczyni 997 obecnie 69 ;) |
- Od: 7 wrz 2006, 22:19
- Auto: mazda 6
pozdrowionka dla kierownika (lub kierowniczki) czerwonej 323C z dodatkowym spojlerem którą widuję czasami parkującą pod PKO BP na Nowogrodzkiej.
Fajny lakierek
Fajny lakierek
Czerwona Mazda 121 na klubowych blachach WPR XXXXX widziana w sobotę na placu uczelni WSISIZ na Newelskiej
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- Od: 13 lis 2006, 21:46
- Auto: M323F/BJ/FP
Pozdro dla Cukierka z którym miales przyjemność się dzisiaj spotkać w celu pogadania nie o czym innym jak o madziach 
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
Pozdrawiam zAgatkę i Kubutka, którzy wyświadczyli mi dziś ogromną przysługę oraz tych dwóch typów co jechali z nami
. Jeszcze raz Wam serdecznie dziękuję.
Sprzedam różne części do mx-6
- Od: 23 sie 2005, 08:49
- Auto: Q50 3,0 TT, było 3 BL 2,3 MPS, mx6,626, 6 GH 2,5
Wczoraj ok 16.55 na ul. Marsa widziałem Pana Jarka "Jaksę" Michalczyka, jak się w słoneczku lansował w swojej wypucowanej GF-ce
Pozdrowienia
A dzisiaj rano, tak jak codziennie zresztą, widziałem mx-6 i zieloną ge zaparkowane na ul. Mińskiej – rzuciło mi się w oczy, że właściciel(-ka) GE już zmienił(-a) opony na letnie
ładne felgi – rozmiar prawie jak w Krazie
Pzdr 
A dzisiaj rano, tak jak codziennie zresztą, widziałem mx-6 i zieloną ge zaparkowane na ul. Mińskiej – rzuciło mi się w oczy, że właściciel(-ka) GE już zmienił(-a) opony na letnie
Tylko Chuck Norris potrafi wyregulować obroty w Mazdzie
- Od: 14 maja 2006, 15:03
- Auto: Toledo II 1.8 20V '03 r
Pozdrówka dla kierownictwa zielonego Cronosa na starych numerach parkującego dzisiaj rano pod PKO BP na Nowogrodzkiej.
Wydaje mi się, że widziałem Loudnera w swojej 323 jak odjeżdżał z piskiem opon spod stacji BP na Przybyszewskiego w Poznaniu, poniedziałek przed północą.
Ostatnio edytowano 28 mar 2007, 17:35 przez Negoiu, łącznie edytowano 1 raz
- Od: 13 maja 2006, 11:23
- Auto: 626 GD F8 1.8 12V+LPG