Kogo widziałem / widziałam
ja przed chwilą, jak zwykle ma papierosku, widziałam turkusową 626 skręcającą z Powsińskiej w Bonifacego, niestety z wysokości 3 piętra nie dałam rady wypatrzeć czy były jakieś oznaczenia klubowe, w każdym razie jeśli to ktoś od nas to pozdrawiam 

Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
www.forumppp.com.pl Partnerstwo Publiczno – Prywatne (PPP) w Polsce
- Od: 20 lut 2006, 17:46
- Auto: mx5 NA 1.6/miata 1.8
Viola , nie pal tyleVioletka napisał(a):jak zwykle ma papierosku
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Jaksa napisał(a):nie pal tyle
i kto to pisze

Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
Ja nie muszę wychodzic na fajke z biuraVioletka napisał(a):kto to pisze

Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Dziś się widziałem z Jaksą (dziękuję za kawkę:) a chwile potem mini spocik z mbmasterem:)
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Ja chciałbym pozdrowić uroczą kierowniczkę seledynowej 323F BA o nr rej GWE 6X23, którą dziś wystraszyłem serią radosnych wymachów kończynami na skrzyżowaniu ulic Chopina i I Brygady WP w Wejherowie (18:30) (staliśmy obok siebie na światłach, ja siedziałem jako pasażer – prowadziła moja lepsza połowa).
P.S. Pokazywałem energicznie podkładki klubowe Mazdaspeed, a nie światła
.
P.S. Pokazywałem energicznie podkładki klubowe Mazdaspeed, a nie światła
- Od: 24 wrz 2006, 15:58
- Auto: BL L6
Raven napisał(a):którą dziś wystraszyłem serią radosnych wymachów kończynami
tylko ciekawe którymi kończynami
Winkle Kotliny http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewt ... 93#p490493
Pozdrawiam Dorote MX3 ktora przed chwila czaila sie za mna jak jechalem ul.Szaserow (kobieto na swiatlach mijania sie jezdzi a nie na postojowych
)

V40 dCi – TATUSIOWOZ :) – było
Mondeo mk IV TDCI KOMBI :) – było
Focus mk2 TDCI sedan :) – było
Auris TS HSD :)
- Od: 26 paź 2005, 15:14
- Auto: Prius P2
No dzięki wielkie marcinkosky za pozdrowienia,oczywiście wzajemnie-tylko czemu tak uciekałeś przedemną??
tak ślisko na drodze
a Ty jak szalony
Hmm co do świateł to przyznam się nie świadomie tak jechałam to wszystko przez te indiglo

Hmm co do świateł to przyznam się nie świadomie tak jechałam to wszystko przez te indiglo
- Od: 4 lis 2005, 23:59
- Auto: Mazda MX-3 1.8 V6 24V
DorotaMX3 napisał(a):No dzięki wielkie marcinkosky za pozdrowienia,oczywiście wzajemnie-tylko czemu tak uciekałeś przedemną??
ja to na poczatku zachodzilem w glowe kto za mna jedzie

DorotaMX3 napisał(a):tak ślisko na drodze a Ty jak szalony
eeee zartujesz sobie

a nie mowilem ze indiglo jest beeeeeee

V40 dCi – TATUSIOWOZ :) – było
- Od: 26 paź 2005, 15:14
- Auto: Prius P2
dzis po 14tej na Kondratowicz czerwona 323F BG z naklejką Mazdaspeed na tylnej szybie rejestracja WF... któż to?:)
aaa i po 16tej z mbmasterem widzielismy na Połczyńskiej grafitowego X6 WWL:)
aaa i po 16tej z mbmasterem widzielismy na Połczyńskiej grafitowego X6 WWL:)
nor napisał(a):Dziś o godz 11:30 widziana czerwona mazda 323 protage na numerach BKL z podkładkami klubowymi. Czyżby rodzina Globy'ego. W każdym bądź razie pozdrawiam kierowcę.
Tak, to moi rodzice na zakupach w Bialym byli wczoraj
a ja dzisiaj na trasie WZ w stronę pragi widziałam turkusową 626 z tabliczkami WZ, czyżby to Sebekk/Karolina ?

Oni maja WF, ale moze to byl Maciek Pycia?
kto ma ta ciemnozielona 626 GE na WY oblepiona z kazdej strony mazdaspeed i pracuje u mnie na poczcie?? juz mam dosc przegladania dzialu nasze mazdy 

good girls go to heaven bad girls go everywhere...