Kogo widziałem / widziałam
maras dzis ok 19.30 w moich rewirach jak jechalem rowerkiem, chyba uczyl jakas panne jezdzic bo siedzial jako pilot...z mojej strony pomachane z jego migane
i dykciak jego starą bg tez kolo mnie
i dykciak jego starą bg tez kolo mnie
-
Dawid
- Od: 13 sty 2009, 00:13
- Auto: 323F BA Z5-->KL 95r
626 GE KL 92r
323F BA BP 94r
czerwoną śliczna mx5 z podkładkami na rej NO widziana wczoraj na sienkiewicza oraz uwaga czarna rx8 na Łódzkich rej i podkład . w sumie to się nie dziwię że takie auta na spoty nie zaglądają bo po każdym trzeba by ślinę z auta zmywac
Skrajnie Uprzedzony Kolega
Waldii wiecej cierpliwosci w korkach wiecej cierpliwosci
(klolobrzeska po 16)
- Od: 28 maja 2009, 09:42
- Auto: MX3 K8 '91 black
Dzisiaj nasz PR na Bursakach. Nie wiem tylko czy przygotowywał zawody, czy też weźmie w nich udział.
- Od: 8 lut 2012, 00:25
- Auto: Mazda3 2.0 2004r
A byłem, byłem. Ale musisz wybaczyć ale Ciebie nie dojrzałem.
Dzięki. Co jakiś czas możesz tak pisać łechcząc moje próżne ego
Ja z rana natomiast na Sławińskiego goniłem Mazdę3 bo sądziłem, że to cbr. Zostałem jednak przyblokowany przed fotoradarem i odpuściłem.
Seraf napisał(a):BJ na Tomasonach wygląda na prawdę świetnie
Dzięki. Co jakiś czas możesz tak pisać łechcząc moje próżne ego

Ja z rana natomiast na Sławińskiego goniłem Mazdę3 bo sądziłem, że to cbr. Zostałem jednak przyblokowany przed fotoradarem i odpuściłem.
benny88 napisał(a):Bartg napisał(a):TO NIE CZATERIA, PROSZĘ TU NIE DYSKUTOWAĆ CZYJE TO AUTO, KTO GDZIE JEŹDZI i KTO ILE MA LAT ITD BO W RYJ DAĆ MOGĘ DAĆ![]()
O pan PR zdenerwowany![]()
Ogr widziany i przywitany
Oj pogadane chociaż, krótko bo do pracy się spiszyło

Ja dla odmiany widziałem żółtą protegowaną w kolejce do wylotu ze Skawiny, ale kierownik był tak zajęty, że mnie nie zauważył.
^5
^5
Babskie auto, wersja amerykańska viewtopic.php?f=313&t=118894
enkai napisał(a):Ja dla odmiany widziałem żółtą protegowaną w kolejce do wylotu ze Skawiny, ale kierownik był tak zajęty, że mnie nie zauważył.
^5
Jechałeś z naprzeciwka
No to raczej nie byłem ja
Ale widziałem jeszcze 3 takie same jak moja 
-
2+2=5
- Od: 27 mar 2011, 01:01
- Auto: Vauxhall Vectra SRI
Mazda3 109KM Y6 2004 (była)
Czyli jednak
. Jeśli widziałeś za duże nieforemne z zarośniętym w środku, to mogliśmy być my.
Żółte w tej przygnębiającej okolicy przyciąga uwagę zwłaszcza, że mamy z moją obecną zoną sentyment do żółtego :–)
Żółte w tej przygnębiającej okolicy przyciąga uwagę zwłaszcza, że mamy z moją obecną zoną sentyment do żółtego :–)
Babskie auto, wersja amerykańska viewtopic.php?f=313&t=118894
cozzi5 napisał(a):Wczoraj foris na spółdzielczości pracy ok 14
hehe działo się na spółdzielczości
- Od: 25 mar 2011, 18:02
- Auto: mx-3 1.8 V6
Pozdro dla czerwonej M 323 na podkladkach klubowych KWI..... dzis w tarnowie na alejach Solidarnosci po godz 17ej.To ja ze srebrnej M6.hejka
-
WisniaUs