W Sądzie Rejonowym sobie siedzę jako informatyk.... No i wystarczy, co się będę rozpisywał.....
pozdro Madziowicze

www.mazdaspeed.pl
kot... napisał(a):a ja pracuje jako koordynator regionu w LG- dzial telefony komorkowe
Sylwek_626 napisał(a):kot... napisał(a):a ja pracuje jako koordynator regionu w LG- dzial telefony komorkowe
Coś ostatnio mało nowości na rynek LG wypuszcza , czy może telefonia GSM w frimie LG zakończy się pdbonie jak w Benq-Siemens?
shogun_zag napisał(a):Witam
A ja ... kierownik budowy, uprawnienia ... konstrukcyjno-budowlane (czyli ziemia, żelbety, kubaturówka).
shogun_zag napisał(a):Fajna robota, zawsze coś innego, coś nowego. NIe ma nudy a i czas szybko leci
shogun_zag napisał(a):A ja ... kierownik budowy, uprawnienia budowlane w specjalności linie, węzły i stacje kolejowe (czyli ten co se tory i wszystko z nimi związane buduje)
shogun_zag napisał(a):Uważam, że zanim weźmiecie ołówek w rękę powinniście jak jeden mąż odbębnić na budowie w wykonawstwie, bezpośrednio kierując robotą w/g "kresek" min. 5 lat
shogun_zag napisał(a):A tak przy okazji ... wiesz, że po raz 32 (licząc od 1994 r) zmieniło się nasze ABC-adło => Prawo budowlane![]()
gari napisał(a):No coz czasem sie musimy nagimnastykowac co by "sprzedac" swoja wizje klientowi
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość