![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Gdzie pracują Mazdowicze?
Witam. Pracuje jako magazynier w firmie z branzy elektronicznej. Pozdrawiam wszystkich forumowiczow.
ciekawy wątek,może to komuś kiedyś pomoże
więc od około 2lat jestem inspektorem NDT (najprościej mówiąc wykonuje badania rentgenowskie elementów montowanych następnie w silnikach) w firmie z branży lotniczej.
Za wiele więcej powiedzieć nie mogę
ale jeśli ktoś byłby zainteresowany tematem to zapraszam na priv 
Za wiele więcej powiedzieć nie mogę
ale jeśli ktoś byłby zainteresowany tematem to zapraszam na priv 
- Od: 7 lip 2014, 11:46
- Auto: Mazda 3 1.6 BK 2005r.
Pracownik stacji benzynowej.
Nie najlepsza fucha, tym bardziej że oczekuję potomka i jestem na etapie szukania nowej pracy.
Jakby ktoś miał jakieś info (Katowice/okolice) bardzo proszę o wiadomość.
Pracy się nie boję, jestem osobą dyspozycyjną, uczciwą, punktualną, można mi powierzyć zadania które wykonam w sposób rzetelny wg obowiązujących standardów i procedur.
Chętnie sprawdziłbym się w zawodach typu magazynier, sprzedawca czy kierowca, aczkolwiek nie "zaciśniam się" tylko i wyłącznie wokół tego, chętnie stawię czoła nowym innym wyzwaniom
Nie najlepsza fucha, tym bardziej że oczekuję potomka i jestem na etapie szukania nowej pracy.
Jakby ktoś miał jakieś info (Katowice/okolice) bardzo proszę o wiadomość.
Pracy się nie boję, jestem osobą dyspozycyjną, uczciwą, punktualną, można mi powierzyć zadania które wykonam w sposób rzetelny wg obowiązujących standardów i procedur.
Chętnie sprawdziłbym się w zawodach typu magazynier, sprzedawca czy kierowca, aczkolwiek nie "zaciśniam się" tylko i wyłącznie wokół tego, chętnie stawię czoła nowym innym wyzwaniom

- Od: 3 mar 2013, 01:33
- Auto: M6 GY 147KM
Witam ja pracuje w sklepie branza motoryzacyjna

- Od: 7 sie 2014, 12:51
- Auto: Mazda mx3 1.8 16v 1994r