Tutaj się witamy
Witam i pozdrawiam wszystkich forumowiczow.
Od poltora roku jestem wlascicielem "szostki" Sport 2.5 benzyna. Czy wlascicielem szczesliwym – tego nie jestem na 100% pewien. Okaze sie pewnie pozniej...
Chetnie podziele sie swoimi uwagami na temat tego samochodu i rownie chetnie poczytam, co inni maja do powiedzenia.
Gene Hunt
Od poltora roku jestem wlascicielem "szostki" Sport 2.5 benzyna. Czy wlascicielem szczesliwym – tego nie jestem na 100% pewien. Okaze sie pewnie pozniej...
Chetnie podziele sie swoimi uwagami na temat tego samochodu i rownie chetnie poczytam, co inni maja do powiedzenia.
Gene Hunt
- Od: 9 wrz 2012, 11:00
- Auto: Mazda6 hatchback GH Sport, 2,5 benzyna, 2010
Witam wszystkich od marca 2012 jestem posiadaczem Mazdy 626 GE hatchback z 1993 r. Powolutku staram się doprowadzic ją do poprawnego stanu. Dzieki wam dużo mogę się dowiedzieć co i jak poprawic w madzi:) Dzieki wielkie i pozdrawiam serdecznie wszystkich.
- Od: 11 maja 2012, 15:09
- Auto: Mazda 626 GE 2.0 16V 1993r.
Witam serdecznie, od dwóch dni jestem szczęśliwym posiadaczem Mazdy 3;] zakochuje się w tym samochodzie z każdym przejechanym metrem...
pozdrawiam z Bstoku
pozdrawiam z Bstoku
-
ludwisash
witam wszystkich,bardziej fanka dwóch niż czterech kółek,ale niedługo jedno z drugim będzie miało dużo wspólnego.Głównie sprowadza mnie tu chęć zaczerpnięcia wiedzy,ale miło by było zostać tu na dłużej 
-
Lunia
Witam wszystkich wielbicieli Mazdy. Wieżę, że już niedługo dołączę do waszego zacnego grona. Mam na imię Marek, mieszkam pod Warszawą w sąsiedztwie Góraszki. Planuję zakup Mazdy 5, a w związku z faktem, że jestem tego w zasadzie pewien, postanowiłem już zapisać do odpowiedniego forum.
Raz jeszcze witam wszystkich i pozdrawiam.
Raz jeszcze witam wszystkich i pozdrawiam.
-
Marek Wa-wa
Witam
Mam na imię Sergiusz, mieszkam w Dąbrowie Górniczej i 30 sierpnia powróciłem do grona posiadaczy Mazdy po drodze przesiadając się przez europejskie marki.
Pozdrawiam
Mam na imię Sergiusz, mieszkam w Dąbrowie Górniczej i 30 sierpnia powróciłem do grona posiadaczy Mazdy po drodze przesiadając się przez europejskie marki.
Pozdrawiam
-
Sergiusz
Witam wszystkich forumowiczów;)
Jestem nowy i mam nadzieję że przy waszej pomocy stanę się posiadaczem mazdy;)
Pozdrawiam
Jestem nowy i mam nadzieję że przy waszej pomocy stanę się posiadaczem mazdy;)
Pozdrawiam
-
rajdzik88
Witam wszystkich. 
Mam na imię Robert i pochodzę z Limanowej
Mam już swoją mazdę 626 2,0 DITD 90km 1999 od prawie 1,5 roku i nie zamieniłbym jej na inną.
Pozdrawiam!
Mam na imię Robert i pochodzę z Limanowej
Mam już swoją mazdę 626 2,0 DITD 90km 1999 od prawie 1,5 roku i nie zamieniłbym jej na inną.
Pozdrawiam!
- Od: 12 wrz 2012, 16:10
- Auto: MAZDA 626 2.0 DITD 1999
Bleki napisał(a):Witam wszystkichMam na imię Marcin i pochodzę z WLKP a dokładniej okolice Rawicza . Od kilku tygodni jestem posiadaczem Mazdy 323f z 96 rp czy szczęśliwym to się okaże
Sam jestem klubowiczem od niedawna ale wypatrzylem ziomala wiec powitania osobiscie sle
- Od: 31 sie 2012, 22:41
- Auto: Jest:
M3 BP Sky Cruise ,19'
Byla:
M3 BM Sky Passion 14'
M3 BL Navigator 12'
M3 BL Active 09'
Witam wszystkich 
Jeżdzę Mazdą od kilku lat, planuję troche podłubać w moim autku i chętnie skorzystam z pomocy forum i podziele się swoimi doświadczeniami.
Pozdrawiam
Jeżdzę Mazdą od kilku lat, planuję troche podłubać w moim autku i chętnie skorzystam z pomocy forum i podziele się swoimi doświadczeniami.
Pozdrawiam
-
Jarq1
witam
od od jakiegos czasu jestem posiadaczem madzi 6 w dieselku i mam nadzieje dowiedziec sie tu wiecej o tych autach
pozdrawiam tomek
od od jakiegos czasu jestem posiadaczem madzi 6 w dieselku i mam nadzieje dowiedziec sie tu wiecej o tych autach
pozdrawiam tomek
-
tomatex
Cześć,
Mam na imię Norbert, szukam małego samochodu w automacie dla ojca. Ponieważ spodobała mu się 2-ka, to zawitałem na Wasze forum.
pozdrawiam
N.
Mam na imię Norbert, szukam małego samochodu w automacie dla ojca. Ponieważ spodobała mu się 2-ka, to zawitałem na Wasze forum.
pozdrawiam
N.
-
sysgone
Witam wszystkich forumowiczów a tym samym użytkowników Madzi.
Mam na imię Przemek, jestem z Łodzi i mam nadzieje jutro zostać szczęśliwym posiadaczem pięknej 626 '01. Na codzień jeżdżę również japonią; Hondą civic '90 oraz Hondą CB '00. Mam nadzieje, że autko mnie nie zawiedzie a forumowicze polubią
Pozdrawiam
Mam na imię Przemek, jestem z Łodzi i mam nadzieje jutro zostać szczęśliwym posiadaczem pięknej 626 '01. Na codzień jeżdżę również japonią; Hondą civic '90 oraz Hondą CB '00. Mam nadzieje, że autko mnie nie zawiedzie a forumowicze polubią

-
Panfillo