zielony110 napisał(a):Czy wie ktos do czego sluzy te biala kostka na zdjeciu
u siebie też mam tę kostkę i jak dobrze pamiętam, miałem ją podłączoną. Nie wiem do czego to nie śledziłem dalej tego kabla
www.mazdaspeed.pl
zielony110 napisał(a):Czy wie ktos do czego sluzy te biala kostka na zdjeciu
Kamil napisał(a):zielony110 napisał(a):Czy wie ktos do czego sluzy te biala kostka na zdjeciu
u siebie też mam tę kostkę i jak dobrze pamiętam, miałem ją podłączoną. Nie wiem do czego to nie śledziłem dalej tego kabla
Kamil napisał(a):2. Otwieranie bagażnika przyciskiem na klapie, gdy kierowca siedzi za kierownicą, drzwi kierowcy są zamknięte, silnik pracuje. No właśnie. O co tu kurde chodzi? Czasami ktoś chce otworzyć bagażnik, to muszę otworzyć drzwi i dopiero wtedy zamek się odblokuje, czasami muszę wyłączyć silnik... jak to jest?
glowasiek napisał(a):zaciagnij reczny
Kamil napisał(a):no zobaczcie jakie cuda
zielony110 napisał(a):glowasiek napisał(a):zaciagnij reczny
To jak bede siedzial za kierownica i silnik bedzie chodzil i zaciagne reczny bedzie mozna otworzyc bagaznik
Kamil napisał(a):1. Ogrzewanie fotela pasażera włącza się dopiero wtedy gdy pasażer usiądzie. Może nic odkrywczego, ale zawsze nagrzewałem fotel jadąc na uczelnie, zabierałem po drodze dziewuchę... no i chciałem by miała ciepło w pupkępo kilku dniach powiedziała, że fotel jest zimny.
Kamil napisał(a):W sumie jakby się włączało dopiero po nacisku na fotel to by było mądrzej niż ma grzać "na pusto"
Waldek91 napisał(a):Ja Panowie chciałem się zapytać czy jak rozbieracie te ozdobne plastiki (jest fotorelacja przy wymianie panelu radia jak rozebrać konsolę), ale czy łatwo ich nie ułamię ?
Waldek91 napisał(a):że mazda ma problem ze słabym ręcznym
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6