Mazda6 (GH) – Szybkie pytania
Panowie mam do Was serdeczną prośbę o zrobienia zdjęcia otwartego wlewu paliwa. Po otwarciu po prawej jego stronie znajduje się czarny mechanizm zamykania klapki. Wydaje mi się, że brakuje mi w nim jednego elementu, takiej blaszki... Dobre zdjęcie bardzo mi pomoże 

- Od: 5 lip 2009, 23:42
Panowie potrzebuje pomocy.
w temacie o czujnikach cofania: viewtopic.php?f=124&t=112938&p=2084471&hilit=czujniki#postingbox
Jest serwisowka od kolegi Steve na http://chomikuj.pl/stone7 Znajduje sie w katalogu Mazda i nazywa sie Mazda6(GH).pdf (Instrukcja instalacji czujników parkowania)
Czy ktos posiadajacy konto na chomiku moglby to sciagnac i zapodac na PW lub maila

w temacie o czujnikach cofania: viewtopic.php?f=124&t=112938&p=2084471&hilit=czujniki#postingbox
Jest serwisowka od kolegi Steve na http://chomikuj.pl/stone7 Znajduje sie w katalogu Mazda i nazywa sie Mazda6(GH).pdf (Instrukcja instalacji czujników parkowania)
Czy ktos posiadajacy konto na chomiku moglby to sciagnac i zapodac na PW lub maila
Wojtek napisał(a):a czy to samo dzieje sie ze swiatlem w podsufitowce?
Swiatlo w podsufitce raczej chodzi, ale jeszcze zwroce uwage na to. Jutro mam serwis, zobaczymy co Panowie wymysla.
UPDATE: Oczywiscie jak mozna bylo przewidziec zwalili cos ostatnim razem przy lutowaniu i byly jakies luzy, nie zawsze stykalo. Zlutowali jeszcze raz i jest OK.
Ale mialem polewke. Od jakiegos czasu jezdze z rejestratorem trasy (opisywane w dziale Moto) i goscie z serwisu nie zauwazyli jej, a wiec nagralo sie kilka ciekawych rzeczy i rozmow  Najpierw nagralo sie jak traktuja nowe auta. Akurat przed nim jechal ktos inny niebieska 6-stka w kombi, jeszcze bez blach, widac do wydania do klienta. Oj jak gosciu ja przypilowal, az sie kurzylo z tylu (i gdzie tu lekkie docieranie auta
 Najpierw nagralo sie jak traktuja nowe auta. Akurat przed nim jechal ktos inny niebieska 6-stka w kombi, jeszcze bez blach, widac do wydania do klienta. Oj jak gosciu ja przypilowal, az sie kurzylo z tylu (i gdzie tu lekkie docieranie auta  ?). Potem ten gosciu co odebral moje auto to ostro je potraktowal gazujac na maksa na jedynce. A potem nagraly sie ciekawe rozmowy – najpierw skomentowali, ze gosciu (czyli ja) nie jezdzi autem, bo od kwietnia ma, a tylko 7tys. przebiegu, potem ten drugi, ze zachcialo sie gosciowi podswietlenia powitalnego i ze to zenada. Dowiedzialem, ze tez ktos inny zwalil ostatnio instalacje i zle przylutowal kabel, dlatego sa problemy z tym podswietleniem. Przy okazji pojechali troche po swoim szefie (jeden z nich sie spoznil i musial opony robic), a potem jeden gosciu sie pochwalil, ze zgral mi z pendrive'a cala muze
?). Potem ten gosciu co odebral moje auto to ostro je potraktowal gazujac na maksa na jedynce. A potem nagraly sie ciekawe rozmowy – najpierw skomentowali, ze gosciu (czyli ja) nie jezdzi autem, bo od kwietnia ma, a tylko 7tys. przebiegu, potem ten drugi, ze zachcialo sie gosciowi podswietlenia powitalnego i ze to zenada. Dowiedzialem, ze tez ktos inny zwalil ostatnio instalacje i zle przylutowal kabel, dlatego sa problemy z tym podswietleniem. Przy okazji pojechali troche po swoim szefie (jeden z nich sie spoznil i musial opony robic), a potem jeden gosciu sie pochwalil, ze zgral mi z pendrive'a cala muze  Sprawdzilem i nawet bezczelnie zostawil burdel w schowku (akurat na porzadek jestem wyczulony). Umiescilbym w sieci, bo mozna niezle sie usmiac, ale to chyba niezgodne z prawem i nie chce tez, zeby goscie problemy mieli.
 Sprawdzilem i nawet bezczelnie zostawil burdel w schowku (akurat na porzadek jestem wyczulony). Umiescilbym w sieci, bo mozna niezle sie usmiac, ale to chyba niezgodne z prawem i nie chce tez, zeby goscie problemy mieli.

Ja bym sie wkur..l i do szefa serwisu podjechal.
To Ty placisz kupe siana i masz prawo zadac godziwego traktowania swojej wartosci.

To Ty placisz kupe siana i masz prawo zadac godziwego traktowania swojej wartosci.
glowasiek napisał(a):nie ma co sie pie.... z nimi
dokladnie masz wszystko nagrane, wiec masz podstawy.
Ja bym poszedl i sie spytal co oni na to. A jak nic to wtedy zglosic skarge do Mazda PL.
Albo do TVN Turbo dac. Moze sie zainteresuja Mazda
misiektoja napisał(a):Ale mialem polewke. Od jakiegos czasu jezdze z rejestratorem trasy (opisywane w dziale Moto)
o jaki rejestrator trasy chodzi? Gdzie moge o tym poczytać? Widze że kolega z W-wy, napisz jaki serwis, ja jutro jade do bemo motors na aleje na promocyjny przeglad swoja madzią.

- Od: 21 kwi 2011, 21:52
- Auto: Mazda 6 GH 2.0 147 KM
 FSM Polski Fiat 126p 1983r.
zielony110 napisał(a):glowasiek napisał(a):nie ma co sie pie.... z nimi
Ja bym poszedl i sie spytal co oni na to. A jak nic to wtedy zglosic skarge do Mazda PL.
a gdzie tutaj polityka prywatnosci klienta?

co na to MAZDA Corp.?
...zeby mi byle kto po schowkach i audio grzebal...
Arkana  , Captur  , Mii 
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
		byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
michal6272 napisał(a):o jaki rejestrator trasy chodzi? Gdzie moge o tym poczytać? Widze że kolega z W-wy, napisz jaki serwis, ja jutro jade do bemo motors na aleje na promocyjny przeglad swoja madzią.
viewtopic.php?f=139&t=126364
Pomyślcie co tam się dzieje na co dzień. To jest tylko filmik z godziny czy dwóch...

- 

Kamil
Wojtek napisał(a):zielony110 napisał(a):glowasiek napisał(a):nie ma co sie pie.... z nimi
a gdzie tutaj polityka prywatnosci klienta?
co na to MAZDA Corp.?
...zeby mi byle kto po schowkach i audio grzebal...
Panowie – rozumiem Was – mam podobne odczucia. Ale kurcze, tam auto serwisuje, a potem wiadomo co po zlosci zrobia ? W sumie tragedia sie nie stala, nic nie zniszczyli, pozostaje tylko niesmak, ale nie chce tez sobie wrogow niepotrzebnie robic.
Dokładnie, popieram  ja bym jednak coś pół-żartem, coś kąśliwego rzucił w kierunku mechaników
 ja bym jednak coś pół-żartem, coś kąśliwego rzucił w kierunku mechaników 

- 

Kamil
witam, mój pierwszy post  

szukałem ale jakoś mi nie idzie
mam pytanie gdzie są produkowane mazdy6 ktore trafiają na polski rynek?
  gdzie są produkowane mazdy6 ktore trafiają na polski rynek?

szukałem ale jakoś mi nie idzie
mam pytanie
- 

swan