Mazda6 (GH) – Szybkie pytania
podobne lampy kipilem kolesiowi w USA do Toyoty ale juz nie pamietam ceny
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=86fu2mPpU_Y
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=86fu2mPpU_Y
- Od: 9 mar 2011, 22:23
- Auto: Mazda 6 2009 2.5L 170 KM USA
zielony110 napisał(a):Wojtek napisał(a):a jaka cena kolego?
tego nie wiem![]()
Rosyjski to nie moja szkola. Ja tego "nie pojemaju"![]()
ale moze tutaj sie czegos dowiesz:
http://www.drive2.ru/users/smartus/blog ... 1489/#post
to dobre dla dzieciaków

polak900 napisał(a):to dobre dla dzieciaków
Moze i tak
Ja nadal czuje sie jak "duze dziecko" a Mazde traktuje jak swoja "duza zabawke"

Mi sie osobiście podobają ,ale trzeba by było zobaczyć jak na żywo w aucie wygląda.
No i homologacja bez tego ani rusz,bynajmniej ja.
Pozdrawiam
Marian
No i homologacja bez tego ani rusz,bynajmniej ja.
Pozdrawiam
Marian
"Życie jest jak badziewie na kole – raz na górze, a raz na dole."
Sprzedam, Ford Fokus tytanium 2013, PB.klik w link
Sprzedam, Ford Fokus tytanium 2013, PB.klik w link
-
Zoom -Zoom from Belgium
- Od: 26 mar 2010, 14:31
- Auto: Było CP,
Była M6 GH
Jest MX-5NBfl
Jest M3 BM Sport 2.2 Diesel Sedan.
Kamil masz racje.
Jak na razie nie mam nawet pojecia czy oni cos takiego zamontowali, czy to byla tylko pokazowka.
Tak czy inaczej mysle ze jest w tym pewien potencjal, i sporo pracy aby bylo to ukonczone i zrobione tak jak buc to powinno.
Polak ma racje, ze mozna z pozadnego samochodu zrobic szpetna zabawke, a wszystko zalezy kto, co i jak zamontuje
Jak na razie nie mam nawet pojecia czy oni cos takiego zamontowali, czy to byla tylko pokazowka.
Tak czy inaczej mysle ze jest w tym pewien potencjal, i sporo pracy aby bylo to ukonczone i zrobione tak jak buc to powinno.
Polak ma racje, ze mozna z pozadnego samochodu zrobic szpetna zabawke, a wszystko zalezy kto, co i jak zamontuje
Panowie czy ktos ma jakis patent na swiatlo cofania 
Niestety to jakies takie slabe jest (tak mi sie wydaje).
Jedna zaroweczka i to tylko z jednej strony troche slabo oswietla. Poprzedni model mial dwa swiatla i bylo duzo lepiej.
Niestety to jakies takie slabe jest (tak mi sie wydaje).
Jedna zaroweczka i to tylko z jednej strony troche slabo oswietla. Poprzedni model mial dwa swiatla i bylo duzo lepiej.
Kamil napisał(a):Tak więc reasumując, może to i W18W/W16W dokładnie tego nie zbadałem, ale szerokość gwintu odpowiadała raczej W21W
dokladnie tak
wyglada tak samo, ale moc ma mniejsza
Arkana , Captur , Mii
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
no nic trzeba bedzie w czujniki cofania zainwestowac.
A ja myslalem ze tylko ja tak robie
chmooreck napisał(a):Doświetlam sobie stopem
A ja myslalem ze tylko ja tak robie

Ja z kolei od kilku dni mam _czasami_ problemy z podswietleniem powitalnym. Jak otworze drzwi to lampki zapalaja sie na 2 sekundy i potem wylaczaja. Czasami przy dluzszym otwarciu drzwi znowu sie zapalaja i wylaczaja. Problem jest taki, ze nie zawsze to wystepuje i wez teraz pokaz elektrykowi o co chodzi. Ktos ma jakies pomysly co moze byc przyczyna ?
Popo napisał(a):I jeszcze jedno jak zmienilem kola na zimowki 205/60 R 16 to czasem przy ostrzejszym ruszaniu kola traca przyczepnosc (lekko buksuja), poprzednio mialem 225/45 R18 i nie bylo poslizgow.
Norma, u mnie taka różnica jest też przy zmianie z 215 na 205. Inaczej klei się letnia opona odpowiednio rozgrzana a inaczej przy takich temp. zimówka, stąd zrywa czasem przyczepność
- Od: 5 lip 2009, 23:42