Drzwi przednie po zdjęciu tapicerki

Założony siłownik drzwi przednie, przejście przez słupek z przewodami to nagorsza część pracy.U mnie były tylko 2 przewody do głośników łączone kostką w słupku.Trzeba przeciągnąć wiązkę 5 przewodów do siłownika master.Sam siłownik zamocowałem od wewnątrz dzrwi bezpośrednio do blachy.

Założony siłownik drzwi [jakie?].Orginalnie na drzwiach i słupku były zaślepki z auto złomu za 5 złotych kupiłem gumy z plastikami (koniecznie z plastikami bo nie będą trzymać) do przeciągnięcia przewodów od słupka do drzwi. Przy zakładaniu siłownika natknołem się na problem, cięgno działa w odwrotną stronę.Podłączyłem kable od siłownika odwrotnie i działa poprawnie. Pozatym przy [jakich?] drzwiach bez problemów.

Z centralki jest wyjście na "wyłącznik krańcowy" to są te od zamykania drzwi. Trzeba się do tego przy drzwiach kierowcy wpiąć.

Jest jeszcze dioda LED, która po zamknięciu mruga jako "uzbrojony alarm". Podłaczyłem ją w miejscu jak na zdjęciu

Z rozbieraniem tapicerki rzadnych problemów, przewody pod dywanikami jak na zdjęciach

To by było na tyle, jak są pytania to bardzo proszę zadawać. Opis zrobiłem jak potrafiłem