Myjk Pomierzone i dziala!

Jak co to pytaj, to pomoge....
www.mazdaspeed.pl
67igor1 napisał(a):Jak co to pytaj, to pomoge....
elvis2002 napisał(a):Fajnie TYlko powiedz mi czemu Auto ci tyle pali
Pozdrawiam
67igor1 napisał(a):to sa litry na 100mil zeby
mieczyk73 napisał(a):Witam Was.
Od pewnego czasu wzięło mnie na zmianę oświetlenia, od momentu gdy przepaliła się żarówka w regulacji nawiewu. Postanowiłem wymienić wszystkie pięć na LED T3 LED NEO Wedge 12V z trzonkiem R3. Bardzo mi się spodobało białe oświetleniei zamierzam kontynuować dalej.
mieczyk73 napisał(a):Witam Was.
Teraz biorę się za podświetlenie radioodtwarzacza, tylko nie wiem jakich ledów urzyć czy 12V DC 20mA, czy 3,0V DC 20mA.
Nie jestem elektronikiem więc PROSZĘ WAS O POMOC![]()
darow napisał(a):Czyli do klimy w M6 wchodza T3? Bo do wyboru sa jeszcze T4 i T5
67igor1 napisał(a):Raczej poszukaj 6,5V
mieczyk73 napisał(a):darow napisał(a):Czyli do klimy w M6 wchodza T3? Bo do wyboru sa jeszcze T4 i T5
T3 mają podstawkę o średnicy 9,5 mm (właśnie takie włożyłem), T4 – średnica podstawki 10mm (tak jak oryginały), T5- podstawka 12mm więc odpadają
mieczyk73 napisał(a):67igor1 napisał(a):Raczej poszukaj 6,5V
Czy to znaczy, że 12V będą jaśniej świecić? Jakie będą skutki po wlutowaniu którychkolwiek ?
darow napisał(a):To czemu nie wziales T4? W podswietleniu klimy wszystkie byly takie same? Cos mi swita ze bylo ich 5 w tym 2z5 inne od pozostalych, ale to bylo tak dawno temu ze moge sie mylic. Ja moge kupic dowolne "T" wiec wzialbym te wlasciwe.
67igor1 napisał(a):Nie , niestety beda sie tylko zarzyc, co do podswietlenia przyciskow dadza za malo swiatla... Proponuje zwyke diody np PLCC-2 4V, 23mA wraz z rezystorem
ale to juz jest troszke kabinacji aby sie wszystko zmiescilo i podswietlalo przyciski...
varick napisał(a):67igor1, 6.5V jest na zarowkach od radia?Zdawalo mi sie, ze sa tam 12V tak jak w klimie ale niestety nie pamietam ile voltow tam powinno byc..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości
Moderatorzy Tuning i modyfikacje