Virtual Tuning
Nie rozumiesz jacobs samego pomysłu Piotrka ? jeśli tak jest to Ci powiem – miał to być efekt świateł led w nocy, ale szczerze musze przyznać że kiepsciutko to wyszło.
Piotrek potaraj się znaleźć fote Xeda w nocy i wtedy podglądając fote z ledami próbuj jakoś to zmontować na xedzie ;]
Piotrek potaraj się znaleźć fote Xeda w nocy i wtedy podglądając fote z ledami próbuj jakoś to zmontować na xedzie ;]
... a kamieniami w dzieci nie rzucam bo nie wiem które moje 

- Od: 26 wrz 2005, 18:55
- Auto: Toyota Corolla E11 1.6 VVT-i
Misiek-Bełchatów napisał(a):podglądając fote z ledami
Yyy...to znaczy mam gdzieś znaleść orginalny efekt led-ów ? Bądź jakieś lampy i je zmodyfikować ?
W oczekiwaniu na nowy podpis...
Italiano napisał(a):Yyy...to znaczy mam gdzieś znaleść orginalny efekt led-ów ? Bądź jakieś lampy i je zmodyfikować ?
Tak by było najlepiej – podpatrujesz i kombinujesz żeby wyszło w miare realnie i efektownie ;]
... a kamieniami w dzieci nie rzucam bo nie wiem które moje 

- Od: 26 wrz 2005, 18:55
- Auto: Toyota Corolla E11 1.6 VVT-i
Queenis22 napisał(a):e chłopaki jak w tym Photoshop kolor tak zeby to wygladało normalne a nie jak pokolorawne ?
kolor zminiasz w obrazek / dopasuj / barwa/nasycenie, musisz jeszcze zaznaczyć opcje koloruj, a późnij to zabawa w dopasowywanie tak aby wyglądał realnie
Tak z nowości to dziś robiłem VT 323BG, ale w połowie rysowania zderzaka mi sie odechciało
If you’re in control, you’re not going fast enough.
a to ja już nie wiem
chce zrobić lata 90 kolor taki czerowny lekko przychodzący w Bronz i felgi wstawic jakies fajne ale z lat 90 albo cos a nie idzie ide spać bo sie wpieniłem na tego Fotoschopena :/
nastał zwrotny punkt akcji

- Od: 16 lut 2006, 06:28
- Auto: mazda 626 1,8 16v 93
jacobs napisał(a):kolor zminiasz w obrazek / dopasuj / barwa/nasycenie,
Queenis22 napisał(a):chce zrobić lata 90 kolor taki czerowny lekko przychodzący
Bardzo ciężko uzyskać taki ładny czerwony
...też próbowałem i nie kce sie zrobić.W oczekiwaniu na nowy podpis...
chłopaki macie jakąś instrucje do tego Zdupczonego Adobe Photoshop 7.0 CE to już Maya nie jest taka trudna jak ten cały Adobe Photoshop nie kumam go :/ moze ze mam w wersj pl i to dlatego :/

http://img434.imageshack.us/img434/3219/madzia3lr.jpg no takie coś tylko mi wychodzi japierd.........le :/ i to wogóle nie jest natural :

Pare moich prac
Przed
Po
Przed
Po
Przed
Po

Przed
Po
Przed
Po
Przed
Po

Nie liczy się cel, liczy się podróż...

- Od: 4 mar 2006, 17:18
jacobs wiem, że na większych się lepiej pracuje, bo na nich mniej widoczna jest cyfrowa obróbka
jak robiłem te zdjęcia hondy to jeszcze w liceum byłem![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
jak robiłem te zdjęcia hondy to jeszcze w liceum byłem
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Nie liczy się cel, liczy się podróż...

- Od: 4 mar 2006, 17:18
letkoletki No a powiedz ty robisz cos w 3D zajmujesz się tym czy tylko ten głupi Photoshop ja wiem on jest fajny do retuszu itp. Itd. Ale mi jakoś ciężko się zaklimatyzować bo w mayii to jakoś lepiej ale znów tam nie ma takich opcji żeby z foto zrobić cos zazwyczaj w tym Photoshop się takie akcje robi :/ jak masz jakieś prace to pokaż nam
a co do ciebie jacobs to pownienies pomoc a nie modrzyć sie jestes dobry podpowiedz co i jak bo w Photoshop jestem cianki jak barszcz niestety 

Queenis22 napisał(a):letkoletki No a powiedz ty robisz cos w 3D zajmujesz się tym czy tylko ten głupi Photoshop
pewnie robione w photoshopie. Ale letki ma talent bo chyba studiuje na ASP
Queenis22 napisał(a): jacobs to pownienies pomoc
nie ma sprawy, wbijasz sie do mnie na gg i chętnie ci pomoge.
If you’re in control, you’re not going fast enough.