![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Nasze Modyfikacje
Umalowana guma rządzi!
hehe
na silnik mam pomysl i kopulka bedzie malowana, wszytsko w swoim czasie, czepiacie sie pomalowanej gumy, hehehe, pod temperatura nie schodzi ani nie peka lakier wiec czego? Błyszczy sie jak psu j..., wyglada zajeb....
- Od: 19 cze 2011, 15:12
ghost-rider11 napisał(a):Błyszczy sie jak psu j..., wyglada zajeb....
Sorki ale niestety tylko w twojej opini

arafal21 napisał(a): jest estetycznie pod maska
Jak jest?

Less roof, more fun

Fiveopac napisał(a):Zabralbys sie od porzadnego umycia silnika i komory, odtluszenia wszystkiego bo po fotkach widac, ze wszystko w oleju, odnowienia wszystkich przewodow, wypucowania zbiorniczkow, wypiaskowania aluminiowych elementow i wymianie przerdzewialych srub i nakretek.
Z tym się zgadzam
...nawet w niedziele i święta siedzę nad samochodami... ale cóż, kocham to :) Naprawić Ci auto? :)

- Od: 27 lis 2008, 12:18
- Auto: viewtopic.php?f=312&t=117669
Witam was, nie chciałem zakładac nowego posta dlatego napisze tu. Czy pomozecie, doradzcie w kwestii wymiany dolotu powietrza, gdzie moge kupic najlepiej? Bo nie znam sie zbytnio na tym a wiem ze Wy jestescie mi w stanie doradzic i nakierowac od czego zaczac? co kupic i jak sie za to zabrac? Był bym bardzo wdzieczny za pomoc.
Jesli ktos zna sklep godny polecenia z takimi cześciami w obrebie trojmiasta prosze o info.
Jezdze Mazda 323f BA 1.5 90 Km
Jesli ktos zna sklep godny polecenia z takimi cześciami w obrebie trojmiasta prosze o info.
Jezdze Mazda 323f BA 1.5 90 Km
- Od: 4 sie 2010, 22:13
- Auto: Madzia 323f BA 1.5
Najlepszym rozwiązaniem do tego silnika będzie wkładka. Np taka SIMOTA . Chyba nie ma większego sensu montować stożka w Twoim przypadku. Ale jeśli chcesz koniecznie
to na tej stronie SIMOTY znajdziesz wszystko czego potrzeba (albo allegro), bo chyba dedykowanego do Z5 nie ma.
PO pierwsze wybrałeś zły temat do tego typu dyskusji
, a po drugie nie wiem czy jest sens zmieniać cały układ dolotowy, które będzie trochę kosztował jeśli ma być porządny i przynieść nam korzyści , a nie straty, w silniku, który sam z siebie jest bardzo słaby....
radzi89 napisał(a): który sam z siebie jest bardzo słaby....
Tak jak kolega pisze, osiągów i tak nie podniesiesz montując CAI w Z5, a jeśli chcesz żeby ładnie wyglądało to pomaluj pokrywę zaworów
Jest trochę informacji o dolocie na forum, poszukaj, poczytaj i oceń czy chcesz wydawać pieniądze na coś co tylko będzie wyglądać. Koniec OT w tym temacie
Jak wam się podoba taka modyfikacja:

Obecnie tylko wskazówki normalnie nie ma tak mocnej poświaty i zdjęcie robione telefonem

Obecnie tylko wskazówki normalnie nie ma tak mocnej poświaty i zdjęcie robione telefonem
Gdy ci smutno, gdy ci źle, odpal Vałke przejedź się
Best ET 16,654 – Konin 11' 16,291 – Ryki 11' w deszczu
15,95 – Kąkolewo 14'
Best ET 16,654 – Konin 11' 16,291 – Ryki 11' w deszczu
15,95 – Kąkolewo 14'
-
Cierpliwy
- Od: 25 kwi 2008, 18:29
- Auto: silniki rzędowe są nudne
Mazda 323F BA KL 94'
Majki88 napisał(a):Jak wam się podoba taka modyfikacja:
Jak dla mnie spoko:) tak oryginalnie, kazdy ma niebieski (ja tez heh)
- Od: 8 mar 2010, 19:20
- Auto: Mazda BA 323f 97' Z5 PB+LPG
Ford Focus 11' 1.6 tdci Titanium