do następnych świateł byłem już pierwszy Nieźle dymił..
www.mazdaspeed.pl
do następnych świateł byłem już pierwszy

ravo napisał(a):coz, powinny byc tu wpisywane tylko ustawki
Pyton162 napisał(a):dokładnie i najlepiej poparte filami
nawet bym pewnie nie zwrócił na niego uwagi gdyby nie to, że przez przejście majestatycznym krokiem przechodziła długonoga dziewczyna, jechałem z kolegą i za jego namową postanowiłem sobie głupio zażartować, i gdy ona przechodziła przed maską majego auta dępnołem mocno na gaz, silnik ładnie zaryczał, dziwczyna troche przyśpeiszyła
(wiem wiem głupi żart) ale najlepsze było to, że słyszymy, a tu koleś obok w tej renówce ostro wkręca na obrotu
wystrzelił jak z torpedy, a ja normalnie powoli pojechałem za nim. Na następnych światłach za jakieś 500 metrów, podjeżdżam znowu obok niego,
, przez 20 minut cieżko się było opanować ...
Mev napisał(a):jak tak czytam tutaj co jakiś czas posty (jak mi się nudzi) to zastanawiam się czy ludzie których "killujecie" mają świadomość tego, że się z nimi ścigacie
ravo napisał(a):powinny byc tu wpisywane tylko ustawki
Dudson napisał(a):najlepsze było to, że słyszymy, a tu koleś obok w tej renówce ostro wkręca na obrotu ... on pomyślał, że ja chce się z nim ścigać, no i zmieniły się światła. Powiem szczerze, że takiego dymu z pod kół renówki 19 jeszcze nie widziałem wystrzelił jak z torpedy, a ja normalnie powoli pojechałem za nim. Na następnych światłach za jakieś 500 metrów, podjeżdżam znowu obok niego, koles wyglądał jakby trafił szóstke w totolotka, oczywiście popatrzył w naszą strone i zobaczył dwie zapłakane ze śmiechu twarze. Na tych drugich światłach ruszał już spokojnie.
Zostałem skillowany ale radoche mieliśmy do łez , przez 20 minut cieżko się było opanować ...
na całego. A moze po prostu jak zobaczyles tyle dymu bałeś sie ze jednak rady nie dasz??
Potem koleś na forum Renault napisze ze skillował BA KF i ze te auta nie jeżdzą. Potem wlasnie są takie opinie ze GTI czy GSi lub VR6 nie jeździ a jak ma jeździc jeśli kierownicy tych aut podchodzą do spara tak jak kolega Dudson.Lukasz_zdw napisał(a):Potem wlasnie są takie opinie ze GTI czy GSi lub VR6 nie jeździ a jak ma jeździc jeśli kierownicy tych aut podchodzą do spara tak jak kolega Dudson.
Narwańców wszędzie pełno, nawet w Matizach czy Seicentach... Mniej tych rozsądniejszych.

Lukasz_zdw napisał(a):Potem wlasnie są takie opinie ze GTI czy GSi lub VR6 nie jeździ
i cieszą sie z tego.( wiem ze to byl szyderczy smiech z kierownika Chamade) Ale wogole nie zdziwilbym sie gdyby to ten typ z Chamde płakał ze śmiechu gdy oni akurat podjechali znowu obok. Ciekawe czy nie probowaliby mu wtedy udowodnic ze nie ma sie z czego smiac, jesli nie to niestety ale trzeba zalozyc nowy temat: "Walkowers on Road & Street"
qlesh napisał(a):Wpadnij wreszcie na to, że drogi publiczne to nie miejsce na wyścigi.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości
Moderatorzy Tuning i modyfikacje