ŁÓDŹ – cykliczne spotkania Grupy Łódzkiej – czwartki 19:30 Sukcesja sektor 2B
Poradźcie proszę, czy mamy w Łodzi jakiegoś speca-magika od silników Mazdy ?
Ja mam swojego dobrego, zaufanego mechanika, który naprawdę dawał zawsze radę, ale niestety poległ ostatnio na wycieku oleju z silnika. Twierdzi, że nie jest w stanie tak uszczelnić wału korbowego, żeby z niego nie ciekło i że jest szansa, że jest na nim jakaś rysa lub się odkształcił i tylko regeneraca pomoże...
Nie mam za złe, bo człowiek jest ogólnomechaniczny, poza tym może oczywiście miec rację, ale przed położeniem kreski na moim silniku chciałbym poprosić jakiegoś mechanika, który naprawde specjalizuje się w przypadkach beznadziejnych – 323 BA, silnik 1,8.
Znacie kogoś takiego w Łodzi ?
PS. O... stuknęło mi 10 lat na forum
Ja mam swojego dobrego, zaufanego mechanika, który naprawdę dawał zawsze radę, ale niestety poległ ostatnio na wycieku oleju z silnika. Twierdzi, że nie jest w stanie tak uszczelnić wału korbowego, żeby z niego nie ciekło i że jest szansa, że jest na nim jakaś rysa lub się odkształcił i tylko regeneraca pomoże...
Nie mam za złe, bo człowiek jest ogólnomechaniczny, poza tym może oczywiście miec rację, ale przed położeniem kreski na moim silniku chciałbym poprosić jakiegoś mechanika, który naprawde specjalizuje się w przypadkach beznadziejnych – 323 BA, silnik 1,8.
Znacie kogoś takiego w Łodzi ?
PS. O... stuknęło mi 10 lat na forum
Cześć, może znajdzie się tu ktoś kto by chciał wpaść na spota do Konina? Parę osób z klubu będzie
https://www.facebook.com/events/1299551500196411/?ti=cl
https://www.facebook.com/events/1299551500196411/?ti=cl
Siema ludziska, j/w jak by kos z was jechal mozemy sie gdzies spotkac zeby razem sobie pojechac
]
-
Kamil
- Od: 24 kwi 2009, 20:24
- Auto: Mazda Xedos 9 TA KL 1993/98 A/T A7RED Pearl
Mazda Xedos 6 CA KF MT 1995 – Projekt odbudowa/swap
Jeszcze nie wiadomo, jak tylko ustalimy co robimy w czwartek to będziemy pisać. Obserwuj nasz FP na Facebook'u. Tam najszybciej się dowiesz wszystkiego : )
https://www.facebook.com/mazdaspeedlodz/
https://www.facebook.com/mazdaspeedlodz/
- Od: 20 paź 2016, 23:42
- Auto: 2003 Mazda3 BK 1.6 Z6 Sunlight Silver
Podejrzewam że spot będzie normalnie, zwłaszcza że to dzień przed wyjazdem na Osake
-
Dawid
- Od: 13 sty 2009, 00:13
- Auto: 323F BA Z5-->KL 95r
626 GE KL 92r
323F BA BP 94r
Jak najbardziej
- Od: 14 lut 2010, 22:32
- Auto: Mazda 626 GE KL sedan 93r.
Mazda 626 GE KL liftback 96r.
była
Mazda 323F BG
MX-6 2.5 V6 KL
W dniu dzisiejszym zapraszam wszystkich na spot w Galerii "sukcesja" parking 2B.
I na tą chwilę spoty będą się tam odbywać do wiosny.
(chyba że jeszcze jakieś cieplejsze dni nadejdą ale wtedy dam informację tutaj i na FB)
I na tą chwilę spoty będą się tam odbywać do wiosny.
(chyba że jeszcze jakieś cieplejsze dni nadejdą ale wtedy dam informację tutaj i na FB)
Cześć wszystkim, już się przedstawiłem w powitalni lecz tutaj też moge A wiec cześć wam jestem Daniel(znajomi wołają na mnie Dexter) byłem u was na spocie chyba 2razy gdyż nigdy nie mam czasu dojechać przez zmiany w pracy oraz to ze mam 45km Ale obiecuje ze w następnym roku to zmienię.
A teraz takie pytanie z mojej strony czy ktoś z okolic łodzi wybiera się może na ten spot mikołajkowy?
https://facebook.com/events/562202141258659/?ti=as
A tutaj jak się uda dodać to zdjęcie mojej mazdy może ktoś pozna po końcówce wydechu
A teraz takie pytanie z mojej strony czy ktoś z okolic łodzi wybiera się może na ten spot mikołajkowy?
https://facebook.com/events/562202141258659/?ti=as
A tutaj jak się uda dodać to zdjęcie mojej mazdy może ktoś pozna po końcówce wydechu
- Od: 26 lis 2019, 02:10
- Auto: Mazda 3 Sport(BK)
2005r
1.6 Benzyna+LPG
Postaram się być, zobaczę czy się wyrobię jutro
2005r
1.6 Benzyna+LPG
Ooo, nawet ja będę jutro na spocie, to przy okazji się poznamy
Pytanie do ogółu MSGŁ:
Jedziemy po spocie na placka, i pokręcić się po mieście, jak za starych dobrych czasów?
Niedługo miasto zapomni że taka grupa istnieje
Pytanie do ogółu MSGŁ:
Jedziemy po spocie na placka, i pokręcić się po mieście, jak za starych dobrych czasów?
Niedługo miasto zapomni że taka grupa istnieje
- Od: 13 lis 2014, 17:47
- Auto: Xedos 6 KL `92
323C `96 ZM-VE
Mazda 6 GH
No fajnie fajnie się bawicie
2005r
1.6 Benzyna+LPG
same święta to nie wszystko Grupa Łódzka zbiera się również na pasterkę
a tutaj akcja w stylu... "potrzymaj mi piwo" XD ja nie wjadę na schody??? XD no i porównanie 626 GE cross country i zglebionej
wyjazd to wyjazd a to że na nim schody.... co to komu przeszkadza
Zapraszam wszystkich na spoty w każdy czwartek na sukcesji sektor 2B do póki nie zrobi się ciepło
a tutaj akcja w stylu... "potrzymaj mi piwo" XD ja nie wjadę na schody??? XD no i porównanie 626 GE cross country i zglebionej
wyjazd to wyjazd a to że na nim schody.... co to komu przeszkadza
Zapraszam wszystkich na spoty w każdy czwartek na sukcesji sektor 2B do póki nie zrobi się ciepło
Kongo_EZG też już nie mogę się doczekać spotów na otwartej przestrzeni
Swoją drogą, była już wielokrotnie propozycja żeby spoty odbywały się również w inne terminy niż czwartek. Co Wy na to żeby raz w miesiącu zrobić spota gdzieś w weekend w normalnych godzinach?
Swoją drogą, była już wielokrotnie propozycja żeby spoty odbywały się również w inne terminy niż czwartek. Co Wy na to żeby raz w miesiącu zrobić spota gdzieś w weekend w normalnych godzinach?
- Od: 20 paź 2016, 23:42
- Auto: 2003 Mazda3 BK 1.6 Z6 Sunlight Silver