Witam,
nie widziałem nigdzie konkretnego porównania ze zdjęciami jakie były zmiany po FL, więc korzystając z okazji, że brat zakupił Mazde 6 po FL, skleiłem krótki filmik z opisem najważniejszych różnic.
Wiem, że sporo osób o to pyta. Więc mam nadzieję, że będzie się podobał
https://youtu.be/cay9LEqjOuA
Różnice przed i po faceliftingu Mazda6 I generacji. Film.
Strona 1 z 1
1:05 – takie felgi nie występowały fabrycznie po lifcie.
2:40 – jesteś pewien, że w przedlifcie nie było opcji podgrzewanych siedzeń?
Ogólnie porównujesz dwie różne wersje wyposażenia. Mało miarodajnie.
2:40 – jesteś pewien, że w przedlifcie nie było opcji podgrzewanych siedzeń?
Ogólnie porównujesz dwie różne wersje wyposażenia. Mało miarodajnie.
- Od: 7 kwi 2014, 13:44
- Auto: Jest: Grey Fūjin '03
Było: Mazda6 Tamura '07
Miałem przedlifta ze skórami i grzeniem tyłka, a także ksenony ze spryskiwaczami.
Silnik diesla po lifcie zyskał filtr DPF i inną moc, nie tylko samą skrzynię 6 biegową. O ile dobrze pamiętam to w mojej również ta listwa przed pasażerem nad schowakiem była połyskująca. Felgi z tego polifta to wyglądają mi na 15" akurat.
Silnik diesla po lifcie zyskał filtr DPF i inną moc, nie tylko samą skrzynię 6 biegową. O ile dobrze pamiętam to w mojej również ta listwa przed pasażerem nad schowakiem była połyskująca. Felgi z tego polifta to wyglądają mi na 15" akurat.
Życie jest zbyt krótkie żeby jeździć dieslem
Dawne auta:
Citroen Xsara II 1,6 16V 2003|Mazda 6 GG/GY 2005 2,0 MZR-CD 136 KM MT|Mazda 3 BM 2016 2,0 SkyActiv-G 120KM MT "Śnieżynka"|Mazda 3 Hikari, 2,0 150KM AT
trochę słabo, bo spryski występowały też w przedlifcie. Lampy tył nie są czarne tylko ciemniejsze i mają rowki w kloszu. Wnętrze w przedlifcie też występowało czarne (ja mam), felgi te co pokazujesz niby w polifcie jak dla mnie są z 3BK. świecąca farba ciekawe określenie. Przedlift też miał grzanie, bo u siebie zmieniałem na skórę z grzaniem i miałem całą instalację do podłączenia
Spryskiwacze to wersja eu a bez to us wiec to nie zmiany przed po lifcie,
co do felg nie wiem mi dal "Stare" i nie od twgo modelu co kupilem "te proste" czyli niby polift
co do felg nie wiem mi dal "Stare" i nie od twgo modelu co kupilem "te proste" czyli niby polift
Strona 1 z 1