Czateria... 2021
ładny kolor
Takie foty z Imielina
Ostatnio edytowano 11 lut 2018, 09:12 przez Grzyby, łącznie edytowano 1 raz
Przebijam Twój dom na kołach autem za cenę felg z oponami spać też się w nim da
Faktycznie, jakoś dziwnie ładnie wygląda , pewnie bez silnika .
Astra 1.6 będzie ekonomiczna z LPG a kosztować będzie groszę, zwłaszcza w eksploatacji – przynajmniej w teorii
Astra 1.6 będzie ekonomiczna z LPG a kosztować będzie groszę, zwłaszcza w eksploatacji – przynajmniej w teorii
..::Born To Rise Hell::..
JohnnyB napisał(a):Astra 1.6 będzie ekonomiczna z LPG a kosztować będzie groszę, zwłaszcza w eksploatacji – przynajmniej w teorii
Z tym się zgodzę ale Nemi chciał samą benzynę.
Dopisano 11 lut 2018 10:19:
JohnnyB napisał(a):Astra 1.6 będzie ekonomiczna z LPG a kosztować będzie groszę, zwłaszcza w eksploatacji – przynajmniej w teorii
Z tym się zgodzę ale Nemi chciał samą benzynę.
No to jeśli LPG jest dopuszczone to ten 1.6 powinien dać radę no i z serwisem nie będzie problemu bo to wszyscy po szopach robią . Jedyny problem to znaleźć taką astrę w ładnym stanie.
Golfa żonie nie daję, żeby nie zniszczyła. Parę dni mamy BWM i też stwierdziłem, że jednak nie będę dawał jej tego samochodu, bo szkoda – na razie jeździ autobusem. Dla niej musi być coś prostego.Gib napisał(a):Poważnie dla siebie kupujesz 3 auto?
Żartowałem . Żona Bawarą szczerze zachwycona. Ale teściom powoli się rozpada Seat piętnastoletni i muszę się rozejrzeć.
Btw. Miałem kupić samochód 5 osobowy i... nie udało mi się. Równie dobrze mogłem kupić Scirocco . Wczoraj musiałem jechać w 5 osób i okazało się, że żona ma plecy szersze niż 5 cm. Co ciekawe nawet w Ibizie z 2003 dało się jechać w 5 osób. Chyba nawet swobodniej niż w golfie 2016.
takie samochody mają te piąte miejsce jak ja w Signum tylko do awaryjnego przemieszczenia tej piątej osoby na krótki dystans.
u mnie z racji zamiany piątego miejsca na stolik jest chyba nawet ograniczenie wagowe
Krzemol1994 napisał(a):Z fotelikami to nie wiem, w czasie posiadania obecnych aut raczej nie dojdę do takiego etapu
Nie mów hop