zielone byly jedne, pomaranczowych nie pamietam by ktos mial... miedziane tez byly juz jakies...
nie mowie ze brzydkie...
www.mazdaspeed.pl
ezg_siwy napisał(a):Ale do tych felg faktycznie miedziane pasują jak ta lala.
tward/ùy103 napisał(a):Mi też kolorek się podoba i wg mnie pasuje bez oczojeb.... koloru
Norreca napisał(a):Pomaranczowe by fajnie ozywily i fajnie by sie wkomponowalo w dynamiczna linie auta.
mi ten kolor jakos tak bardziej przypomina brudny zloty niz miedzianyale to moze wada zdjecia/monitora
TheMonster napisał(a):No i pięknie się to zapowiadanie wiem jakich inspiracji chcesz u mnie szukać, skoro u mnie od pół roku seria
ale to się zmieni
o znaczkach w czerń myślałem też (brat w Leonie sobie zrobił i efekt bardzo fajny), więc chyba też to od Ciebie ściągnę
Dużo się męczyłeś z wymianą żarówek w środku? Nie mam chwilowo weny by do tego podejść :x
TheMonster napisał(a):
Cieżko było to światło cofania wymienić?
Marianek napisał(a):Autko eleganckie, widziałem na żywo![]()
![]()
danrok napisał(a):Malowanie na czarno wygląda super, pasuje jak z fabryki. Aż potem dziwnie wygląda ten srebrny, jakby nie z tego auta.
Fajny patent z tą taśmą, ale z 3M problem taki że nie oderwiesz potemja tak przyczepiłem pod biurkiem listwę zasilającą i potem chciałem ją przesunąć ... nie było opcji jej w ogóle oderwać
chyba że jakimś zamiennikiem wkleiłeś.
danrok napisał(a):nie oderwiesz potem
darrecki napisał(a):Czarna ramka bardzo fajnie wygląda, wizualnie powiększa grill.
Ciekaw jestem co następne, bo pomału ciekawe patenty się kończą...
Przekaż chrześniakowi, żeby zdecydował się na podobne proporcje czcionki, bo dziwnie blacha wygląda
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości