Witam ,jako że tradycji stanie się zadość i będzie to kolejny rok pod znakiem Klubu Mazdaspeed, mam przyjemność zaprosić chętne osoby do spotkania się nad Zalewem Sulejowskim dokładnie w miejscowości Tresta Rządowa. Miejsce nam już znane oraz zaprzyjaźnione z właścicielami.
Domki są murowane i znajdują się w nich 3 łóżka dwuosobowe, jak i lodówka, kuchenka (czajnik,szklanki) , jest również łazienka (prysznic,umywalka, WC), możliwość rozpalenia grilla oraz ławki wraz ze stolikiem, więc jest jak usiąść i spokojnie zjeść swój posiłek.
Do samego zalewu jest ok 3-5 minut spacerkiem, jest tam kawałek plaży więc jest gdzie rozłożyć kocyk
Są również rowerki wodne do wynajęcia czy też kajaki więc atrakcji nie brakuje.
Nieopodal znajduje się bar w którym można zjeść jakiś obiad jak by ktoś miał ochotę.
Doba za jedną osobę jest w cenie 30pln za osobę (będę jeszcze starał się negocjować), lecz to i tak nie jest wg mnie dużo.
Oczywiście w między czasie (sobota) wyjedziemy gdzieś na zwiedzanie jakiegoś obiektu ( będę szukał jakieś atrakcji).
Zapisy prowadzę do początku Lipca chociaż właścicielka prosiła aby wcześniej określić ilość ludzi.
Teraz czas na proste zasady które obowiązują jak co roku.
Na teren ośrodka wjeżdżamy pomału i bez szaleństw, raz że grunt jest miękki, dwa że się będzie nie potrzebie kurzyło i trzy najważniejsze są też tam inni użytkownicy obiektu w tym również dzieci. Nie popisujemy się jaką to szybką mamy mazdę(samochód) czy też jaki to mocny mam ręczny, takie zachowanie jest nie tolerowane i taka osoba będzie musiała opuścić niezwłocznie obiekt. Zachowujemy kulturę jak na ludzi przystało.
Co warto ze sobą zabrać, wiadomo jakąś poduszkę i może pościel, jedzenie, kawkę/herbatę cukier i oczywiście siebie
Dane:
Gdzie:97-213 Tresta Rządowa, ul. Wczasowa 84
Godzina: 16-17 piątek
Data: 24-26 Lipiec 2015r
Kontakt do mnie: 511-234-317
Zapisy:
Jeżeli jesteś zdecydowany na 100% proszę o podanie nicku, ilość deklarowanych osób,ilość noclegów np:
-radar88 -4osoby, dwie doby =240pln
Po uzyskaniu pełnej listy do podanego wyżej terminu wyślę każdej osobie PW z danymi na przelew i opłacę noclegi. Jeżeli ktoś dołączy i będzie chciał zostać na noc po upływie terminu deklaracji, będzie musiał zorganizować sobie nocleg w swoim zakresie.
Media z roku 2013:
2014:
W takiej formie będę uzupełniał listę na pierwszej stronie, a więc:
1)radar88,4osoby,dwie doby -240pln (zapłacone)
2)adidom- dwie doby- 60zł (zapłacone)
3)krzysek71 żona plus 2 dzieci do lat 12 =220zł (zapłacone)
4zelka – dwie doby -60pln (zapłacone)
5)Wodnik+osoba towarzysząca 1nocleg 60PLN(sobota) (zapłacone)
6) Cooba + osoba towarzysząca 2noclegi 120zł (zapłacone)
Suma 14 osób
Zapraszam wszystkich chętnych
Pozdrawiam,
Kamil